Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 19 cze 2012, 15:17
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 19 cze 2012, 15:18
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 cze 2012, 15:20
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 cze 2012, 15:27
No tak, przeciez strzeli dwie bramki arcymocnej Irlandii. Pytam sie wiec Ciebie, co to za napastnik, który nie szuka goli i nie wykorzystuje okazji? Pól roku temu po jakims meczu Chelsea gdzie tez strzeli byly glosy, ze wraca. I co? I nic, bo mam wrazenie, ze przez ten czas nic nie uleglo zmianie na lepsze. Torres jest taki sam o ile nie gorszy. Taka jest niestety prawda i szczególnie przykro sie robi jak sie wspomnie jego gre sprzed kontuzji.rzeznik pisze:Koleś parę dni temu strzelił dwie bramki na Euro i "to jest jego koniec", "żal patrzeć co się z nim stało"
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sfoltan » 19 cze 2012, 16:52
Sfoltan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 cze 2012, 17:04
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 cze 2012, 17:08
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 19 cze 2012, 17:52
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 cze 2012, 18:54
Tyle że Fiorentinie z Juve jest wybitnie nie po drodze, przez co negocjacje mogą być znacznie utrudnione. Jovetic to jednak perełka i patrząc na to, co dzieje się ostatnio w Fiorentinie, szkoda by hamował swój rozwój u Fiołków. Innymi słowy pora zawiesić sobie poprzeczkę wyżej.Realista pisze:Biorąc pod uwagę waszą politykę transferową, jestem przekonany, że pierwszym kandydatem z dwójki Jovetić-Torres do zasilenia Juve byłby jednak młody i bardzo perspektywiczny Czarnogórzec.
Zapomniałeś o jednej sprawie. Torres na tą chwilę nie zapewnia nawet 15 bramek w sezonie, a swoje posztować i zarabiać z pewnością będzie. No i Hiszpanom w zdecydowanej większości przypadków Serie A wybitnie nie leżała. Według mnie to chybiony pomysł i Juve powinno skoncentrować się na pozyskaniu Cavaniego, nawet za wyższą cenę. Jest młodszy, ograny we Włoszech, z wyrobioną już marką i zwyczajnie na ten moment od Hiszpana lepszy.Realista pisze:Z drugiej strony ... Wydawało mi się, że czego, jak czego, ale brakuje Juventusowi właśnie klasycznego egzekutora, 9-tki, która może strzelić 25 bramek w sezonie. A Jovetić, pomimo mojej wielkiej sympatii w stosunku do niego, czegoś takiego nie zapewnia.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 cze 2012, 18:59
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 cze 2012, 19:09
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 cze 2012, 19:12
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 cze 2012, 19:21
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 cze 2012, 19:27
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 19 cze 2012, 19:30