Hmm ja chce sobie ponabijać? a po co? dokładnie tak jak napisałeś to jest tylko Twoje zdanie i nie mam co się do Ciebie czepiaćkama_reda pisze:Ja z tego wnioskuje, że chcesz sobie ponabijać posty. Takie jest moje zdanie !!
"Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie." - to jest punkt z regulaminu, który możesz wziąść pod uwagę gdy ktoś dostanie nie do końca uzasadnione ostrzeżenie. Co do zamykania tematów to chyba przesadziłeś. Chcesz żeby każdy użytkownik zaczął zakładać nowy temat bo ma z czymś problem? takie tematy się zamyka i odsyła się usera do właściwego działu na forum.kama_reda pisze:pokaż mi punkt regulaminu, w którym zabrania się poruszania sprawy, którą niby TY wyjaśniłeś. Kolejny przykład ze wam wolno wszystko. Nie chcesz zeby poruszał jakiejs sprawy to od razu WP i oczywiście zamknac temat. Ma chyba prawo poruszać jakiś temat
Masz jakieś pomysły jak poprawić naszą sytuację? co Ci się nie podoba? chętnie Cie wysłuchamy. Swoje pomysły prosimy przesyłać pod numer 7922kama_reda pisze:A ty dla odmiany o nienajlepszej pracy moderatorów.
Moderator nie nabija sobie postów. Nabijacze patrzą też na rangi, a my ich nie mamy więc tutaj nie masz co w ogóle patrzeć. Chcesz się wyżalić? napisz do "Przyjaciółki" albo zgłoś to adminowi i zobaczysz, że nie przyzna Ci racji.kama_reda pisze:Według mnie to jest nabicie posta. Dlaczego nie dostał za to WP?? Bo jest modem i mu wolno!! Jakby któryś z userów to napisał to od razu WP a jak smitu to od piwusa 2 WP, jedno w tym by pewnie było za prowokowanie![]()
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2001 - dowód
Piwus podał przykład, a Smitu starał się pokazać przed innymi, że on potrafi. Zaczął wymyślać różne historyjki i między innymi to zdenerwowało Piwusa. Tak jak to Dzidziuś kiedyś powiedział, a ktoś przypomniał, że gdy wejdziesz do restauracji, która jest moja i bedziesz wyzywał, rozwalał i.t.p. to mam prawo Cię wyrzucić i mniej więcej na tym to polega rozumiesz? polecam poczytać to co się wczoraj działo.kama_reda pisze:Dajesz WP smitu bo "rozsiewa kłamstwa", wiec teraz ja żądam WP dla ciebie bo ty rozsiewasz kłamstwo takim oto postem. Ale oczywiście nie dostaniesz bo jesteś modem i ci wolno, ale nam, userom NIE