http://euro2012.interia.pl/news-sebasti ... nId,609981Arwin pisze:może tak podaj źródło tych informacji
Nawet nie czytałem tego newsa, ale pomyślałem że jak tu tak cicho to można wspomnieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 03 cze 2012, 17:39
http://euro2012.interia.pl/news-sebasti ... nId,609981Arwin pisze:może tak podaj źródło tych informacji
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 03 cze 2012, 17:40
Interia + nie czytałem nawet newsa =sickstick pisze:http://euro2012.interia.pl/news-sebasti ... nId,609981Arwin pisze:może tak podaj źródło tych informacji
Nawet nie czytałem tego newsa, ale pomyślałem że jak tu tak cicho to można wspomnieć
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 21 cze 2012, 18:04
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 cze 2012, 12:58
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 22 cze 2012, 13:48
Gośc ma już 25 lat i wcześniej mało kto o nim słyszał. Ja poznałem go dopiero podczas Euro i zainteresowałem się ze względu na kolor skóry i nazwiskoMorrow pisze:No i nie trzeba było długo czekać. Gebre Selassie oficjalnie w Werderze, nie wiem czy to było wiadome już wcześniej. Bundesliga może mieć kolejnego świetnego gracza na prawej obronie. Z pewnością jedno z odkryć tego Euro.
Cena około 2mln ojro, to może być niezły deal dla Bremeńczyków.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 lip 2012, 13:11
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 01 lip 2012, 23:49
Slowa agent De Jonga po plotkach iz podpisal juz kontrakt z Borussia.“Luuk is still a Twente player. If the right club comes along then he will happily make the move.” “The club doesn’t need to be a top club, but a good club in a big league where Luuk can play regularly and develop as a player.”
“I cannot name the clubs individually, but there are more than two clubs seriously interested in Luuk.” “Luuk has taken the decision to move on. He wants to develop as a player in a bigger league.” “The important thing for us is the development of Luuk. “
“Not the money, but the way of playing and the amount of playing time he will get, will be decisive.” “Luuk scored 25 goals in the Dutch league last season, how many more does he need to score? 35?”
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 04 lip 2012, 21:33
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 lip 2012, 12:54
Tak jak sie spodziewalem z Borussia nawet nie byly prowadzone rozmowy, o poczatku nie chcialo mi sie wierzyc aby Moenchengladbach wydalo tyle pieniedzy na jednego zawodnika.Sergek pisze:Luuk de Jong ponoć w Monchengladbach. Ponoć.
-goal.comBut Munsterman is resolute in his stance that the forward will not be leaving De Grolsch Veste, and stated that no discussions have taken place.
"We have not been in talks with Borussia Monchengladbach," he told Dutch newspaper De Telegraaf.
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 lip 2012, 18:52
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 lip 2012, 19:09
Znakomity transfer BMG. Az dziwne,ze zaden klub z absolutnego topu nie zdolal sprowadzic "nastepcy Bergkampa".De Jong w Monchengladbach. Na dodatek blisko klubu jest Ezequiel Calvente z Betisu.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2012, 18:19

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: n!jak! » 29 lip 2012, 19:11
n!jak!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2012, 19:15
I byl jedna z najwiekszych gwiazd ME U-19. Leverkusen moze naprawde miec pozyek z tego pilkarza.Bayer Leverkusen ściągnął do siebie lewego obrońce PAOK-u Ateny Konstantinosa Stafylidisa. Stafylidis związał się z Aptekarzami pięcioletnim kontraktem, który będzie obowiązywał od 1 czerwca 2013 roku. Stafylidis jest reprezentantem Grcji U-19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: n!jak! » 29 lip 2012, 19:32
n!jak!
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio