Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 08 maja 2005, 0:10
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 maja 2005, 7:17
ja gdzies czytałem że 12w00jtas pisze:Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowany
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 maja 2005, 7:48
Z tego co ja wiem to Manu zremisowalo. Ale napewno chodzilo Ci o to ze stracili punkty i jesli Arsenal wygra to przewaga punktowa bedzie tak duza ze 2 miejsce maja pewne. Ja bym jednak wolal zeby Arsenal w nastepnym meczu przegral i dal szanse Liverpoolowi powalczenia o 4 lokate w lidze.Pasztet pisze:ja gdzies czytałem że 12w00jtas pisze:Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowanydość dużo ale patrząc na to co robi jestem na tak
a teraz mu przegrało, jak wygramy to 2 miejsce mam prawie pewne
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 maja 2005, 9:34
sora pomyliło mi siębobi pisze:Z tego co ja wiem to Manu zremisowalo. Ale napewno chodzilo Ci o to ze stracili punkty i jesli Arsenal wygra to przewaga punktowa bedzie tak duza ze 2 miejsce maja pewne. Ja bym jednak wolal zeby Arsenal w nastepnym meczu przegral i dal szanse Liverpoolowi powalczenia o 4 lokate w lidze.Pasztet pisze:ja gdzies czytałem że 12w00jtas pisze:Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowanydość dużo ale patrząc na to co robi jestem na tak
a teraz mu przegrało, jak wygramy to 2 miejsce mam prawie pewne
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:08
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 maja 2005, 12:13
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:18
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 maja 2005, 13:21
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 13:26
sly_FCI