Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 kwie 2012, 19:39
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 kwie 2012, 19:48
Oczywiście, że jest ich o wiele więcej. Co najmniej tylu ilu kibiców Realu na świecieRealFan pisze:I co z tym fantem zrobisz?
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 kwie 2012, 19:53
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 17 kwie 2012, 19:57
Macie może jakiś link do zapisu z konferencji? Bo tyle co przeczytałem na twitterze to nic pikantnego o Arsenalu nie było, ale pewnie bardzo wybiórczo robione.Magnum pisze:Szkoda, ze zaden z angielskich dziennikarzy nie spytal go, czy nauczyl sie tez profesjonalizmu ws. brania udzialu w okresie przygotowawczym klubu ktorego jest sie graczem.
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 kwie 2012, 20:25
Przydaloby sie obejrzec calosc, pewnie kiedys ktos gdzies wrzuci. Poki co byly tylko rzeczy typukrzychu212 pisze:Macie może jakiś link do zapisu z konferencji? Bo tyle co przeczytałem na twitterze to nic pikantnego o Arsenalu nie było, ale pewnie bardzo wybiórczo robione.
Fabregas: 'I got lost tactically on the pitch at Arsenal, I played where I wanted. Tactically this was not good. At Barca I am more mature. I do job for the team.'
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 kwie 2012, 8:31
Sukces rodzi wrogow co widac po tym forum. My ciulesy podobno jestesmy betonami. To co mam myslec o uzytkowniku ktory tak stwierdzil tym bardziej ze tego zwrotu juz od dawna uzywa sie w stosunku do userow typu lubie Barce ale przez jej kibicow zycze jej niepowodzenia. Bez hejtow nie ma sukcesuRealFan pisze:A ja myślę, że ludzi niezadowolonych z sędziowania w Europie w meczach Barcelony w ostatnich latach jest tak naprawdę dużo więcej niż te 12 000.I co z tym fantem zrobisz?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 kwie 2012, 14:32
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 kwie 2012, 14:48
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 kwie 2012, 14:50
A ja jak najbardziej...Emerald pisze:Wolalbym nie ogladac zadnej niespodzianki
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2012, 14:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 kwie 2012, 14:56
No, o tym nie mozna zapomniec... mimo wszystko zaczynam sie powaznie stresowac...fieldy pisze:Tylko Inter wtedy prowadził Mourinho, a Chelsea teraz Di Matteo.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 kwie 2012, 15:05
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 18 kwie 2012, 15:12
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 kwie 2012, 15:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2012, 15:22
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin