Nie porównuję liczby, nie ma nawet o czym mówić. Piszę tutaj o strukturze tych kiboli.Dudek pisze:Nie porównujcie Polonii Bytom do Wisły czy Legii. Najwieksze wyjazdy Polonii to pewnie do 1000
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 sty 2012, 0:36
Nie porównuję liczby, nie ma nawet o czym mówić. Piszę tutaj o strukturze tych kiboli.Dudek pisze:Nie porównujcie Polonii Bytom do Wisły czy Legii. Najwieksze wyjazdy Polonii to pewnie do 1000
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 sty 2012, 0:38
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2012, 9:19
Podobno jeśli zostaną wykupione przyznane liczby, maja być dodane nowe, dodatkowe pule - zobaczymy.Boromir pisze:1) wiadomo po ile biletów dostaną Legia i Wisła na SPP? Przewija się tu liczba 7 tys, co jest chyba ilością śmiesznie małą jak na pojemność stadionu.
Wszystko się zmieniłoMarco_Van_Basten pisze:Legia w ogóle jest hiper, super, wspaniała. Walczyła przeciwko korporacyjnemu ładowi, przeciwko uciemiężeniu biednego kibica, przeciwko prowokacjom wymierzonym w stronę fana zespołu warszawskiego, a teraz co ? Czy coś się zmieniło od czasu waszego chwalebnego protestu ? Czy nic ? Pytanie do głębszej refleksji.
Dudek pisze: Wisła jak pojedzie w 7tys do Warszawy to naprawdę będzie coś niesamowitego.
Dla Was wyjazd na finał w 7 tys. to "naprawdę będzie coś niesamowitego" i potrzebujecie mobilizacji. Dla nas to norma, a mobilizacja jest zbędna. Tylko to chciałem pokazać, bez wdawania się w dyskusje w o wyjazdach w Europie, krakowskich klimatach - miasta tysiąca noży, czy dywagowaniu o zmianach w Legii po konflikcie w ITI.franz pisze:Wiesz dla mnie to jest swego rodzaju novum. Filmiki, plakaciki, grafiki - akcja mobilizacja. Wszystko żeby zebrać zaledwie 7 tys. Gdy my w takiej liczbie wybieraliśmy się na finał do Bydgoszczy, nie musiałem mieć nadziei na to ze: "mobilizacja jeszcze będzie", bo bilety rozeszły się w ekspresowym tempie, a i tak nie dla wszystkich starczyło - jeszcze były płacze i żale, ze bilety tylko "dla kumatych". Coz to co dla innych jest sufitem, dla nas jest podłoga![]()
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 sty 2012, 10:55
Oczywiście za takie akcje szacunek, ale nie taka odpowiedź była sensem mojego pytania. Po prostu chciałem się dowiedzieć jak od czasu wojny z ITI układają się Wasze kontakty z klubem. Czy to przeciwko czemu protestowaliście już nie występuje na linii kibice - klub ? Czy jesteście obecnie zadowoleni z zarządzania klubem przez towarzysza Waltera ?Jeśli ktoś wątpi w to czy: "Legia walczy" i ma w tym zakresie ochotę na "głębszą refleksje", to niech sobie przypomni Marsz Niepodległości, wsparcie dla Pogoni Lwów, Serbskie Kosowo, obchody PW, pomoc dla rodaków na Kresach, kibolskie święto na meczu z Den Haag, wyjazdy z piro i atrakcjami w kraju i za granice, płonącą Żyletę na pseudo derbach, czy wybuchowy wyjazd na Widzew. Zmiany, zmiany, zmiany
Z całym szacunkiem franz, ale co z Tobą próbuje rozpocząć dyskusje to wyskakujesz z tym słynnym turniejemSwoja droga nie spodziewałem się, ze jeszcze Was boli ta strata. Coz stracić tyle flag u siebie, na własnym turnieju kibicowskim, ze zgodami - jest to swego rodzaju rekord. W końcu tez w Kielcach w czymś jesteście najlepsiMam nadzieje, ze coś sie u Was zmieniło od tego czasu? Czy nic? Pytanie do głębszej refleksji.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sty 2012, 11:58
W siedem tysięcy to Legia jeździ do warzywniaka po marchewkę, ot co.franz pisze:Dla Was wyjazd na finał w 7 tys. to "naprawdę będzie coś niesamowitego" i potrzebujecie mobilizacji. Dla nas to norma, a mobilizacja jest zbędna
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2012, 14:12
Dziękuje za merytoryczne odniesienie się do wszystkich zagadnień, które wskazałem w postach powyżej.piwus pisze:W siedem tysięcy to Legia jeździ do warzywniaka po marchewkę, ot co.
A no i:franz pisze:Do dyskusji z chęcią wrócę po zakończeniu sezonu. Wtedy zobaczymy, kto miał najlepsze wyjazdy: Legia Warszawa, Wisła Kraków, a możne Korona Kielce kto wie - wszystko się możne zdarzyć gdy głowa pełna marzeń
W każdym razie życzę Wam w tej materii samych sukcesów - tylko, zeby Was nie rozleniwiły![]()
Po drugie:franz pisze:jeśli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie zmian od czasu naszego chwalebnego protestu - z chęcią podzielę się wiedza/lub odeśle do obiektywnych i merytorycznych raportów Romana Z. w tej sprawie. Zapraszam na PW, zeby nie robi syfu w temacie.
Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii.Marco_Van_Basten pisze:Z całym szacunkiem franz, ale co z Tobą próbuje rozpocząć dyskusje to wyskakujesz z tym słynnym turniejem
Legia (+ZS) postanowiła ukarać kielczan za kontakty z lewactwem i kurewstwem. Jak widać leczenie i ekspedycja karna dały sukces. Korona już zgody z Dysko-polo nie ma. Operacja się powiodła... pacjent wyleczony. Jeszcze nam za to podziękujecieMarco_Van_Basten pisze:A to, że wtedy dostaliśmy za trzymanie z KSP to już inna sprawa.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 sty 2012, 14:32
Cytując piwusa:Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii.
Ok, rozumiem. Jako kibic Korony nie mam prawa dyskutować z fanami drużyn, które stoją lepiej kibicowsko niż mój klub.piwus napisał(a):Nie deprecjonujesz, tylko prezentujesz klasyczne spojrzenie legionisty na resztę Polski jako na wieśniaków
Znowu sprawa, która nie ma żadnego związku z tematem. Już nieraz na forum śmiałem się ze swojej dawnej ciemnoty umysłowej i głosowania na PO w 2007 roku. Nie jestem też dumny z tego, że płynąłem przez jakiś czas z "głównym" nurtem reprezentowanym przez GW i TVN. Zamiast przypieprzać się do mnie, raczej powinieneś uszanować, że wkroczyłem na właściwe tory rozumowania.A tak na marginesie... Mówiąc szczerze mam w sobie pewne pokłady antypatii, kierowanej w Twoja stronę. Jestem starym forumowym wyjadaczem i dobrze pamiętam, ze w dawnych czasach obrażałeś bliskie mi wartości, które sa dla mnie sprawa fundamentalna. Epatowałeś nawet w podpisie, czy tam avatrze (jak zwal tak zwal) treściami kłócącymi sie z moim światopoglądem. Takich spraw się nie zapomina. Teraz jesteśmy niby* po jednej stronie barykady, ale... wiesz przerzut to zawsze przerzut.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2012, 16:42
Nikogo nie nazywam wieśniakiem, pokazuje tylko różnicę poziomów.Marco_Van_Basten pisze: Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii.
Cytując piwusa:
piwus napisał(a):Nie deprecjonujesz, tylko prezentujesz klasyczne spojrzenie legionisty na resztę Polski jako na wieśniaków
Ok, rozumiem. Jako kibic Korony nie mam prawa dyskutować z fanami drużyn, które stoją lepiej kibicowsko niż mój klub.
To nie miała być sprawa związana z tematem.Marco_Van_Basten pisze:Znowu sprawa, która nie ma żadnego związku z tematem.
Marco_Van_Basten pisze:płynąłem przez jakiś czas z "głównym" nurtem reprezentowanym przez GW i TVN
Zacytowana fraza i słowa „szacunek” i „uszanować” sa dla mnie nie do połączenia.Marco_Van_Basten pisze:powinieneś uszanować
franz
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 14 sty 2012, 19:19
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 16 sty 2012, 23:23
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 sty 2012, 8:54
5,5 tysiąca biletów, dodatkowe 1,5 tysiąca wysłano do Śląska i Lechii - tak twierdza odwiedzający nas, ostatnio dość często na naszym kibolskim forum kibice Wisły.Dudek pisze:sprzedała wszystkie bilety. Stara się także o przyznanie dodatkowej puli.
Nie ma się co śmiać - panorama Wam niezłą reklamę zrobiłaDudek pisze:"Polskie Media" hahahahahahahaha
Ktoś powinien ponieść konsekwencje, bowiem kojarzy się to z szerzeniem faszyzmu - mówi prof. Zbigniew Nęcki o plakacie, która ma zachęcać do wyjazdu na mecz o Superpuchar na Stadionie Narodowym
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 17 sty 2012, 16:34
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 sty 2012, 17:46
I gość ma czelność intonować przyśpiewkę "Sędzia liniowy, twój stary to dzielnicowy". Rozumiem, że ojca się nie wybiera, ale gniazdowego już tak. Swoją drogą jego stary jak był komendantem małopolskiej policji, utworzył specjalną grupę do zwalczania środowisk kibicowskichDudek pisze: A i jeszcze jak ktoś by się chciał pośmiać z tekstów drugiej strony błoń o "milicyjnej" Wiśle to proszę: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/4 ... ,id,t.html
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 17 sty 2012, 23:19
Unista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio