Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 06 maja 2005, 0:12
mrc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 0:21
Nie wypada po mnie jeździć wypada wiedzieć o czym się dyskutuje panie Dorian.smitu pisze:piwus pisze:Wszystko pięknie panowie, ale poprosze o konkrety. Czego jeszcze nie wiecie? Bo sloganami łatwo rzucać, że to było potrzebne...
Poza tym mam pytanie, wy do siebie na gg piszecie "Ej, weź mi pomóż na forum, bo sobie rady nie daję i nie mogę go przekrzyczeć"?
"ps. kliknij w moj podpis"
nie pajacu nie dajemy sobie rad samo z siebie wynika ze wypada po tobie jezdzic![]()
zamykasz temat w ktorym sprawa nie zostala rozwiazana i jeszcze wmawiasz ze rzucamy sloganami !! zastanow sie troche
![]()
![]()
![]()
![]()
hmmm szkoda ze tylko kilku sie sprawdzaPasztet pisze:hehe coś znalazłem na temat moderatorów
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę
6. Moderator nie flooduje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumiaków
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumiaków
mam nadzieje że nikt sie nie obrazi![]()
![]()
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:27
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:28
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 0:28
Bonso masz rację należało mu się WP, ale miał już 9. Ode mnie dostał 10 i tym samym ban. Nie ma co już o tym gadać bo wiadomo po co tutaj Smitu był. Tak jak napisał Piwus przeczytajcie co tu dzisiaj wyprawiał Wasz szanowny kolega. Na pewno nie stracimy połowy userów bo reszta wypowiada się w miarę normalnie i nie rozmywa tematów tak jak to robił Smitu. Czy nazwanie kogoś "pajace" to recz normalna? to jest jedno z wielu wykroczeń, które dzisiaj popełnił Smitu.Bonso pisze:Przepraszam że się wtrące, ale:
Smitowi, rzeczywiście się należało, ale WP. Wy naprawde przesadzacie. Dajecie WP, za byle gówna, i to jeszcze w nadmiernej ilości....naprawde trochę sie wyluzujcie, bo stracicie większość userów...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:29
niech mu da panei wladzo mandatTomusmc pisze: to jest jedno z wielu wykroczeń, które dzisiaj popełnił Smitu.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 0:33
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 0:36
Dałem tylko w innej formie. Gdybym mógł to bym bez wahania wypisał mu taki mandat, że by się chłopak przewrócił, ale na szczęście praca policjanta nigdy nie należała do moich ulubionych zawodów.DORIAN pisze:niech mu da panei wladzo mandatTomusmc pisze: to jest jedno z wielu wykroczeń, które dzisiaj popełnił Smitu.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:37
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 0:42
Dorian czy Ty przeczytałeś wszystko? On nie dostał bana tylko 10 WP, a to jest całkiem inna sprawa. W regulaminie jest punkt kultura osobista i z tego co widać to Smitu jej nie posiada. Ziarnko do ziarnka uzbiera się miarka jak to się mówi i właśnie to się sprawdziło w przypadku Twojego kumpla.DORIAN pisze:Nie sadze ze powinienes go zbanowac wtedy bo nei zasluzyl na to,tylko dac gora 1 wp a nie za jakeis byle shite dawac mu bana,czy wpadal zaczepiac innych czy was to juz od niego zalezy i nikt nie ma prawa w to ingerowac,mozesz mnie nie rozumiec i to jest normalne,tyle odemnie robcie co chcecie,autocenzura trwa nadal.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 0:42
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:47
nie bede czekal do jutra bo jutro nie bede mial czasu,a z tego co wiem mial 6 W jak wychodzilem z domu,takze nie ingeruje w to za co i ile dostal W bo i tak troche to przeszadzone i nikt mi nei wmowi ze tak powinno byc,pozdrawiam i koncze ten nurtujacy temat,milej nocy zycze panom.piwus pisze:Nie stosuje wobec siebie żadnej autocenzury, smitu tez nie i cienko skończył. Cenzury tutaj nie widzę. Nie zbanowałem go kiedy mnie obraził bo chciałem mu dać szansę. Smitu nie zrozumiał za bardzo...
Czy to były pierdoły? Pamiętaj, że za nie dostał tylko 2 WP, gdzie uzbierał 8? Czemu to nikogo nie zastanawia? Gdyby była tu cenzura smit wyleciałby od razu po nazwaniu mnie pajacem i stwierdzeniu, ze można po mnie jechać.
Nic, tylko slogany...
Dobranoc, poczekaj do utra, to dokończymy.
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2005, 1:23
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 maja 2005, 1:58
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 maja 2005, 3:01
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio