Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2012, 12:08
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2012, 12:12
nie każdy LiverpooluDaaaamian pisze:Wczorajszy mecz ponownie pokazał, że nie każdy karny to bramka

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2012, 12:14
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 04 mar 2012, 12:16
toporow
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 mar 2012, 12:27
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 mar 2012, 12:28
Daaaamian pisze:O właśnie, Arteta. Co z nim?
Wygląda więc na to, że żyje.kanonierzy.com pisze:Na początku drugiej połowy Hiszpan pechowo zderzył się z Jordanem Hendersonem i musiał opuścić boisko na noszach. Mimo że przez wiele lat 29-latek reprezentował barwy lokalnego rywala, kibice na Anfield Road pożegnali go na stojąco.
Arteta został od razu przewioziony do pobliskiego szpitala z podejrzeniem wstrząśnienia mózgu lub złamanej szczęki. Jak jednak podało Sky Sports, to nic poważnego, a Mikela zawieziono tam ze względów ostrożnościowych.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2012, 12:44
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2012, 12:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2012, 13:00

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2012, 13:03
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 mar 2012, 13:05
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 mar 2012, 23:39

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2012, 13:20

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 mar 2012, 13:51
Chciałbym podziękować wszystkim za pomoc i przyjacielską postawę wobec mnie w sobotę. Po moim wypadku na boisku, sztab medyczny Arsenalu oraz wszyscy pracownicy Liverpoolu świetnie się mną zajęli."
Z Anfield zostałem zabrany bezpośrednio do Aintree University Hospital, gdzie zostałem zbadany profilaktycznie. Wszystko było w porządku i mogłem pojechać z powrotem na stadion i stamtąd pojechać do Londynu z kolegami pociągiem."
"Przejrzałem powtórkę telewizyjną z tego wypadku i bardzo chcę podziękować wszystkim kibicom Liverpoolu na Anfield. Byłem poruszony taką reakcją ze strony kibiców świetnego klubu gdy opuszczałem boisko. Dziękuję."
Chcę również podziękować Pepe Reinie i zawodnikom Liverpoolu za wiadomości wsparcia i przyjacielstwa jakie mi przesłali, to również było bardzo wzruszające. To pokazuje klasę ze strony świetnego klubu piłkarskiego."
"Chcę też bardzo podziekować kibicom Arsenalu, nie tylko tym na Anfield, ale też wszystkim, którzy wysłali mi wiele wiadomości od soboty. Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Nie mogę wyrazić w słowach, jak wiele to dla mnie znaczy."
"Kontuzja wyglądała bardzo poważnie, ale jestem szczęśliwy że mogę Was poinformowac, że wszystko jest w porządku. Będę z powrotem na boisku w niedługim czasie. Jeszcze raz wszystkim dziękuję."
Mikel Arteta
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio