Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 cze 2012, 23:51
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 cze 2012, 23:53
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 cze 2012, 23:57
...ze doskonale czuje sie w kontrataku,jest swietny technicznie,a co za tym idzie bardzo ciezko jest mu zabrac pilke,lubi potrzymac pilke przy nodze,zyskac kilka sekund dla druzyny co w dzisiejszej sytuacji bylo bezcenne.Jeśli dziś Prandelli został już zmuszony do dwóch zmian w tej formacji, to wystawienie Diamantiego tłumaczy...
Z przebiegu sezonu jednak wychodzi, że to przeciętny piłkarz.
Nie przesadzaj. To byl polfinal EURO,Niemcy to nie ogorki,w momencie kiedy Diamanti wchodzil na boisko wszystko tak naprawde moglo sie jeszcze zdarzyc.Moim zdaniem Diamanti wygląda dobrze, bo w jego sytuacji tam prawie każdy by wyglądał dobrze, wchodzi w "bezpiecznym" momencie. Większość trenerów w takich sytuacjach ogrywa juniorów, bo wiadomo, że nic nie spieprzą.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 cze 2012, 0:05
Wilmore'a spytajSalas11 pisze:Montolivo przekombinował w tej akcji czym podniósł mi na moment ciśnienie, bo mógł i powinien walić z pierwszej piłki. Przynajmniej byłaby szansa na bramkę. Chciał przełożyć piłkę na prawą i nie wiem do końca, czy przez chęć oddania strzału mocniejszą nogą, czy minięcia Niemca (nie pamiętam kto to był)
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 cze 2012, 0:18
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 cze 2012, 0:18
Co nie zmienia faktu, że Prandelli z realnym Diamantim własnie awansował do finału EURO, a Ty z wirtualnym Giovinko mądrzysz się jedynie na forum. Naprawdę uważasz, że wiesz lepiej od Cesare?Wilmore pisze:Nie.
Wyobraź sobie, że umiejętności i forma Włochów nie zaczyna ani nie kończy się na tym turnieju. Giovinco do 3-5-2 się nadaje o wiele gorzej. Grał tylko w meczach, w których Prandelli ograniczał włoski potencjał tym ustawieniem. Gdy zmienił system na doskonale do Giovinco pasujący... Odebrał mrówce wszystkie szanse gry.
Moim zdaniem brak minut dla Giovinco przy jednoczesnym wystawianiu Diamantiego to nawet nie policzek, ale solidny kopniak w jaja, to jest upokarzające.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 cze 2012, 0:33
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 cze 2012, 0:42
Il Padrino pisze:Ale strach pomyśleć, co będzie z Montolivo w Milanie, jak zacznie grać swoją lepszą nogą. Na Euro praktycznie wszystko robi prawą. Lewą oszczędza na następny sezon? Wilmore?
Po pewnym czasie, niektóre żarty przestają być śmieszne, a stają się nudne10 pisze: Salas11 napisał(a):Montolivo przekombinował w tej akcji czym podniósł mi na moment ciśnienie, bo mógł i powinien walić z pierwszej piłki. Przynajmniej byłaby szansa na bramkę. Chciał przełożyć piłkę na prawą i nie wiem do końca, czy przez chęć oddania strzału mocniejszą nogą, czy minięcia Niemca (nie pamiętam kto to był)
Wilmore'a spytaj
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 cze 2012, 0:52

Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 cze 2012, 1:18
Dokładnie to samo można powiedzieć o każdym (!) napastniku kadry poza Cassano. Przy okazji - Diamanti z tej piątki rozegrał najgorszy sezon, znów - poza Cassano....ze doskonale czuje sie w kontrataku,jest swietny technicznie,a co za tym idzie bardzo ciezko jest mu zabrac pilke,lubi potrzymac pilke przy nodze,zyskac kilka sekund dla druzyny co w dzisiejszej sytuacji bylo bezcenne.
Nie o to chodziło. Po prostu w ofensywie Włosi mogli wystawić kogokolwiek, Diamanti tam nie zrobił kompletnie nic. Co dostawał piłkę, to ją źle przyjmował lub się wywracał. Pozostali napastnicy więc nie mogli zagrać gorzej, bo on poza niezbędnym minimum (proste odegrania do najbliższego kolegi) nie wyróżnił się tym razem niczym. Diamanti nie rozczarował - bo nie mógł. Pozostali by zrobili to samo.Nie przesadzaj. To byl polfinal EURO,Niemcy to nie ogorki,w momencie kiedy Diamanti wchodzil na boisko wszystko tak naprawde moglo sie jeszcze zdarzyc.
No właśnie, kurde, nie. Ale do tego sprowadza się większość rozmów o wyborach personalnych zawsze i wszędzie. Dopóki większość kibiców jest idealistami i jest przekonana, że wybory trenera są absolutnie obiektywne i kierowane tylko potrzebami drużyny i formą, tak długo takie rozmowy nie mają sensu.Prandelli ma tych zawodnikow codziennie. Na pewno widzi,ze Diamanti zapiernicza na treningach,bo czyms go musi przekonywac,czyz nie ?
Nie czytałeś, że Abate nie wyzdrowiał po urazie z meczu z Anglikami?No i fakt, że na prawej wyszedł Balzaretti a nie Abate mocno zaskakujący. Cesare aż tak nie ufa Ignazio? No, ale nie ważne.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 cze 2012, 1:49
Co za agent z tego Barwuaha.Czemu dostałem żółtą kartkę? Nie za zdjęcie koszulki. Sędziowie zobaczyli moje muskuły i się zawstydzili. Właśnie dlatego
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 29 cze 2012, 1:54
A może nie byłoby Boriniego?Wilmore pisze:ego by nawet nie było na turnieju, gdyby nie Rossi,
Włoskie realia, czyli włoscy trenerzy, w ciągu ostatniego sezonu, potrafili wygrać ligę angielską, ligę mistrzów, ligę włoską, ligę rosyjską, wicemistrzostwo Francji, dostać się co najmniej do finału EURO, zakwalifikować się z Irlandią do EURO (to też jakiś sukces jest), więc bardziej ufam nim, niż trenerowi jakiegoś randomowego klubu z odległej od ekstraklasy ligi, który lepszą nogę zawodnika, ocenia na podstawie starych saveów z CMa. Skoro Prandelli uważa, że Diamanti przyda mu się na boisku bardziej - zrobi trochę wiatru, stworzy setkę Marchisio i Di Natale, odda jakiś strzał - niż Giovinco, to ja mu ufam.Wilmore pisze:a tutaj dostaje więcej szans od dwójki wybijających się napastników ligi. Absurd? Nie, włoskie realia.
Powtórzę, raz jeszcze - wyłożył świetną piłkę Marchisio i świetnie podawał do Di Natale, dzięki czemu oby dwaj mieli sam na sam. I zaliczył asystę przy spalonymDiamanti tam nie zrobił kompletnie nic. Co dostawał piłkę, to ją źle przyjmował lub się wywracał
Il Padrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 cze 2012, 2:08
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 cze 2012, 2:16
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 29 cze 2012, 8:32
Przez chwilę byłem skonsternowany bo usłyszałem "Panucci"Snipp_ pisze:"Banucciego"
Martin Pellegrino
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio