Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 maja 2005, 22:06

[k****] !!!!!!!!
Tu piszemy o kanonierach i o Arsenalu !!!!!!!

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 23 maja 2005, 16:34

Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych
wiec pokusze sie o pewna analize aby wzbydzic dyskusje:
:arrow: Ljungberg> Milan , Valecja , Inter
najwieksze szanse maja dwa kluby z mediolanu, gdyz Valencja powaznie zainteresowala sie innym prawym pomocnikiem Mancinim z Romy
Milan gotowy jest podobno wylozyc 25 mln euro
Inter prponuje transakcje wiazana kasa+ emer albo davids
:arrow: Reyes>Real Madrt
mimo licznych zaprzeczen ze strony klubu , zawodnika i mangera AFC nawet gwiazdy Realu wypowiadaj sie o Reyesie jak o przyszlym partnerze z druzyny i hiszpanskie media podaja ze preesi realu sa BARDZO zdeterminowani aby g pozyskac
ja osobisci to BARDZO widze jako 40 mln euro .

:arrow: Pires> w jego odejscie poprostu nie wierze wiec tematu nie rozwijam
:arrow: Edu> pewne jest ze odejdzie za darmo wiec jego transfer nie a dal klubu zadnego znaczenia
:arrow: Ashley Cole > wiem jedno nie prezjdzie do chelsea zauwazyli to nawet ruscy z Niebieskich i sa bluisko sfinalizowania transferu innego lewego obronscyz Atletic Bilbao Asiera del HOrno

Transfery DO ARSENALU
:arrow: Alexandr Hleb> cena juz ustalona 15 mln euro i wypowiedz samego pilkarza ze ma kilka ofert ale jedunie arsenal udowdnil mu ze naprawde go szanuje i docenia jego klase >>>konkluzja tarnsfer hleba do AFC bardzo prawdopodobny i bardzo mnie to cieszy.

na inne mozliwe transfery a sugerowane sa minimum 3 duze wzmocnienia klubu nalezy poczekac bo obecne doniesienia to czyste spekulacje medialne

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 18:33

Loker pisze:Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych
najwieksze szanse maja dwa kluby z mediolanu, gdyz Valencja powaznie zainteresowala sie innym prawym pomocnikiem Mancinim z Romy
mimo licznych zaprzeczen ze strony klubu , zawodnika i mangera AFC nawet gwiazdy Realu wypowiadaj sie o Reyesie jak o przyszlym partnerze z druzyny i hiszpanskie media podaja ze preesi realu sa BARDZO zdeterminowani aby g pozyskac

:arrow: Edu> pewne jest ze odejdzie za darmo wiec jego transfer nie a dal klubu zadnego znaczenia
:arrow: Ashley Cole > wiem jedno nie prezjdzie do chelsea zauwazyli to nawet ruscy z Niebieskich i sa bluisko sfinalizowania transferu innego lewego obronscyz Atletic Bilbao Asiera del HOrno

Transfery DO ARSENALU
:arrow: Alexandr Hleb> cena juz ustalona 15 mln euro i wypowiedz samego pilkarza ze ma kilka ofert ale jedunie arsenal udowdnil mu ze naprawde go szanuje i docenia jego klase >>>konkluzja tarnsfer hleba do AFC bardzo prawdopodobny i bardzo mnie to cieszy.

na inne mozliwe transfery a sugerowane sa minimum 3 duze wzmocnienia klubu nalezy poczekac bo obecne doniesienia to czyste spekulacje medialne

Ljungberg- nie slyszalem o odejsciu, no ale nie kibicuje Arsenalowi :twisted: , ale te 25 mln euro to mocno przesadzone. Freddy już jest nie młody, a pozatym za tę kase Milan może sobie wielu lepszych kupić.

Reyes- bardzo pewne,że przejdzie do Realu, ale z tego co czytałem to kwota maks 20 mln euro, więc bardzo przesadziłeś :wink:

Edu- wolny transfer

Ashley Cole- przyszly sezon na pewno spedzi u Was :D

Zakupy:
Hleb- to jest chyba bardziej niż pewne :wink:

Spodziewam się też z Waszej strony zakupu bramkarza, ja chce do ManU Timo Hildebranda, więc najlepiej jakby Arsenal sobie wziął np. Gomesa, Freya, Kameni, itp :wink:

POZDRO!!!!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 maja 2005, 21:43

Ekh emmm! Gdzie przejdzie Robinho? Heh! Kto to wie? Piłkarz przyznał się, że rozmawiał w sprawie transferu z działaczami kanonierów.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 7:27

Loker pisze:Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych

Transfery DO ARSENALU

Co do Waszego Ljungberga, to nie sądzę, by odszedł. Jest to wiekowy zawodnik. Nawet gdyby miał odejść to na pewno nie za 25mln euro :!:
Reyes moim zdaniem odejdzie. Narazie jest cicho, ale Luxemburgo planuje wzmocnienia i na pewno potrzebany jest mu napastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.
Edu - jako wolny transfer już na pewno trafi do Valenci.
A Ashley COle po zamieszaniu ze strony Chelsea, zostanie w klubie bo jak powiedziałeś the blues interesują się del Horno.

Hleb - naprawdę mądry transfer. Wykurzy z podstawowego składu Silvę.
Chciłbym aby do Was przeszedł Frey.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 14:23

napastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.
od zawsze mi sie wydawało że jak już to on gra na lewej stronie :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 16:50

Pasztet pisze:
Serio?? To znaczy że mnie Bozydar w błąd wprowadził. Sorry za błąd.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 17:10

Manumef pisze:
Pasztet pisze:
Serio?? To znaczy że mnie Bozydar w błąd wprowadził. Sorry za błąd.
Najwyraźniej .. przecież gdyby reyes mógłby grać na prawej to nie grałby tam ostatnimi czasy cesc który po prawej się strasznie męczył :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 22:39

No i wreszcie się doczekałem :D
Arsenal przedłużył kontrakt z Dennisem na kolejny rok :wink:

jak ktos nie wierzy to zapraszam :arrow: http://skysports.planetfootball.com/lis ... tball_Home

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 cze 2005, 11:42

Bergkamp powiedział, że chce w przyszłym roku zakończyć karierę... :? Więc w przyszłym sezonie będą dwa pożegnania: Highubury i Dennisa. ;) Choć przyznam szczerze, że dziwi mnie jego wspaniała postawa - 36 lat, i tak grać... :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 22:54

mnie nie dziwi (przecież jest to jeden z najlepszych piłkrzy w historii :D )
A ja mam kolejnego newsa
http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 20&progr=2

Ricardo prowadzi rozmowy z Arsenalem - kolejny swietny transfer się szykuje :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 cze 2005, 23:26

,,Oczywiście jestem gotowy grać w lepszej lidze." - rzekł Ricardo, a zatem można mówić już powoli o tym, że letnie okno transferowe rozpocznie się dla Arsenalu bardzo korzystnie: zostaje Bergkamp, a przychodzi Ricardo w miejsce bezproduktywnego Lehmanna... Prawdopodobny zdaje się również transfer Alexandra Hleba - młodego snajpera VfB Stuttgart. Nieźle, bo chyba to 'Kanonierzy' najlepiej rozpoczną lipiec w całej Anglii. O nich jest ciągle głośno - Chelsea cichnie... :)

Co sądzicie o odejściu z klubu Edu oraz prawdopodobnym transferze Henry'ego? ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 23:36

nie zapominajmy, że Robinho zastanawia się nad ofertą Kanonierów (ale to byłby hit)
Arsenal przeprowadz najlepsze transfery i w końcu wygra LM :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 23:59

Trensfer Hleb'a już ponoć zaklepany jest bardzo mądrym posunięciem...koleś jest nieprzecięty...tylko suma ma opiewać się na 15 mln...Ile Arsenal ma kasy na transfery :?: czy myślicie by starczy im kasy na walke o Robsona da Souze z Realem Madryt :?: Wątpliwe...gdzie Robinho do Arsenalu gdy jego kumpel z kadry Edu jest na wylocie a Gilberto za dużo nie gra :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 cze 2005, 0:12

nie wiem ile kasy mają na transfery (ale podpisali niedawno kintrakt z Emirates Airlines)
slatego stadion będzie się nazywał Emirates Stadium (dostali chyba jakieś 50 mln funtów - ale moge się mylic )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”