A w czym Modrić jest podobny do Di Marii?Kesz pisze:Mourinho chciał mieć zawodnika podobnego do Di Marii - wydaje się, że Modrić może takowym być

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 21 lip 2012, 13:59
A w czym Modrić jest podobny do Di Marii?Kesz pisze:Mourinho chciał mieć zawodnika podobnego do Di Marii - wydaje się, że Modrić może takowym być
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lip 2012, 16:10
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 lip 2012, 14:52
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 lip 2012, 14:56
stary o 7 nowych zawodnikach to nie wiem czy mowilo sie rok temu przed okienkiem a nie teraz , zyjesz chyba nie tym marcato.Przed okienkiem mówiło się o 7 nowych zawodnikach
cichutko jest juz od paru miesiecy , watpie by w tym roku brazylijczyk wzmocnil kogokolwiek.Obecnie jest cichutko...
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 lip 2012, 15:03
Odpowiem Ci cytatem z weszlo.com , który idealnie obrazuje podejście Brazylijczyka.Kesz pisze:Zastanawia mnie, co z Neymarem, w zeszłym okienku był wszędzie i spekulacje odnośnie jego osoby. Obecnie jest cichutko... Dla mnie to jasny znak, że Neymar jest już piłkarzem Barcelony - Chodzi tu o plotki dotyczące przedpłaty za zawodnika i prawo pierwokupu dla Barcelony. Myślę, że po zbliżającym sezonie, Brazylijczyk wzmocni barwy Katalończyków (Ewentualnie po MŚ w Brazylii)... Chociaż nie powiem by taka perspektywa mnie cieszyła. Ale trzeba przyznać, że dość dziwna jest ta cisza w okół jednego z najbardziej utalentowanych zawodników obecnie na Świecie.
9. Tym razem kolej na absolutnego wirtuoza, artystę i piłkarza przez duże „P”, który z niezrozumiałych dla nas przyczyn zafundował sobie kilkuletnią stagnację. Zamiast pójść za ciosem i ruszyć na podbijanie Europy, Neymar zdecydował się na dyskontowanie swojego sukcesu w Brazylii. Mecze, dyskoteki, reklamy, konferencje, koncerty, talk-shows, zabawy na jachtach, reklamy... I tak w koło Macieju. A jakaś ambicja? W ojczyźnie „Ney” ma już status półboga i coraz więcej ekspertów przekonuje go do transferu. On jednak w listopadzie 2011 przedłużył umowę z Santosem i zapewnił, że zostanie na Vila Belmiro aż do mundialu. Wtedy miał jeszcze nadzieję, że jego drużyna będzie w stanie stawić czoła Barcelonie, co jest tak osiągalne jak sportowa sylwetka dla Rafała Murawskiego, ale do rzeczy... Pozostanie Neymara w Santosie kosztowało klub w przeliczeniu około 15 milionów euro rocznie oraz... rozwiązanie drużyny żeńskiej i futsalowej. - Nie wiedziałem, że z mojego powodu do tego dojdzie. Bardzo mi smutno, ale nie mam z tym nic wspólnego. Prezes tak zdecydował, mnie trzymajcie od tego z daleka – stwierdził gwiazdor Santosu.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 22 lip 2012, 16:11
że co ?Kesz pisze:Przed okienkiem mówiło się o 7 nowych zawodnikach
aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 lip 2012, 16:24
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 22 lip 2012, 16:57
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 lip 2012, 21:15
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 lip 2012, 21:40
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 24 lip 2012, 19:16
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 lip 2012, 17:20
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 26 lip 2012, 20:39
cruel

sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 lip 2012, 16:37
na wikipedie mogą wejść ludzie tacy jak my i napisać co chcą, u nas tydzien lub dwa temu był link właśnie do wikipedii że Fernando jest w Interze, dzisiaj wchodzę i już nie ma. Nie napalał bym się aż tak, aczkolwiek Maicon potrzebuje odejścia jak kania dżdżu, czego sobie, wam i innym kibicom Interu życzę.Na wiki Maicon już u nas
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio