Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 lut 2012, 22:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lut 2012, 23:12
To prawda, Od kilku meczy ( po derbach) Urby albo grał solidnie albo dobrze. Dzisiaj wydawało się że po zejściu Clarence będzie duży problem, tymczasem on zagrał świetne zawody.Chciałem też zwrócić uwagę, że Urby znów rozegrał bardzo dobre spotkanie i myślę, że może w przyszłości być bardzo dobrym i pożytecznym rezerwowym. Niech tylko trochę prawą nogę ogarnie.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lut 2012, 0:49
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2012, 6:34
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2012, 12:30
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2012, 12:32
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lut 2012, 12:51
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2012, 15:28
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 lut 2012, 17:07
Znowu Berlu odzywa się jedynie po sukcesie. Co za człowiek...mete pisze:Berlusconi: "Tego wieczoru liczyłem także na piątego gola, bo skoro dziś domagano się dla mnie pięciu lat więzienia, to pomyślałem, że i Milan chce mi sprezentować piątkę".
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2012, 18:55
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 lut 2012, 19:09
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 16 lut 2012, 20:55
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 lut 2012, 23:11
z całym szacunkiem do osiągnięć czysto sportowych, ale niech mi ktoś powie, co półgłówek pokroju Rino może zaoferować waszemu sztabowi ? sztabowi, czyli grupie ludzi świadczących prace umysłową a nie fizyczną.Rino w sztabie
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 16 lut 2012, 23:44
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 lut 2012, 8:23
Rino trzyma szatnie w ryzach. Jest dobrym duchem drużyny, lubianym i szanowanym przez wszystkich. Mimo kontuzji jest na każdym spotkaniu Milanu i nie siedzi na trybunach, ale razem z drużyną na ławce rezerwowej. Na pewno przyda się Allegriemu. W jakiej roli? To nie wiem, ale chce, żeby pozostał w Milanie w jakiejkolwiek roli. To co misio napisał również jest prawdą.z całym szacunkiem do osiągnięć czysto sportowych, ale niech mi ktoś powie, co półgłówek pokroju Rino może zaoferować waszemu sztabowi ? sztabowi, czyli grupie ludzi świadczących prace umysłową a nie fizyczną.
Oczywiście szanse są nikłe, ale powiększyły się szanse na awans choćby do półfinału a przy dobrych wiatrach nawet do finału (ominięcie Barcy i Realu) co byłoby olbrzymim sukcesem i bodźcem dla Berlusconiego (Zwycięstwo w tej edycji natomiast mogłoby być gwoździem do trumny, ale i tak mi się marzynie sądzę abyście mieli szanse na ostateczny triumf, bo dystans dzielący was do Realu i Barcelony jest ogromny, ale reszta (może poza Bayernem) wydaje się być w waszym zasięgu, co oznacza tyle, że przy szczęsliwym losowaniu macie szanse nawet na półfinał/finał. oczywiście nie popadałbym w hurraoptymizm, bo jak traficie na Real/Barce to może się skończyć wpierdolem.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio