Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 26 lut 2012, 23:01
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 mar 2012, 10:02
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2012, 10:47
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 mar 2012, 10:51
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2012, 10:57
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 mar 2012, 11:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2012, 11:04
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 mar 2012, 11:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2012, 11:18
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 09 mar 2012, 11:38
Inferno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 09 mar 2012, 11:43
Ostatnio tą gierkę przeszedłem. Bardzo fajna, klimatyczna i z dość ciekawą fabułą.Alan Wake stanowi kolejne dzieło ludzi odpowiedzialnych za popularną markę Max Payne. Całość stworzono w myśl konwencji psychologicznego thrillera akcji, a podczas developingu wyraźnie inspirowano się kultowym serialem telewizyjnym Davida Lyncha i Marka Frosta o nazwie Twin Peaks (Miasteczko Twin Peaks).
Tytułowy bohater niniejszej gry jest autorem poczytnych powieści. Niestety od dwóch lat Alan nie potrafi napisać nowej książki. Żona pisarza, Alice, postanawia zabrać go na wakacje do malowniczego miasteczka Bright Falls, by odzyskał siły twórcze. Po początkowej sielance ukochana znika w niewyjaśnionych okolicznościach, a Wake wyrusza na jej poszukiwanie. Okazuje się, że Bright Falls to wcale nie bajkowa lokacja, lecz mroczne, pełne złych sił miejsce – jak to, w którym toczy się akcja ostatniego dzieła Alana, thrillera, którego napisania nie może sobie przypomnieć.
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 mar 2012, 11:46
Niesamowity trailerDead Island
Siekanka zombie z elementami RPG. Takie połaczenie Resident Evil z Walking Dead. Na poczatku byłem zachwycony klimatem i scenariuszem gry ale po jakis 20 godz i tysięcznym zabitym zombie zaczeła mnie nudzić. Fajną opcją jest i dla mnie nowoscią, że można wykonywać misje z 3 innymi osobami przez internet czy tam sieć LAN.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 09 mar 2012, 11:55
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 mar 2012, 11:57
A Resident to nie bezmyślna sieczka? Przecież tam nawet porządnej fabuły nie ma, nijakie postacie, nudny gameplay. Nie żebym bronił DI ale pisanie, że RE szczególnie te nowe jest trochę niesmaczne. Same shit.Kesz pisze:No i głównie ten trailer jest godny uwagi w całej grze, bo sama gra jest nudna jak flaki z olejem, porównywanie jej z Residentem to chyba jakiś żart ? Zwykła bezmyślna sieczka... aha gra ma ładne widoki... to tyle...
Ja aktualnie z gier, to jak wspomniałem wcześniej, męczę Kingdoms of Amalur...
btw. widzieliście nowy filmik z Wiedźmina na Xbox 360 ? Kolejna świetna animacja Bagińskiego -
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 09 mar 2012, 12:06
Jeździsz po klasyce survival horroru jak po burej suce. Przeszedłeś choć jedną część, czy może opierasz swoją teorię na ekranizacji?Arwin pisze:A Resident to nie bezmyślna sieczka?
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio