O futbolu na luzie... - Strona 644

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 wrz 2012, 15:38

Magnum pisze:
Logan pisze:Szczesny jest 0.
Chyba ty
Bartku, nie ma co ukrywać. Zachowanie żałosne, dla mnie pokazujące brak szacunku. Jakby trafił na mnie, to by od razu dostał w ryj za coś takiego.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6536

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 wrz 2012, 15:40

Nigdy sobie na basenie tak nie robiliście? Co prawda mieliśmy wtedy 10 lat, ale zabawa była przednia :lol:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 15:40

Dowcipniś ten szczesny. Ubaw po pachy, pluć na kolegę z drużyny. Jaki ojciec taki syn. Durni obaj.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 wrz 2012, 16:04

Kiedys tak sie robilo nawet dzis ale zeby to wiedziec trzeba wylaczyc neta i wyjsc pograc w pilke. Polecam!!!

Gdyby to bylo zle odebrane w druzynie to byscie panowie tego nie widzieli.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 16:21

Bienias pisze:Kiedys tak sie robilo nawet dzis ale zeby to wiedziec trzeba wylaczyc neta i wyjsc pograc w pilke. Polecam!!!
Kiedyś dzwoniło się z budek telefonicznych a czekoladę jadło się raz na trzy miesiące.
Aha, czyli jak wyjdę i pogram w piłkę to zrozumiem ten genialny dowcip i będę miał ubaw po pachy? :roftl3:
Życie stało się teraz takie proste.
Bienias pisze:Gdyby to bylo zle odebrane w druzynie to byscie panowie tego nie widzieli.
I co z tego?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 wrz 2012, 17:12

Bienias nie żebym się czepiał ale napisałeś to jako kibic klubu gdzie gra Pique więc twoja obrona Szczęsnego jest uzasadniona. :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 wrz 2012, 18:06

Zachowanie żałosne, dla mnie pokazujące brak szacunku. Jakby trafił na mnie, to by od razu dostał w ryj za coś takiego.
Dowcipniś ten szczesny. Ubaw po pachy, pluć na kolegę z drużyny. Jaki ojciec taki syn. Durni obaj.
Szczesny jest 0.
sorry, ale to jest megachamskie i w uj nieśmieszne
Żebyście jajka nie znieśli. Wojtas mylnął Oxa wodą z kubeczka i od razu jest zerem, chamem i durniem :lol: Jakby to była wielka afera i złamanie kanonów dobrego zachowania, to takie coś by w życiu nie wypłynęło na wierzch, ale wiadomo, wiemy lepiej...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 18:32

Ja tam się chłopakom nie dziwię. Zachowanie było według mnie idiotyczne bez względu na intencje. Skoro tak bardzo chciał już go zmoczyć, mógł to zrobić bezpośrednio z kubka, a nie z własnej mordy. Stawiając siebie na miejscu Chamberlaina, musiałby to zrobić mój naprawdę bliski kumpel, aby nie skończyło się to z mojej strony minimum na kwiecistej wiązance niecenzuralnych słów. Cenię luz i każdy lubi sobie czasem poświrować, ale są pewne granice.
Ale żeby nie było zbyt smętnie wyobraziłem sobie scenę, w której Wojtuś popełnia życiowy błąd i robi podobnego psikusa stojącemu obok Cantonie. I te nekrologi następnego dnia :boruta:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 18:35

może po prostu mają taki klimat ze sobą i wzajemnie sobie robią takie żarty? to nie pierwsze video z oxem i czeznym, pamiętam jak kiedyś w ping ponga razem grali. swoją drogą to znalazł sobie wojciech kolegę, który mu odpowiada intelektem, anglik to chyba jeden z głupszych piłkarzy :lol:

chociaż i tak mądrzejszy od pawłowskiego, bo umie mówić po angielsku.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 08 wrz 2012, 18:38

Duch, ale o so chozi? Co wiemy lepiej? wg mnie to było durne i suche (paradoksalnie) a nie zabawne. Za durni uważam obu, bo nie raz słyszalem/czytałem wypowiedzi ojczulka Wojtka; najlepiej się go słuchało podczas Euro na tvn24 był taki program gdzie z elokwentnym redaktorem gadali przy stoliku o tym "czy Hiszpania czuje że to finał czy nie". Są tacy co kopniaki Zlatana w głowę kolegów uważają za zabawne, "bo przecież wyszło do internetu to jest OK!". Duchu i Tobie podobni nie uważacie tego za kretyńskie zachowanie, może nawet sądzicie że to śmieszne - i don't care. Dla mnie jest retardem. Moge mówić co o tym/o nim sądzę. Wy możecie mieć ubaw po pachy. Tyle.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 wrz 2012, 18:45

Duch pisze:Jakby to była (...) złamanie kanonów dobrego zachowania
Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie? :roll:
Klub grający na najwyższym poziomie powinien mieć też zawodników grających i zachowujących się na najwyższym poziomie. To logiczne i nie jest żadną tajemnicą, że Arsenal aspiruje do bycia takim klubem :) Świadczą o tym takie akcje jak np. Junior Gunners, działalność na rzecz Great Ormond Hospital, czy walka z rasizmem na stadionach.
Żartować można na różne sposoby. Z kolei na takie zachowania jak to Szczęsnego można sobie pozwolić na Orliku za szkołą ( :roll: :lol: ) albo u Doktora w Brukseli. Ale ja nie mam się czym pochwalić, bo nie wciągam koksu, więc należę do zaścianka. Także nie słuchajcie mnie.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 19:12

Klub grający na najwyższym poziomie powinien mieć też zawodników grających i zachowujących się na najwyższym poziomie
straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 wrz 2012, 19:31

rekinho pisze: straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.
Hehe.

Zwykle wyglupy nie wiem skad takie oburzenie i inwektywy pod adresem chlopakow.
Chyba kazdy kiedys zachowywal sie z kumplami tak ze osoby postronne ktore by to widzialy pomyslalyby sobie "no debile". Tutaj mamy do czynienia z takim przypadkiem. A ze sa to osoby publiczne to chyba zadna kara? Najlatwiej wymagac od innych.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 08 wrz 2012, 19:34

rekinho pisze:
Klub grający na najwyższym poziomie powinien mieć też zawodników grających i zachowujących się na najwyższym poziomie
straszne brednie. piłkarze to zwykłe proste chłopaki, a ty od nich wymagasz kultury na najwyższym poziomie. może jeszcze zamiast dresów fraki wkładają i zamiast piwa po meczu piją herbatę z kroplą mleka, trzymając filiżanke z obowiązkowo wyprostowanym małym palcem.
:roll:
Prosty chłopak to znaczy burak bez kultury?
A widziałeś jakąś konferencję prasową przed meczem Ligi Mistrzów? A widziałeś urywki przed meczem jak wysiadają z klubowego autokaru ubrani w garnitury? A widziałeś urywki z treningów jak są ubrani w czyste klubowe dresy najlepszych marek?

Taki Van Persie nie raz powiedział, że dzięki Wengerowi wyszedł na ludzi.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 19:40

A widziałeś urywki z treningów jak są ubrani w czyste klubowe dresy najlepszych marek?
to jakiś wyznacznik kultury i 'zachowania na najwyższym poziomie'? poza tym mete wyczepał temat moim zdaniem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”