FMy - Strona 669

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 15 maja 2012, 15:20

Po krótkiej przygodzie z FM12, która przekonała mnie, że mój komputer jest trochę za słaby na najnowszego FM'a postanowiłem wrócić do FM11. Bez patchy, bez uaktualnionych składów czyli tak jak grało mi się wcześniej najlepiej.

Znów wybrałem sobie Malagę i postanowiłem jak najszybciej zbudować mocarstwo, które zmieni La Ligę w ligę jednego zespołu. Założyłem sobie przedtem, że naściągam najlepsze talenty jakie tylko będę mógł i będę grał taktyką 4-3-3. Jak się gra? Świetnie. Gram obecnie 4 sezon (3 poprzednie to 12 miejsce i 2x 4 miejsce) i walczę o wicemistrzostwo z Atletico i Barceloną, czeka mnie też półfinał LM z Man Utd(mój debiutancki sezon z LM, wcześniej przegrałem eliminacje z Napoli). Od połowy 3 sezonu zacząłem także wyszukiwać i ściągać różnych newgenów (głównie są całkiem dobrzy, ale trafiają się perełki jak te na screenie poniżej), w mojej szkółce też nie jest najgorzej (jest już 3, których mam zamiar włączyć do kadry pierwszego zespołu - wypożyczony obrońca, którego widzę jako czwartego, bramkarz, którego za rok wypożyczę i potem też mam nadzieję na dobrego rezerwowego, przez którego brak przegrałem eliminacje z napoli - Areola wyjechał, a ja musiałem wstawiać w bramkę Rondona :lol:, do tego napastnik, który jak na 17 latka ma fajne atrybuty fizyczne i techniczne, ale gorzej z głową). Screeny dwóch moich szczególnych newgenów (pierwszy ze względu na to, że ściągałem go jako młody talent i ewentualne zaplecze, ale gra niesamowicie, a drugi ze względu na statystyki).
Obrazek
Obrazek

Jestem nieco rozczarowany grą tego drugiego (miałem nadzieję na to, że stanie się z marszu moim absolutnie kluczowym zawodnikiem, a jest obecnie w cieniu brazylijczyka z 1 screena). Do tego zarząd 'ciężko szuka, ale nie ma żadnych odpowiadających propozycji' na klub filialny :?. Taka moja mała prośba - ma ktoś pomysł jakiego skilla nauczyć/co wytrenować drugiemu newgenowi tak żeby zaczął niszczyć na pozycji atakującego środkowego pomocnika?

e: No wiesz :lol:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 15:33 przez Minor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 15 maja 2012, 15:23

Minor pisze:Po krótkiej przygodzie z FM12, która przekonała mnie, że mój komputer jest trochę za słaby na najnowszego FM'a postanowiłem wrócić do FM11. Bez patchy, bez uaktualnionych składów czyli tak jak grało mi się wcześniej najlepiej.
Powiedz wprost, że na piracie :wink:

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 15 maja 2012, 18:20

Zdarzyło się komuś, że odwołano transfer z powodu nieprzejścia przez zawodnika testów medycznych? Chciałem sobie zakupić Pastore a tu taki zonk. :roll:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2012, 18:21

dexter12 pisze:Zdarzyło się komuś, że odwołano transfer z powodu nieprzejścia przez zawodnika testów medycznych? Chciałem sobie zakupić Pastore a tu taki zonk. :roll:
Pewnie. Takie cos jest nawet w CM 2001/2002.

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 15 maja 2012, 18:28

Dr.Football1 pisze:Pewnie. Takie cos jest nawet w CM 2001/2002.
No popatrz, rozegrałem pewnie koło 20-25 w FM i nie przypominam sobie czegoś takiego :D

Yanki
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yanki » 15 maja 2012, 18:39

Prawdopodobnie jest kontuzjowany.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2012, 20:41

dexter12 pisze:Zdarzyło się komuś, że odwołano transfer z powodu nieprzejścia przez zawodnika testów medycznych? Chciałem sobie zakupić Pastore a tu taki zonk. :roll:
Zapewne ma kontuzje. To jest glupie bo nawet jak gosć ma np wybity nadgarstek, to i tak nie przechodzi testów. Powinni to dopracować i 'nieprzejście testów medycznych' zostawić dla graczy, którzy serio mają problemy z kontuzjami. Miałem przez 2 lata w Nantes gościa, ktory non stop miał kontuzje uda, chyba 10 razy w ciaglu 2 lat naderwany lub zerwany mięsień uda, ale poza tym był genialny i jak już grał, to grał świetnie (taki bonus na 10 meczy sezonu :mrgreen: ) Odkupił go Liverpool za 14 mln Ł i tam też jest ciagle kontuzjowany. Totalny brak realizmu, w prawdziwym świecie nikt nie da takiej kasy za kaleke.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6213
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 maja 2012, 16:16

Yanki
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yanki » 26 maja 2012, 11:45

Co się dzieje, nikt już nie gra w FM'a? :D

Sezon w Newcastle za mną, wyprowadziłem Sroki z 16 miejsca na lokatę dziewiątą - i to w nie byle jakim stylu, bo po zwycięstwie 5:1 z United czy remisie 4:4 z Chelsea.
Wygrałem także FA Cup - Manchester City uległ mojej drużynie 1:3. W przerwie dosyć się wzmocniłem, aby być przygotownym na LE - z wolnego transferu dołączyli do mnie David Ospina, Tomas Rincon, a dopłaciłem za Isaaca Vorsaha, Niclasa Bendtnera czy dwóch newgenów, z o których mam... miałem nadzieję, że się rozwiną.

No właśnie, miałem. Na początku Lipca Roberto Mancini opuścił posadę trenera w City aby zostać menago w FC Barcelonie. Byłem wymieniany jako jeden z głównych faworytów do objęcia tejże posady po Włochu. Poproszony o opinię, stwierdziłem, że byłbym zainteresowany. Zarząd Newcastle wpadł w furię i postawił mi ultimatum - albo publicznie ich przeproszę, albo odejdę z klubu. W tym samym czasie doszła oferta od City. Jak myślicie, co zrobiłem?

Tak.

City, przybywam! :afro:

Mam 134 miliony funtów na teransfery, a dobrego bocznego obrońcy jak nie było tak nie ma, ani wśród prawdziwych piłkarzy, ani wśród newgenów [']

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 27 maja 2012, 18:41

polećcie jakiś klub z dobrej ligi który ma utalentowanych zawodnikow i w ktorym nie bedze latwo pracowac na poczatku :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 maja 2012, 22:06

Obrazek

Korsyka wita Ligę Mistrzów! :wink:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 29 maja 2012, 12:30

Niestety nie dokończe trzeciego sezonu w Maladze :x save strajkuje niechce przejsc do następnego meczu ,wyskakuje błąd i gra się zamyka ehh cholera a miałem dalej ochote kontynuowac tą kariere więc zdecydowałem się na Ligue 1 wybrałem Toulouse powiem tak zero kasy na transfery budżet płacowy bardzo kiepski ,co do bramkarzy to troche dramat :lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6537

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 maja 2012, 12:52

A ja mam pytanie do tych co siedzą w edytorze i się na tym znają. Dałoby radę zrobić, żeby np. Pogoń Lwów albo Polonia Wilno dostawały Polaków za wychowanków?

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 29 maja 2012, 13:50

Sinik1988 pisze:Niestety nie dokończe trzeciego sezonu w Maladze :x save strajkuje niechce przejsc do następnego meczu ,wyskakuje błąd i gra się zamyka ehh cholera a miałem dalej ochote kontynuowac tą kariere więc zdecydowałem się na Ligue 1 wybrałem Toulouse powiem tak zero kasy na transfery budżet płacowy bardzo kiepski ,co do bramkarzy to troche dramat :lol:
Sprobuj isc na urlop, nieraz to pomoga ;)

Ja Dortmundem miazdze kazdego. Do tego pojemnosc stadionu juz prawie 110000.frekwencja 98% :afro:

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 29 maja 2012, 18:52

THEMANIEK pisze:
Sinik1988 pisze:Niestety nie dokończe trzeciego sezonu w Maladze :x save strajkuje niechce przejsc do następnego meczu ,wyskakuje błąd i gra się zamyka ehh cholera a miałem dalej ochote kontynuowac tą kariere więc zdecydowałem się na Ligue 1 wybrałem Toulouse powiem tak zero kasy na transfery budżet płacowy bardzo kiepski ,co do bramkarzy to troche dramat :lol:
Sprobuj isc na urlop, nieraz to pomoga ;)

Ja Dortmundem miazdze kazdego. Do tego pojemnosc stadionu juz prawie 110000.frekwencja 98% :afro:
Próbowałem niestety nie pomogło :roll: pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło ehh

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”