Bartku, nie ma co ukrywać. Zachowanie żałosne, dla mnie pokazujące brak szacunku. Jakby trafił na mnie, to by od razu dostał w ryj za coś takiego.Magnum pisze:Chyba tyLogan pisze:Szczesny jest 0.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 wrz 2012, 15:38
Bartku, nie ma co ukrywać. Zachowanie żałosne, dla mnie pokazujące brak szacunku. Jakby trafił na mnie, to by od razu dostał w ryj za coś takiego.Magnum pisze:Chyba tyLogan pisze:Szczesny jest 0.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 wrz 2012, 15:40
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 15:40
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 wrz 2012, 16:04
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 16:21
Kiedyś dzwoniło się z budek telefonicznych a czekoladę jadło się raz na trzy miesiące.Bienias pisze:Kiedys tak sie robilo nawet dzis ale zeby to wiedziec trzeba wylaczyc neta i wyjsc pograc w pilke. Polecam!!!
I co z tego?Bienias pisze:Gdyby to bylo zle odebrane w druzynie to byscie panowie tego nie widzieli.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 wrz 2012, 17:12
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 wrz 2012, 18:06
Zachowanie żałosne, dla mnie pokazujące brak szacunku. Jakby trafił na mnie, to by od razu dostał w ryj za coś takiego.
Dowcipniś ten szczesny. Ubaw po pachy, pluć na kolegę z drużyny. Jaki ojciec taki syn. Durni obaj.
Szczesny jest 0.
Żebyście jajka nie znieśli. Wojtas mylnął Oxa wodą z kubeczka i od razu jest zerem, chamem i durniemsorry, ale to jest megachamskie i w uj nieśmieszne
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 18:32
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 18:35
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 18:38
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 wrz 2012, 18:45
Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie?Duch pisze:Jakby to była (...) złamanie kanonów dobrego zachowania
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 19:12
straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie?![]()
Klub grający na najwyższym poziomie powinien mieć też zawodników grających i zachowujących się na najwyższym poziomie
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 wrz 2012, 19:31
Hehe.rekinho pisze: straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 wrz 2012, 19:34
rekinho pisze:straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie?![]()
Klub grający na najwyższym poziomie powinien mieć też zawodników grających i zachowujących się na najwyższym poziomie
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 19:40
to jakiś wyznacznik kultury i 'zachowania na najwyższym poziomie'? poza tym mete wyczepał temat moim zdaniem.A widziałeś urywki z treningów jak są ubrani w czyste klubowe dresy najlepszych marek?
rekinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio