Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 maja 2012, 8:45
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 maja 2012, 10:58
ja bym sie nie zgodził, kilka tygodni temu wrzucałem liczby, które pokazywały, że z każdym kolejnym sezonem Song gra słabiej w defensywie i dużo lepiej w ofensywie. Chyba nie trzeba pisać ile asyst ma w tym sezonie, w dodatku jakiej one były urody .. Song to nie tylko defensywny pomocnik i jakby przyszedł ktoś od niego lepszy w destrukcji, to Song mógłby bardziej koncentrować się na ofensywie.sickstick pisze:na DM Song ma absolutnie niepodważalną pozycję.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 maja 2012, 11:12
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 maja 2012, 11:41
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 01 maja 2012, 11:51
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 01 maja 2012, 11:53
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 maja 2012, 12:48
na pewno wybierze właściwie, czyt: ArsenalHyypia123 pisze:Z tym, że on miał iść do nas a tu takie plotyCóż, pozostaje mieć nadzieje, że Belg wie, co dobre i wybierze właściwie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2012, 13:53
Ja tez nie ale.. dziwnie byloby miec czworke stoperow takich jakich bysmy mieli. A nuz sie zdarzy tak ze Verma-Koscielny zagraja 38 meczow?fieldy pisze:Z tego co się mówi, to Jan Vertonghen ma przyjść, a odejść am Djourou. Nie miałbym nic przeciwko.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 maja 2012, 14:13
Podolski, Walcott, Gervinho, AOX + ktoś z grupy Ryo, Campbell, Benayoun?, Lansbury. Jak dla mnie skrzydłowy nie potrzebny.Magnum pisze: No i marzy mi sie jeszcze taki Robben na skrzydlo
Magnum pisze: chyba ze Diaby zacznie byc zdrowy
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 maja 2012, 14:18
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 maja 2012, 15:13
Sol Campbell odchodzi na emeryturę
Były reprezentant Anglii oraz piłkarz Arsenalu - Sol Campbell ogłosił dziś przejście na piłkarską emeryturę.
W latach 1992-2011, defensor wystąpił w 646 meczach klubowych, ponadto zapisał na swoim koncie 73 spotkania w kadrze Synów Albionu.
W profesjonalnym futbolu zadebiutował w wieku 18 lat w barwach Tottenhamu, z którego dziewięć lat później przeniósł się do Arsenalu.
Podczas pięciu lat pobytu w ekipie The Gunners, Sol dwukrotnie zdobywał mistrzostwo, Puchar Anglii oraz Tarczę Wspólnoty. Co więcej, był częśćią słynnej drużyny "Invicibles", która przeszła niepokonana przez sezon ligowy 2003-2004. Zimą roku 2010, obrońca ponownie stał się zawodnikiem Kanonierów. Jego licznik w Arsenalu ostatecznie zatrzymał się na 197 występach i 11 bramkach.
To właśnie Campbell zdobył w roku 2006 bramkę w finale Ligi Mistrzów pomiędzy Arsenalem i Barceloną, prawdopodobnie z tego trafienia jest znany najbardziej.

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 maja 2012, 11:25
Kurczę, zakochałem się w tym Arsenalu ze środkiem obrony Campbell - Keown i młodym utalentowanym Wściekłym Psem wygryzającym ze składu tego drugiegoMagnum pisze:Sol Campbell odchodzi na emeryturę

sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 maja 2012, 10:20
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 maja 2012, 12:28
kilka dni temu natknąłem się na informacje, że od momentu złamania nogi w meczu z Sunderlandem (początek 2006 chyba) miał 31 kontuzji ...sickstick pisze:Diaby ma teraz z kolei kontuzjowaną łydkę - jest może gdzie jakiś spis jakie części ciała Abou miał kontuzjowane razem z terminami?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 maja 2012, 12:50
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio