Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 19:42
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2012, 19:45
Nie, bo Arsenal nie nosi garniturów.Logan pisze: A widziałeś urywki przed meczem jak wysiadają z klubowego autokaru ubrani w garnitury?
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 19:52
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 08 wrz 2012, 20:18
przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacjąWygłupianie się to bardzo szeroko pojęte zagadnienie, ale nie sądzę by dla jakiegokolwiek faceta przyjmowanie na twarz wody wyplutej z ust innego faceta było czymś przyjemnym. Do śmiechu może być tylko i wyłącznie dowcipnisiowi
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 wrz 2012, 20:36
Skąd wiesz? Filmowała go kamera, mógł więc stwarzać pozory że wszystko jest w porządku żeby nie było afery, ale czy tak naprawdę czuł się rozbawiony po tej akcji wie tylko on. Można całą sprawę podkolorować i posądzić Szczęsnego o rasizm (w Anglii ostatnio lubią takie jazdyrekinho pisze:przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacją
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 wrz 2012, 20:54
No gdyby był tym oburzony, to nie zamieściliby tego w programie Arsenalu...Salas11 pisze:Skąd wiesz? Filmowała go kamera, mógł więc stwarzać pozory że wszystko jest w porządku żeby nie było afery, ale czy tak naprawdę czuł się rozbawiony po tej akcji wie tylko on. Można całą sprawę podkolorować i posądzić Szczęsnego o rasizm (w Anglii ostatnio lubią takie jazdyrekinho pisze:przecież ox wydaje się rozbawiony całą tą sytuacją) Wkońcu białas niejako opluł czarnucha
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 08 wrz 2012, 20:55
Luminos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 wrz 2012, 20:59
Ba, kompletnie zrezgynował z niego.Arwin pisze:ja już mu dałem spokój bo ograniczył tłiterka.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 9:45
Cytuj dokładnie i dopiero potem się odnoś kolego. Jakbyśmy zaczęli wybierać co najlepsze kąski z Twoich wypocin, to za dobrze byś nie wypadł. Zresztą i tak dość kiepsko Ci to idzie.Logan pisze:Czyli to było dobre, kulturalne zachowanie?Duch pisze:Jakby to była (...) złamanie kanonów dobrego zachowania
Widzisz różnicę, prawda?Duch pisze:Jakby to była wielka afera i złamanie kanonów dobrego zachowania, to takie coś by w życiu nie wypłynęło na wierzch
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 09 wrz 2012, 10:25
Celowo wyciąłem kawałek, który mnie nie interesuje (co zresztą zaznaczyłem wielokropkiem), bo nie mam nic do ukrycia i nie prowadzę żadnych gierek. Ale skoro dla Ciebie dalej to jest dobre zachowanie to ja nie mam pytań.Duch pisze: Cytuj dokładnie i dopiero potem się odnoś kolego. Jakbyśmy zaczęli wybierać co najlepsze kąski z Twoich wypocin, to za dobrze byś nie wypadł. Zresztą i tak dość kiepsko Ci to idzie.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 wrz 2012, 12:05
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2012, 15:28
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 09 wrz 2012, 16:20
dziki

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 09 wrz 2012, 22:46
Magnum
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited