O futbolu na luzie... - Strona 645

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 19:42

Wygłupianie się to bardzo szeroko pojęte zagadnienie, ale nie sądzę by dla jakiegokolwiek faceta przyjmowanie na twarz wody wyplutej z ust innego faceta było czymś przyjemnym. Do śmiechu może być tylko i wyłącznie dowcipnisiowi, o ile jego durny żart nie spotka sie z ostrą kontrą. A Szczęsnemu ostro najebało prądu w kitę po przejściu do Arsenalu, ale ktoś go wkońcu przytemperuje.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2012, 19:45

O [k****]. Ale pojazd. Nie spodziewałem się takiej.. dzinwej reakcji.

Nie wiem, o co się rozchodzi. Ox-TV to rozrywkowy program na stronie Arsenalu. Jakby klub albo Ox (którego jest to program) uznał to za nietaktowane to nie byłoby tego na stronie klubu. To dobrzy kumple i sobie jaja między sobą robią. Niektórzy chyba tak Szczęsnego nienawidzą, że szukają każdej okazji, by mu dokopać.
Logan pisze: A widziałeś urywki przed meczem jak wysiadają z klubowego autokaru ubrani w garnitury?
Nie, bo Arsenal nie nosi garniturów.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 19:52

Nie będę czarował, nie pałam do niego sympatią. Ale skoro jego pajacowanie jest wyszydzane nawet w ojczystym kraju, to ja mogę czuć się w pełni rozgrzeszony :P Niestety jestem wyczulony na głupie zachowania, niekiedy je pięknuję o ile mam na to czas i ochotę. Nie podobało mi się, gdy Zlatan kopał Stassera na treningu Milanu czy Cassano podczas pomeczowego wywiadu. Nie podobał mi się sposób, w jaki Gattuso cieszył się z Mistrzostwa Świata wraz Lippim (energiczne szarpanie i ciągnięcie za włosy) Niektórzy uważali to za nic nadzwyczajnego, ja za przekroczenie pewnych granic. Akcja Szczęsnego była dla mnie daleka od zabawnej, niesmaczna, nieetyczna, zwyczajnie głupia i zbędna.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 20:18

Wygłupianie się to bardzo szeroko pojęte zagadnienie, ale nie sądzę by dla jakiegokolwiek faceta przyjmowanie na twarz wody wyplutej z ust innego faceta było czymś przyjemnym. Do śmiechu może być tylko i wyłącznie dowcipnisiowi
przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacją

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 20:36

rekinho pisze:przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacją
Skąd wiesz? Filmowała go kamera, mógł więc stwarzać pozory że wszystko jest w porządku żeby nie było afery, ale czy tak naprawdę czuł się rozbawiony po tej akcji wie tylko on. Można całą sprawę podkolorować i posądzić Szczęsnego o rasizm (w Anglii ostatnio lubią takie jazdy :lol: ) Wkońcu białas niejako opluł czarnucha :P

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 wrz 2012, 20:54

Salas11 pisze:
rekinho pisze:przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacją
Skąd wiesz? Filmowała go kamera, mógł więc stwarzać pozory że wszystko jest w porządku żeby nie było afery, ale czy tak naprawdę czuł się rozbawiony po tej akcji wie tylko on. Można całą sprawę podkolorować i posądzić Szczęsnego o rasizm (w Anglii ostatnio lubią takie jazdy :lol: ) Wkońcu białas niejako opluł czarnucha :P
No gdyby był tym oburzony, to nie zamieściliby tego w programie Arsenalu...

Czuje, że koniecznie chcecie dojebać Wojtusiowi, ja już mu dałem spokój bo ograniczył tłiterka.

Awatar użytkownika
Luminos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 08 wrz 2012, 20:55

Strasznie wszystko nadinterpretujecie :P Było nagrywane, może to było zrobione specjalnie pod filmik, nikt tego nie zgadnie. Jest tyle gorszych rzeczy na świecie, że nie robiłbym ze zwykłego dowcipu w niemieckim stylu tragedii na skalę ogólnopolską.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2012, 20:59

Arwin pisze:ja już mu dałem spokój bo ograniczył tłiterka.
Ba, kompletnie zrezgynował z niego.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 9:45

Logan pisze:
Duch pisze:Jakby to była (...) złamanie kanonów dobrego zachowania
Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie? :roll:
Cytuj dokładnie i dopiero potem się odnoś kolego. Jakbyśmy zaczęli wybierać co najlepsze kąski z Twoich wypocin, to za dobrze byś nie wypadł. Zresztą i tak dość kiepsko Ci to idzie.
Duch pisze:Jakby to była wielka afera i złamanie kanonów dobrego zachowania, to takie coś by w życiu nie wypłynęło na wierzch
Widzisz różnicę, prawda?

Ogólnie, najbardziej zdziwił mnie tak ostry pojazd na Wojtka. Ludzie, a już szczególnie bliscy koledzy robią czasami bardzo różne rzeczy, które osoby postronne mogę uznać za kretyńskie/idiotyczne/wieśniackie/absolutnie niemożliwe do zaakceptowania, a skoro taki materiał poszedł w świat, a całość była zrobiona w dość jajcarskiej konwencji, to jak dla mnie sprawy nie ma.

I jeszcze jedno. Logan co tam pisał o dobrym wizerunku klubu. Jakichś garniturach, których nie ma, różnych fajnych akcjach itp. No to ja się pytam, co to ma do rzeczy? Przez to że Wojtek mylnął Oxa wodą, klub straci w oczach opinii publicznej? Arsenal będzie teraz postrzegany jako wylęgarnia chamów i prostaków? O co chodzi?

Tyle. Idę dalej spać.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 09 wrz 2012, 10:25

Duch pisze: Cytuj dokładnie i dopiero potem się odnoś kolego. Jakbyśmy zaczęli wybierać co najlepsze kąski z Twoich wypocin, to za dobrze byś nie wypadł. Zresztą i tak dość kiepsko Ci to idzie.
Celowo wyciąłem kawałek, który mnie nie interesuje (co zresztą zaznaczyłem wielokropkiem), bo nie mam nic do ukrycia i nie prowadzę żadnych gierek. Ale skoro dla Ciebie dalej to jest dobre zachowanie to ja nie mam pytań.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 wrz 2012, 12:05

Jak oni w ogole moga prouszac ten temat PPV w Cafe Futbol.......... sami organizowali tansmisje, Cyfrowy Polsat zarobil na sprzedazy, a Ci niby obiektywnie i niezaleznie sie wypowiadaja, poziom zenady i hipokryzji polskiego dziennikarstwa chyba sie przegial..... A co najlepsze cala odpowiedzialnoscia obarczaja TVP, ktora jak kazdy nadawca i kazda firma nie jest zobligowana do kupowania po zawyzonych cenach, zal i szok jak sie na to patrzy :roll:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 15:28

Tu jeszcze filmik z odcinka OX TV, w którym Szczęsny wykazał się buractwem i brakiem kultury.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 09 wrz 2012, 16:20

Na miejscu Wengera sprzedałbym go od razu do innego klubu. Takie rzeczy..to się w głowie nie mieści :-o

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2012, 22:46

Kurna dziewczyny do lat 13 są okropne do sędziowania :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”