Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 sty 2012, 16:18
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 sty 2012, 17:02
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 sty 2012, 17:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 sty 2012, 17:34
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 08 sty 2012, 17:35
Świete słowa. Można by również stwierdzić, że gdyby nie Mirek to dziś Juventus by tego meczu nie wygrał. Gówniane to spotkanie było, ale najważniejsze, że 3 punkty znów powędrowały na nasze konto. Na tym w zasadzie powinienem skończyć komentowanie tego meczu, ale nie pozwalają mi na to pewne rzeczy, którymi się zaraz podziele.Dr.Football1 pisze:Ja rozumiem,ze mozna nie lubic Mirko,bo jest nierowny i chimeryczny,ale powiadam Wam,ze ten zawodnik w kluczowych momentach jest dla Juve NIEZBEDNY.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 sty 2012, 11:47
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 sty 2012, 13:08
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 09 sty 2012, 14:30
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 09 sty 2012, 16:13
Dodam, że tak Chiellini się wybił, który jest obrońcą - gwiazdą. Myślę, że byłyby to świetny ruch Juventusu, lecz wkurza mnie, że nie możemy sprzedać 3xdrewnax3.(L)oczkerson pisze:Tak czy siak dla mnie gdyby Immobile został wypożyczony do Fiorentiny to by było pięknie. Przy Joveticiu grałoby mu się łatwo, a konkurencji na snajperze by nie miał w zasadzie żadnej. W dodatku Fiorentina to już solidna drużyna i kilka bramek by mu mogło popchnąć karierę do przodu.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 sty 2012, 16:10
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sty 2012, 16:13
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 10 sty 2012, 16:25
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 sty 2012, 17:41
No pewnie, bo każdy brazylijski piłkarzyk zostaje w wieku 18 lat sprzedany za 24 miliony euro po licytacji ze strony całej czołówki europejskiej, po czym jest w nowym klubie - zdobywcy LM - witany jak zbawiciel ofensywy i przyszły zdobywca złotej piłki.Pato też nie był jakąś wielką gwiazdą jak przychodził do Milanu
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 10 sty 2012, 17:56
w interesie agenta jest przedstawienie piłkarza w korzystnym świetle, choćby było to niezgodne z prawdą obiektywną. Słowa wypowiadane w ramach obowiązków świadczą co najwyżej o tym, że agent w imieniu mocodawcy działa, czyli się nie opierdala lub co bardziej właściwe nie opierdalał w tamtym momencieopinia agenta (chociaż nie obiektywna) mogą świadczyć że drzemie w nim nie mały potencjał
mimo opisanych zalet trudno się nie zgodzić z tym, że wielką gwiazdą to on nie był, bo trudno tak tytułować kogoś kto rozegrał 10 (!) spotkań w barwach Internacionalu. Nie oznacza to, że nie był (jest?) niezwykle utalentowanym młodzieńcem. Oczywiście "gwiazda" jest pojęciem nieostrym, więc przypisując mu mniej globalne znaczenie można go tak nazwać.No pewnie, bo każdy brazylijski piłkarzyk zostaje w wieku 18 lat sprzedany za 24 miliony euro po licytacji ze strony całej czołówki europejskiej, po czym jest w nowym klubie - zdobywcy LM - witany jak zbawiciel ofensywy i przyszły zdobywca złotej piłki.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sty 2012, 18:31
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio