Niespodzianka sezonu ??? - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: As3 » 17 maja 2005, 20:16

Dla mnie niespodzianka we Wloszech jest postawa Palermo .Druzyna ktora miała nie odgrywac wielkiej roli zajmuje całkiem przyzwoita pozycje.No i gra ich moze zachwycac bo mecze ktore wygrywali zagrali w wielkim stylu.Jednym z objawien sezonu jest Luca Toni.Procz Palermo bardzo dobrze prezentuje tez sie Sampdoria z Fransesco Flachim na czele.Novellino bardzo dobrze poukładał ten zespół.Sampdoria ma juz zapewniony start w pucharze EUFA ale na tym nie spoczeli bo maja zamiar jeszcze powalczyc o LM

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 20:20

Jeśli mogę dodać swoją opinię do Twojej As3 to chciałem zauważyć, że Palermo od dawna było szykowane na czołówkę w Italii...gdy jeszcze było przeciętne w Serie B, to jakiś nadziany sycylijczyk (nie pamiętam nazwiska), podrzucił trochę Euro centów do klubu, i stworzył wspaniale zorganizowany klub...do tego dokupił Lucę Toniego, który wtedy grał w Brescii, i był już w kadrze Włoch...i bardzo dobrze, że na Sycylii jest mocna drużyna...:)

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 17 maja 2005, 20:40

do negatywnych niespodzianek mogę jeszcze zaliczyć fatalny sezon Violi

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 17 maja 2005, 20:45

Pozytywnie zaskakują w tym sezonie drużyny beniaminków Serie A, no i Parma (ale tylko za postawę w pucharze UEFA). Natomiast największą niespodzianką in minus jest niestety postawa Romy.

Poza tym negatywną niespodzianką jest dla mnie sędziowanie osławionego pana Colliny - głównie za rewanż Barcelony z Chelsea, ale nie tylko :evil:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 22 maja 2005, 11:43

Pozytywnie zaskoczyło mnie Palermo a negatywnie kluby z "wiecznego miasta" - Roma i Lazio

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 maja 2005, 11:52

Pozytywne zaskoczenie:
Palermo
Sampdoria
Negatywne:
Fiorentina
Roma

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 22 maja 2005, 12:00

Zaskoczenie: Udinese Calcio
Najwiekszy zawód: AS ROMA:( moj ukochany klub gra tak slabiutko:( dobrz przynjamneije ze sie zakwalifikowali do Pucahru UEFA i graja w w finale Coppa Italia...drobne pocieszenia

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 03 lip 2005, 0:17

Niespodzianka sezonu jest dla mnie slaba postawa Romy ,Fiorentiny

takze Udinese (2x Bianconeri w LM 8) )

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 03 lip 2005, 11:48

mla niespodzianka to postawa Palermo<chyba kazdy to powie> a nie mile to postawy Romy Lazio Fiorentiny jeszcze myslalem ze Parma bedzie wyzej a nie w barazach :(

nasami

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 05 lip 2005, 21:51

Dla mnie Palermo,Sampdoria i Udinese.Anty nie spodzianka jest postawa Romy oraz myslałem ze Bologna i Parma bez problemów się utrzymają a taka Siena spadnie.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 05 lip 2005, 22:07

In minus na pewno rzymski duet + Parma (chociaz w UEFA jej dobrze szlo-->moze to ja wykonczyło :idea: :idea: )

In plus Udinese i.... raczej nic

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 lip 2005, 22:52

Dla mnie niespodziankami SerieA byli Esposito, ktory niepostrzezznie zapakowal rywalom az 16 goli, a do tego oczywiscie Lucarelli, ktory w tym sezonie po prostu swietnie i przycmil Szewe, Adriano, Gile i innych.

Na minus to bardzo mnie zawiodla Parma ktora spadla do SerieB i Viola ktora ledwo co sie utrzymala a kupila takich pilakrzy jak Bojinov ...

POZDRO

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2861

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 lip 2005, 22:56

dla mnie niespodzianką był brak w kadrze Sieny naszego gregora rasiaxa.Przecież Siena by wtedy o puchary grała.A wczoraj czytałem ze greg jest warty tyle co żuraw :shock:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 lip 2005, 9:51

RoRo pisze:Na minus to bardzo mnie zawiodla Parma ktora spadla do SerieB i
POZDRO
Ja sie włoską piłką w ogóle nie interesuje, ale z tego co mi wiadomo to Parma sie utrzymała !! :twisted: Przeciez wygrali baraze z Bologną :roll:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 10:46

internista1908 pisze:In minus na pewno rzymski duet + Parma (chociaz w UEFA jej dobrze szlo-->moze to ja wykonczyło :idea: :idea: )
Raczej nie w p UEFA grali rezerwami i primavera czasem grał Frey badz wchodził w drugiej połowie Gila.Ja bym widział winne trenera nie umiał ich poustawiac.

Dla mnie na plus.
z zawodników na pewno:
Lucarelli (choc te bramki niektore to były wyłozone jak na tacy przez kolegow z druzyny ale i tak ciagnał gre Livorno)
Gilardino ( w koncu sie ogromnie przyczynił do uratowania pierszoligowego bytu Parmie i za to ze po raz drugi został wice krolem strzelcow no i dostał powołanie do Lippiego)
Pizzaro (bija sie o niego najwieksze kluby włoskie znakomicie rozgrywał w Udine)
Montella (moze troche naciagnełem ale tak czy siak wrocił po kontuzji i strzelił 21 goli w koncu ktos mu zaufał i dawał grac w pierwszej 11 szkoda ze pod koniec rozgrywek cos sie w nim zacieło mogłby powalczyc o korone strzelcow)

z klubów na plus:
Udine (za wywalczenie kwalifikacji do LM oraz za to ze duzo pilkarzy sie wybiło a teraz sa kuszeni przez najlepsze zespoły nie tylko włoskie.Tyle ze jak zaczna sprzedawc wszystkich to moze pojsc na marne te staranie)
Palermo (Beniaminek z Sycyli wywalczył sobie gre w pucharze UEFA)

Teraz minusy
pilkarze
Ferarri (jego gra to dno po dobrym sezonie w Parmie miał byc filarem obrony Romy a okazał sie najgorszym niewypałem to przez niego Roma traciła tyle bramek)
obaj bramkarze Violi czyli Lupatelli i Cejas (niekiedy to sie nie chciało ich ogladac w akcji szkoda bo Viola mogła by byc wyzej w tabeli)

kluby:
Bologna (pokonała ich słaba Parma w barazach mimo iz to oni mieli silniejszy skład lepszego trenera i pecha)
Fiorentina (mieli walczyc o puchary a walczyli o utrzymanie zmiany trenerów nie wyszły im na dobre)
Rzymskie kluby (nieudany sezon dla jednej jak i drugie druzyny zmiany trenrów kłutnie pilkarzy kary Fify (Roma) i długi stoleczne kluby moga miec problemy zeby walczyc z najlepszymi w nastepnym sezoni)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”