Punkty za Michael Reiziger, Belettiego czy Gio straciłem przez błędy w pisowni, ale jak mogłem zapomnieć O Ludo czy Zlatanie
Gabriego chciałem wpisać, ale zapomniałem w ferworze walki
Poza tym zapomiałem o Bakero(uuu, wtopa)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 07 lut 2012, 11:48
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2012, 16:27
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 08 lut 2012, 11:39
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lut 2012, 12:26
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2012, 12:42
A co? Będzie bardziej aerodynamiczny?Bienias pisze:Messi sie ogolil wiec bedzie dobrze.
Hmm, a mi w sumie ryba, bo po kilku meczach w wykonaniu Bilbao chciałbym, aby to Baskowie wygrali cdr. Nawet kosztem mojej Valencii, która zapewne dziś sobie nie poradzi, ale i tak będę trzymał kciuki.Bienias pisze:Od czasu remisu w derbach to wlasnie mecze cdr przynosza mi satysfakcje. Wydaje mi sie ze puchar jest ciekawszy od ligi. licze na dorby futbol i awans Barcy.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 08 lut 2012, 12:55
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2012, 13:05
Akurat sądzę, że tutaj przydałby się taki mały element zaskoczenia. Costa gra bardzo mało, teraz wraca, a jak patrzę na Dealberta, który próbuje zawojować skład, to mnie krew zalewa. Ruiz nie jest świetny, ale jest systematyczny. Obrona będzie składała się raczej z pary Ruiz - Rami, ale ja szczerze mówiąc wolałbym zobaczyć dzis tam Costę, gdyż jeśli któryś z naszych podstawowych DC wypada, to może warto ograć Ricardo, a nie wciskać tam na siłę Dealberta, który co chwila jedzie z salwą w trybuny...jordan20 pisze:czemu bys wstawil ricardo coste,kosztem dobrze (?)spisujacego sie víctora ruiza ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aQer » 08 lut 2012, 13:06
Nie o to chodzi. Chodzi o to że odkąd Messi przestał się golić to mniej więcej w tym samym czasie zaczęła mu spadać forma i kibice jak to kibice lubią dopowiadać różne fakty i wymyślili sobie że to właśnie przez to słabo gra bo nie zgolił brody.bartbuks pisze:A co? Będzie bardziej aerodynamiczny?Bienias pisze:Messi sie ogolil wiec bedzie dobrze.
aQer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 08 lut 2012, 13:44
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lut 2012, 13:53
smieje sie z katalonskiej prasy.Bienias napisał(a):Messi sie ogolil wiec bedzie dobrze.
A co? Będzie bardziej aerodynamiczny?
Nie rozumiem twojego podejscia. Jak kibic/fan moze chciec zeby jego druzyna przegrala?Hmm, a mi w sumie ryba, bo po kilku meczach w wykonaniu Bilbao chciałbym, aby to Baskowie wygrali cdr. Nawet kosztem mojej Valencii, która zapewne dziś sobie nie poradzi, ale i tak będę trzymał kciuki.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 lut 2012, 14:20
Powiem Ci tak. Nie widzę szans, abyśmy dalej awansowali, bo widzę co prezentujemy. Bilbao ten puchar sie należy jak mało komu (nie wiem czy oglądasz ich mecze, ale jeśli dziś Barca wybrałaby się na San Mames, to zaliczylaby lanie), więc chyba dalsze moje tłumaczenie nie ma sensu. To mnie poraża u fanatyków wielkich, bogatych klubów. Ciśnienie, bo trzeba wygrać to trofeum. Ja znam możliwości Valencii i naprawdę nie widzę nas w finale. Każdy inny wynik niż wygrana Barcy będzie dla mnie ogromnym zaskoczeniem. A jeśli awansowalibyśmy do finału? No to Bilbao nas zgwałci...Bienias pisze:Nie rozumiem twojego podejscia. Jak kibic/fan moze chciec zeby jego druzyna przegrala?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lut 2012, 14:31
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 lut 2012, 14:38
Jest nadziejaDespite images of prototypes being spread on the internet, Nike says they didn't yet made a decision on next season's Barcelona shirt. [md]
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 08 lut 2012, 14:43
Mirandes, Mallorca, Albacete - to drabinka Athleticbartbuks pisze: Powiem Ci tak. Nie widzę szans, abyśmy dalej awansowali, bo widzę co prezentujemy. Bilbao ten puchar sie należy jak mało komu (nie wiem czy oglądasz ich mecze, ale jeśli dziś Barca wybrałaby się na San Mames, to zaliczylaby lanie), więc chyba dalsze moje tłumaczenie nie ma sensu.
Finał jest w maju. Do tego czasu Athletic może jeszcze znaleźć się w strefie spadkowej. zapewniony awans do LE już mająTo mnie poraża u fanatyków wielkich, bogatych klubów. Ciśnienie, bo trzeba wygrać to trofeum. Ja znam możliwości Valencii i naprawdę nie widzę nas w finale. Każdy inny wynik niż wygrana Barcy będzie dla mnie ogromnym zaskoczeniem. A jeśli awansowalibyśmy do finału? No to Bilbao nas zgwałci...
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 lut 2012, 14:48
Professor Chaos pisze:Jest nadziejaDespite images of prototypes being spread on the internet, Nike says they didn't yet made a decision on next season's Barcelona shirt. [md]
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio