Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 06 cze 2012, 14:28
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 09 cze 2012, 23:44
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 cze 2012, 10:47
Myślę za sam Villa gwarantuje co najmniej 15 goli, zaś pozostali... ciężko powiedzieć.HELDER pisze:Zaloze sie dzis ze piatka: Villa, Pedro, Cuenca, Tello, Afellay nie strzeli 30 goli w calym nastepnym sezonie. Cała piątka.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 10 cze 2012, 11:14
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 10 cze 2012, 12:11
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 10 cze 2012, 12:51
HELDER

Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 cze 2012, 14:23
No mamy w końcy konkrety, a nie bajania pismakówTito Villanova pisze:Dani Alves zostanie w Barcelonie. Nie rozumiem wszystkich plotek, które pojawiają się w mediach. On był jednym z najlepszych transferów w ostatnich latach. Jeśli chodzi o Keite, jeśli on wyrazi chęć pozostania, to jestem jak najbardziej za i zostanie w klubie.
35 milionów na transfery? Nikt nie mówił mi dokładnych liczb. Chcemy kupić lewego obrońcę i środkowego, to pewne.
Nie planujemy kupić napastnika. Wierzymy tylko, że będzie mniej urazów, które prześladowały w ostatnich czasach Alexisa, Pedro i Ville. Jest z nami też Tello i Cuenca, oraz oczywiście Messi. Mamy wystarczająco napastników.
Jeśli piłkarz podchodzi do Ciebie i pyta Cię o odejście, to odchodzi.
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 15 cze 2012, 14:32
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 cze 2012, 11:12
Athletic Bilbao player Javi Martinez (23), who has a 40M buyout clause, is now Barcelona's main centre back option. [el mundo deportivo]
Hummels (Dortmund) is first alternative for Javi Martinez. Other names on list: David Luiz (Chelsea) Kompany (City) Vermaelen (Arsenal) [md]
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 18 cze 2012, 13:22
Dali by tego Matsa, przyznam się że nie oglądałem go w ogóle w sezonie, ale to co gra na ME to jest jakaś bajka, do tego 24 lata, z Pique w formie mogliby stworzyć parę obrońców na dekadęProfessor Chaos pisze:Hummels (Dortmund) is first alternative for Javi Martinez.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 cze 2012, 13:43
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 18 cze 2012, 14:00
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 cze 2012, 14:08
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 18 cze 2012, 14:12
Po tym co napisałeś kilka postów wyżej wnioskuję, że nie zachwyca cię Alba grą na euro ? Jeśli Barca go kupi, to przede wszystkim za to jak się prezentował przez cały ostatni sezon, a teraz pewnie mało kto na niego patrzy i jedyne co interesuje władze klubu, to żeby chłopak nie złapał poważniejszej kontuzji. Poza tym nie gra też padaki, całkiem przyzwoicie się spisuje, od czasu do czasu z dobrej strony pokaże się z przodu co jest najważniejsze dla wkomponowania się styl Barcy.Professor Chaos pisze:Nikt raczej na razie na Hummelsa nie liczy. Javi Martinez to też opcja taka sobie moim zdaniem. Alba jakoś mnie nie zachwyca swoją grą.
MeToYou
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio