Ostrzeżenia - komentarze - Strona 59

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 20:24

kama_reda pisze:Ja z tego wnioskuje, że chcesz sobie ponabijać posty. Takie jest moje zdanie !!
Hmm ja chce sobie ponabijać? a po co? dokładnie tak jak napisałeś to jest tylko Twoje zdanie i nie mam co się do Ciebie czepiać
kama_reda pisze:pokaż mi punkt regulaminu, w którym zabrania się poruszania sprawy, którą niby TY wyjaśniłeś. Kolejny przykład ze wam wolno wszystko. Nie chcesz zeby poruszał jakiejs sprawy to od razu WP i oczywiście zamknac temat. Ma chyba prawo poruszać jakiś temat
"Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie." - to jest punkt z regulaminu, który możesz wziąść pod uwagę gdy ktoś dostanie nie do końca uzasadnione ostrzeżenie. Co do zamykania tematów to chyba przesadziłeś. Chcesz żeby każdy użytkownik zaczął zakładać nowy temat bo ma z czymś problem? takie tematy się zamyka i odsyła się usera do właściwego działu na forum.
kama_reda pisze:A ty dla odmiany o nienajlepszej pracy moderatorów.
Masz jakieś pomysły jak poprawić naszą sytuację? co Ci się nie podoba? chętnie Cie wysłuchamy. Swoje pomysły prosimy przesyłać pod numer 7922 :lol: a tak na serio to ja nie widzę żebyśmy robili cos niezgodnego z regulaminem, a na pewno nikt z nas nie poczuł władzy. To Wy macie takie poglądy i wszystko Wam się nie podoba. Smitu został zbanowany i admin przyznał rację nam po czym zbanował Doriana bo zobaczył co tu się działo, a innym userom poprostu się nie chce i robią z igły widły.
kama_reda pisze:Według mnie to jest nabicie posta. Dlaczego nie dostał za to WP?? Bo jest modem i mu wolno!! Jakby któryś z userów to napisał to od razu WP a jak smitu to od piwusa 2 WP, jedno w tym by pewnie było za prowokowanie :evil:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2001 - dowód
Moderator nie nabija sobie postów. Nabijacze patrzą też na rangi, a my ich nie mamy więc tutaj nie masz co w ogóle patrzeć. Chcesz się wyżalić? napisz do "Przyjaciółki" albo zgłoś to adminowi i zobaczysz, że nie przyzna Ci racji.
kama_reda pisze:Dajesz WP smitu bo "rozsiewa kłamstwa", wiec teraz ja żądam WP dla ciebie bo ty rozsiewasz kłamstwo takim oto postem. Ale oczywiście nie dostaniesz bo jesteś modem i ci wolno, ale nam, userom NIE
Piwus podał przykład, a Smitu starał się pokazać przed innymi, że on potrafi. Zaczął wymyślać różne historyjki i między innymi to zdenerwowało Piwusa. Tak jak to Dzidziuś kiedyś powiedział, a ktoś przypomniał, że gdy wejdziesz do restauracji, która jest moja i bedziesz wyzywał, rozwalał i.t.p. to mam prawo Cię wyrzucić i mniej więcej na tym to polega rozumiesz? polecam poczytać to co się wczoraj działo.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 maja 2005, 21:04

Ale przyznaj, że to jest pewnego rodzaju nabicie posta i chyba za takie coś należy się WP
tomusmc pisze: polecam poczytać to co się wczoraj działo.
gdzie to przeczytać :roll:

Czytałem tylko dział ostrzeżenia i tam nie dopatrzyłem się takiego zachowania, aby dawać bana. Ale w sumie nie ja o tym decyduje. Dorian troche przesadził, ale zeby od razu ban :roll: Ma swoje zdanie i miał prawo to wyrazić (chyba), ale mógł w troche innej formie to zrobić.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 maja 2005, 21:07

kama_reda pisze:
Ale przyznaj, że to jest pewnego rodzaju nabicie posta i chyba za takie coś należy się WP
tomusmc pisze: polecam poczytać to co się wczoraj działo.
gdzie to przeczytać :roll:

Czytałem tylko dział ostrzeżenia i tam nie dopatrzyłem się takiego zachowania, aby dawać bana. Ale w sumie nie ja o tym decyduje. Dorian troche przesadził, ale zeby od razu ban :roll: Ma swoje zdanie i miał prawo to wyrazić (chyba), ale mógł w troche innej formie to zrobić.
WP dla moderatorów były już kiedyś omawiane i u nas nie ma takiego czegoś jak nabijanie. Tak jakby mamy trochę inne prawa. To tak dla wyjaśnienia.

O bana Dorian sam się prosił bo sam tak napisał. Pozatym specjalnie zaczął przeklinać i Dzidzius stwierdził, ze zasługuje na bana. Przeczytać możesz jeszcze temacie "Moderatorzy".

Nie ma co więcej wyjaśniać tak więc zakończmy już ten dialog i powróćmy do życia codziennego.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 06 maja 2005, 21:12

kama_reda pisze:
W tym dziale nie są naliczane posty a Pisakk w ten sposób zasygnalizował koniec tematu.
kama_reda pisze:Czytałem tylko dział ostrzeżenia i tam nie dopatrzyłem się takiego zachowania, aby dawać bana. Ale w sumie nie ja o tym decyduje. Dorian troche przesadził, ale zeby od razu ban :roll: Ma swoje zdanie i miał prawo to wyrazić (chyba), ale mógł w troche innej formie to zrobić.
W trochę innej formie? Poza tym jemu się coś pomyliło, wystarczy wspomniec przykład z restauracją, obowiązują zasady przygotowane przez redakcje a nie przez odwiedzających.

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 06 maja 2005, 21:13

Mam pytanie-dlaczego mówicie na ostzrezenie Wp?
Co oznacza ten skrót,jezeli mozna wiedzieć?

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 06 maja 2005, 21:26

WP - Warning Points (ang. punkty ostrzeżenia)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:35

Ban dla niekumatych to skrót od banicji, a to słowo znaczy wydalenie z czegość, wygnanie np.jakiegoś miasta lub państwa.

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 06 maja 2005, 21:49

Ban to jest oczywiste.Natomaist wp-nie spotkałem sie jescze nigdy na zadnym forum z takim nazewnitwem jak Wp.Dzieki za informację.
NAwiasem mówiąc to i tak tu jest dośc liberalny system ostzrezen-na wiekszsości for są po 3 ostrzezenia i ban(czasami 5 ostzrezeń).A tu jest aż 10 zanim zarobi się bana.Pozdrawiam.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:54

Ale mi się i tak podoba system WP i banów na forum pilka.pl :D :D :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 maja 2005, 22:45

Obserwator pisze:Ban to jest oczywiste.Natomaist wp-nie spotkałem sie jescze nigdy na zadnym forum z takim nazewnitwem jak Wp.Dzieki za informację.
NAwiasem mówiąc to i tak tu jest dośc liberalny system ostzrezen-na wiekszsości for są po 3 ostrzezenia i ban(czasami 5 ostzrezeń).A tu jest aż 10 zanim zarobi się bana.Pozdrawiam.
u nas na forum arsenalu jest hcyba do 15 :wink: i nigdy nie znikają zato :wink:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 23:00

mnie bany sie nie podobaja bo sam mam czy tam mialem jednego :lol:
wytlumaczy mi ktos dlaczego moge pisac? :shock:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 23:02

Heheh, to jest dopiero przesada :D...

Pozdro Dorian, mam nadzieje, że wiesz kim jestem :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 23:04

Wiem wiem :lol: ale nie wiem jakis cudem moge pisac choc mam bana :o

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 maja 2005, 23:08

Mam pytanko, a mianowicie Dorian pyta...Dlaczego mógł pisać mając bana ?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 maja 2005, 11:38

ostanio sa jakeis bledy smitu mial bana mogl pisac dorian tez a fan_legii dostal wp od mazurka a nie widnial ono przy jego profilu

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”