Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 29 cze 2012, 14:23
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 14:55
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 cze 2012, 14:59
A to Cie zaskocze, bo moja nauka zakonczyla sie na magisterce.Nebula RN pisze:Może Ozdobny jest z pokolenia tych, co 1/4 matury nie zdała
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 cze 2012, 15:00
Macku przyznaje to było nie potrzebne - pisane pod wpływem chwili.Marcinie, ale o kogo z Juventusu chodzi Ci atakując Pirlo, że nauczył się buty i arogancji w Juventusie
Nie atakuje zespołu tylko indywiduum.Próbujesz atakowac ten zespół, ale tutaj akurat pudło, bo drużyna na tę chwilę jest kapitalnie dobrana charakterologicznie.
Nie, nie. On tworzył podwaliny pod ich wielki sukces, ale sam ku swojemu nieuświadomionemu rozczarowaniu w tym nie uczestniczył - przyjmując, że nie konfabuluje to jest trochę starszyMoże Ozdobny jest z pokolenia tych, co 1/4 matury nie zdała
I po co Ci to było skoro korzyści z tego nie ma żadnych ?A to Cie zaskocze, bo moja nauka zakonczyla sie na magisterce.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 cze 2012, 15:06
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 cze 2012, 16:13
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 18:15
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 29 cze 2012, 18:21
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 18:26
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 cze 2012, 18:41
Pojales lekcje? naprawde? w takich chwilach tesknie za ZaZa. on przynajmniej mial czasem cos do powiedzenia.MarcinW pisze:Nic mi nie zrobiła tak jak i Anglicy nic nie zrobili Pirlo, a dobry obyczaj wymaga, żeby o rywalu mówić z szacunkiem. Poprzez negowanie klasy, deprecjonowanie wartości (itd.) należnego szacunku się odmawia. Tak samo poczułeś się ty jak mogli się poczuć Anglicy. Pojąłeś lekcje ?erio? Co zrobiła Ci osoba przez internet zeby nazywać ja życiowa pizda? Proszę, tylko nie broń sie sformulowaniem przykładowo. I choć nie leży to w mojej gestii, prosilbym moderatorow, o ile tylko bedziesz mi w stanie swoją teorie uaurgumentowac, o to, żebyś nie dostał bana czy wp, nie do końca jestem świadom praw tu panujących.A o moderatorów możesz być spokojny Ci przynajmniej w moim przypadku działają z urzędu i na nic się nie zdają wnioski i skargi
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 18:59
Pamiętam, że była taka sytuacja i opaskę dostał ktoś tak z dupy, ale za cholerę nie przypomnę sobie kto.maciek_88 pisze:Pytanie do ekspertów - kto jest osobą noszącą opaskę kapitańską w tej chwili po Gigim, Giorgio i Claudio?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 19:09
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 19:10
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 19:11
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 19:15
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin