A dopóki jest popyt na niego a jest i Silva nie forsuje swojego odejścia to Milan dyktuje warunki.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2012, 20:39
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 maja 2012, 20:45
Na pewno stać.City bardzo dużo wydawało na transfery w poprzednich latach,ale 50baniek to ogromna kasa,nawet Aguero tyle nie kosztował.mete pisze:Wiem, że suma to jest zawrotna, ale pokazuje to, że Milan nie chce go sprzedawać i tylko astronomiczna kwota może do tego przekonać. Zresztą stać Was
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 21 maja 2012, 21:13
Z tym, że Aguero nie jest najlepszym napastnikiem świata, ani nie jest nawet w najlepszej 5 napastników, a City i tak zapłaciło bodajże 44 mln E.ryba_82 pisze:
Na pewno stać.City bardzo dużo wydawało na transfery w poprzednich latach,ale 50baniek to ogromna kasa,nawet Aguero tyle nie kosztował.
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 maja 2012, 21:16
z całym szacunkiem do wyżej wymienionej trójki ale boateng ma imo większe możliwości, poza tym może grać na dwóch pozycjach i widać, że jest zżyty z milanem. a już wymiana boateng - hernanes jest całkowicie niedorzeczna, brazylijczyk końskiego zdrowia też nie ma i perspektywiczny to on już nie jest (oczywiscie nie chodzi mi o wymiane z lazio tylko kupienie hernanesa za hajs ze sprzedaży boatenga)Szczerze to jeżeli miałbym kogoś sprzedać z tej trójki to byłby to Boateng. Bardzo go lubię, ale ma ciągłe problemy z kontuzjami i nie jest graczem klasy światowej na ofensywnym pomocniku a od City można by było wyciągnąć za niego taką kasę, że starczyło by na naprawdę klasowego gracza do gry za napastnikami (Jovetić, Hamsik, Hernanes dla przykładu).
z tym, że za graczy ofensywnych płaci się wiecejZ tym, że Aguero nie jest najlepszym napastnikiem świata, ani nie jest nawet w najlepszej 5 napastników, a City i tak zapłaciło bodajże 44 mln E.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2012, 21:17
Boateng ma jeszcze daleko do miana gracza klasy światowej na swojej pozycji. Nie jest tak kreatywny jak inni ofensywni pomocnicy, nie ma takiego dryblingu a najlepiej się czuję wtedy gdy ma więcej miejsca na boisku i dodatkowo jest bardzo łamliwy. Kilka bramek klasy światowej troszkę za bardzo zrobiło "hype" wokół niego. A czy jest bardziej żzyty to bym się kłócił. Gdzieś w połowie sezonu w wywiadzie powiedział, że nie wiem ile będzie grał w Milanie i że nie jest graczem grającym 10 lat w jednym klubie. Jovetic to jest talent czystej wody, który IMHO ma znacznie większy potencjał niż Kevin. Hamsik i Hernanes grają imho lepiej i są gotowi do gry przez cały sezon.z całym szacunkiem do wyżej wymienionej trójki ale boateng ma imo większe możliwości, poza tym może grać na dwóch pozycjach i widać, że jest zżyty z milanem. a już wymiana boateng - hernanes jest całkowicie niedorzeczna, brazylijczyk końskiego zdrowia też nie ma i perspektywiczny to on już nie jest (oczywiscie nie chodzi mi o wymiane z lazio tylko kupienie hernanesa za hajs ze sprzedaży boatenga)
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 maja 2012, 21:48
wiem, ale potencjał ma niesamowity, wydaje mi się, że brakuje mu głownie regularności i stabilizacji formy. zresztą ja go nie widzę na ofensywnym pomocniku tylko na pół-lewym/prawym pomocniku. jedynie na joveticia bym go zamienił ale to też z bólem serca, hamsik jest chimeryczny i lubi sobie przejść obok meczu.Boateng ma jeszcze daleko do miana gracza klasy światowej na swojej pozycji
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 21 maja 2012, 22:18
Z Tottenhamem.tutaj już troche dryfuje w kosmos ale za jakiś czas (przy sprowadzeniu acerbiego i ogbonny) spróbowałbym w kilku meczach brazylijczyka jako cdma - świetne podanie, szybkość, umie się włączyć do akcji ofensywnej, groźny przy wrzutkach (ma ktoś może filmik - nie pamietam niestety w którym to meczu było, chyba w lm - gdzie wyprowadzając piłke robi zwód iniesty na zawrotnej prędkości? zrobiłem wtedy ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO i stuknąłem szczęką o podłogę)
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 maja 2012, 23:01
Cytat z przed chwili. Wygląda to na transfer jakiegoś ofensywnego pomocnika (Ganso). Wczoraj bodajże pisałem o pomocy w składzie Strootman, Montolivo, Boateng i Ganso. Bardzo mi się podoba takie zestawienie i mam nadzieje, że się spełni.Allegri: "Boateng will have a great season. I'm sure that he will become an important player on the sides of our 3-man midfield."
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pyzel » 22 maja 2012, 0:48
Czy coś takiego było zapowiadane? To nie miał być Pan X?mete pisze:prezent od Berlusconiego w postaci Teveza.
Pyzel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 23 maja 2012, 17:19
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 maja 2012, 18:01
A skąd, "Pan X" miał być na zupełnie inną pozycję.Czy coś takiego było zapowiadane? To nie miał być Pan X?
Spodziewam się tego samego - to zagrywka w jego stylu, jedynym celem jest obniżenie ceny. Albo Liverpool zostanie zmuszony do przyjęcia go ponownie do siebie, albo obniży wymagania. Sęk w tym, że Liverpool może (choć nie musi, tam chyba jakieś duże zmiany zachodzą) go bardzo chcieć z powrotem.Galliani powiedział, że ani Lopez ani Aquilani nie zostaną wykupieni, choć po 1 czerwca mamy przystąpić do rozmów z Liverpoolem. Pewnie chodzi o kolejne wypożyczenie Aquilaniego lub promocyjny transfer definitywny.
1. Kreatywny pomocnik =/= trequartista. Możliwe, że myśli o "mezz'ala", kimś bardziej na lewą stronę.Allegri podobno chce jeszcze jednego kreatywnego pomocnika, co mnie martwi bo wydaje mi się, że priorytetem powinien być następca Van Bommela a później dopiero trequartista.
Nie widzę tego ruchu. Sahin jest po fatalnym sezonie, a w Dortmundzie też jego poziom nie był taki, by uczynić zadość jego oczekiwaniom - Turek chce gwarancji gry. Chciałem go w Milanie, ale wydaje mi się, że przez jego ego on wyląduje w Interze. Pamiętajmy, że oni ściągnęli Poliego, który ławę przy Nurim zaakceptuje - nie wiem, czy zrobi tak Montolivo.Agent Sahina ma się dziś spotkać z zarządem Milanu i Interu. Ciekawe czy coś z tego będzie, my nie mamy pieniędzy więc pewnie zaproponujemy wypożyczenie z opcją wykupu w kilku ratach.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 maja 2012, 8:47
Za rozmowy z PSV zapewne rozmawia Raiola. Wczoraj podobno poszła oficjalna oferta w wysokości 8,5 mln euro.2. Rozmowy ze Strootmanem podobno są zaawansowane, gorzej, że nic nie słychać o rozmowach z PSV i tu spodziewam się psikusa.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 maja 2012, 12:53
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 maja 2012, 13:01
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 maja 2012, 13:07
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio