ze co? co ma klub do reprezentacji? masz takiego zajoba i kompleks na punkcie barcy ze zrobilo ci to spustoszenie w mozgu. gdzie tu widziales na tym turnieju koszulke barcelony? poprzestawialy ci sie z tej frustracji kolory?Kamil232 pisze:Mnie ciekawi jedno. Przez tyle lat i tyle postów na tym forum czytałem i słyszałem od fanów Barcelony, że nie liczy się tylko zwycięstwo. Liczy się także, a raczej przede wszystkim piękna gra. Liczy się styl. Nie chcemy wygrywać jak inni brzydko, chcemy wygrywać pięknie. I nawet możemy przegrać byleby tylko nie stracić swojego DNA, nie dostosowywać się do rywala, ale grać swoją piekną grę. I co teraz się dowiaduje? Co tutaj wypisują fani Barcy? Że oj tam oj tam nie ważne, że to nudne jest brzydkie, liczą się zwycięstwaCo jest panowie straciliście swoje DNA?
gdy ogladam mecz manchester city-everton to city moze sie caly mecz bronic a i tak bede ich dopingowal-bo lubie ich najbardziej z wysp i nie ma to nic wspolnego z grą. gdy gra hiszpania z argentyna chocby w hiszpanii gralo 11 pilkarzy barcy zawsze bede za argentyna. i argentyna moze sie bronic. ale jesli bedzie grala barcelona z boca zawsze bede za barcą. i od kiedy obseruje futbol i go rozumiem, barcelona zawsze-przeczytaj to slow bo wazne-zawsze jako jedyny klub na swiecie jest wierna swojej filozofji gry-ktora -przeczytaj to rowniez-ma niezwykle malo wspolnego z tym co gra dzisiejsza hiszpania del boske(glownie w przodzie, bo barca zawsze gra 3 napastnikami). czaisz baze ? czy potrzebna łopata?