Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 858

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 929

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 29 cze 2012, 14:23

Może Ozdobny jest z pokolenia tych, co 1/4 matury nie zdała :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 14:55

Marcinie, ale o kogo z Juventusu chodzi Ci atakując Pirlo, że nauczył się buty i arogancji w Juventusie. Od Gigiego, który przybija piąteczki i ściska każdego z zawodników rywali, ale na swoich kolegów z drużyny ciągle drze mordę? Od Barzagliego, który właściwie się nie odzywa? :lol: Od Bonucciego, który gdy miał okres, że popełniał błędy, to w ramach przeprosin zapraszał całą drużynę na kolację czy może od Del Piero, który jest klasą sam w sobie.

Wiesz czym się różni ta drużyna od tej Capello? Właśnie brakiem buty, nie ma kogoś takiego jak Zlatan, zmanierowanego Vieiry i Emersona, psychopaty Melo czy Zebiny. Jest ewentualnie arogancki Vucinic. Ale jest też Krasic, który wynajmuje samolot żeby zdążyc na pierwszy trening drużyny.

Próbujesz atakowac ten zespół, ale tutaj akurat pudło, bo drużyna na tę chwilę jest kapitalnie dobrana charakterologicznie.

I proponowałbym przestac atakowac się personalnie, bo chociaż ja wykazałem w innym temacie dużo pobłażliwości, to jak widac fieldy i piwus mają odmienne zdanie (i słusznie) na temat wysokości kar w razie przegięcia pały.

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 cze 2012, 14:59

Nebula RN pisze:Może Ozdobny jest z pokolenia tych, co 1/4 matury nie zdała :)
A to Cie zaskocze, bo moja nauka zakonczyla sie na magisterce.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 29 cze 2012, 15:00

Marcinie, ale o kogo z Juventusu chodzi Ci atakując Pirlo, że nauczył się buty i arogancji w Juventusie
Macku przyznaje to było nie potrzebne - pisane pod wpływem chwili.
Próbujesz atakowac ten zespół, ale tutaj akurat pudło, bo drużyna na tę chwilę jest kapitalnie dobrana charakterologicznie.
Nie atakuje zespołu tylko indywiduum.
Może Ozdobny jest z pokolenia tych, co 1/4 matury nie zdała
Nie, nie. On tworzył podwaliny pod ich wielki sukces, ale sam ku swojemu nieuświadomionemu rozczarowaniu w tym nie uczestniczył - przyjmując, że nie konfabuluje to jest trochę starszy :)
A to Cie zaskocze, bo moja nauka zakonczyla sie na magisterce.
I po co Ci to było skoro korzyści z tego nie ma żadnych ? :) skończyłbyś technikum lub zawodówkę to nie dość, że lepiej byś zarabiał to nazywaliby Ciebie "majster" a nie "magister fajtłapa".

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 cze 2012, 15:06

Drodzy Panowie! Obrazic kogos skutecznie jest nielada sztuka, wiec proponuje zatem bardziej sie postarac na przyszlosc. Wszak od 30-latka i omnibuso-prawnika mozna i powinno wymagac sie bardziej wzmozonego wysilku intelektualnego.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 989
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 cze 2012, 16:13

Jak ktoś nie wlepi bana temu błaznowi dwa posty wyżej to niech skończy z moderatorką. Nikt nie będzie obrażać mojego ziomka Ozdobnego.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6709

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 18:15

Jak Wam się widzi pomysł oddania 10 Marchisio? Wychowanek, zostawia na boisku zawsze dużo zdrowia, niby idealny, ale jednak pozycja nie na koszulkę z nr 10.

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 29 cze 2012, 18:21

wloski ignoruj marcinaw. chłop ma swoje lata, a jeszcze nie zaruchał, bądź bardziej wyrozumiały.

Marchisio - przyszły kapitan, tak. 10, nie.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 18:26

Ja wiem czy on będzie przyszłym kapitanem? Chiellini jest od niego starszy o niespełna 2 lata, więc zestarzeją się w podobnym wieku. Inna sprawa, że za parę lat często będzie zakładał opaskę kapitańską, bo Giorgio we wszystkich spotkaniach przecież nie wystąpi.

Pytanie do ekspertów - kto jest osobą noszącą opaskę kapitańską w tej chwili po Gigim, Giorgio i Claudio?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 cze 2012, 18:41

MarcinW pisze:
erio? Co zrobiła Ci osoba przez internet zeby nazywać ja życiowa pizda? Proszę, tylko nie broń sie sformulowaniem przykładowo. I choć nie leży to w mojej gestii, prosilbym moderatorow, o ile tylko bedziesz mi w stanie swoją teorie uaurgumentowac, o to, żebyś nie dostał bana czy wp, nie do końca jestem świadom praw tu panujących.
Nic mi nie zrobiła tak jak i Anglicy nic nie zrobili Pirlo, a dobry obyczaj wymaga, żeby o rywalu mówić z szacunkiem. Poprzez negowanie klasy, deprecjonowanie wartości (itd.) należnego szacunku się odmawia. Tak samo poczułeś się ty jak mogli się poczuć Anglicy. Pojąłeś lekcje ? :) A o moderatorów możesz być spokojny Ci przynajmniej w moim przypadku działają z urzędu i na nic się nie zdają wnioski i skargi :D
Pojales lekcje? naprawde? w takich chwilach tesknie za ZaZa. on przynajmniej mial czasem cos do powiedzenia.

negowanie klasy, a pokazanie roznic to cos zupelnie innego. jak juz jestesmy przy lekcjach - nie da sie zdeprecjonowac czegos innego niz wartosci. szacunku Anglikom Pirlo tez nie odmowil, Ty odmowiles mi go w sposob dosc paskudny.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 18:59

maciek_88 pisze:Pytanie do ekspertów - kto jest osobą noszącą opaskę kapitańską w tej chwili po Gigim, Giorgio i Claudio?
Pamiętam, że była taka sytuacja i opaskę dostał ktoś tak z dupy, ale za cholerę nie przypomnę sobie kto.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 19:09

To miało miejsce w spotkaniu z Atalantą :)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 19:10

No i kto dostał?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 cze 2012, 19:11

Dali opasę Pirlo, ale nie przyjął. Ostatecznie dostał ją Bonucci :)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2012, 19:15

Stawiałem na Barzagliego. Bonucci prawdziwy kapitan :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”