Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 maja 2005, 22:06
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 23 maja 2005, 16:34
Loker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 23 maja 2005, 18:33
Loker pisze:Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych
wiec pokusze sie o pewna analize aby wzbydzic dyskusje:
Ljungberg> Milan , Valecja , Inter
najwieksze szanse maja dwa kluby z mediolanu, gdyz Valencja powaznie zainteresowala sie innym prawym pomocnikiem Mancinim z Romy
Milan gotowy jest podobno wylozyc 25 mln euro
Inter prponuje transakcje wiazana kasa+ emer albo davids
Reyes>Real Madrt
mimo licznych zaprzeczen ze strony klubu , zawodnika i mangera AFC nawet gwiazdy Realu wypowiadaj sie o Reyesie jak o przyszlym partnerze z druzyny i hiszpanskie media podaja ze preesi realu sa BARDZO zdeterminowani aby g pozyskac
ja osobisci to BARDZO widze jako 40 mln euro .
Pires> w jego odejscie poprostu nie wierze wiec tematu nie rozwijam
Edu> pewne jest ze odejdzie za darmo wiec jego transfer nie a dal klubu zadnego znaczenia
Ashley Cole > wiem jedno nie prezjdzie do chelsea zauwazyli to nawet ruscy z Niebieskich i sa bluisko sfinalizowania transferu innego lewego obronscyz Atletic Bilbao Asiera del HOrno
Transfery DO ARSENALU
Alexandr Hleb> cena juz ustalona 15 mln euro i wypowiedz samego pilkarza ze ma kilka ofert ale jedunie arsenal udowdnil mu ze naprawde go szanuje i docenia jego klase >>>konkluzja tarnsfer hleba do AFC bardzo prawdopodobny i bardzo mnie to cieszy.
na inne mozliwe transfery a sugerowane sa minimum 3 duze wzmocnienia klubu nalezy poczekac bo obecne doniesienia to czyste spekulacje medialne
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 31 maja 2005, 21:43
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 7:27
Co do Waszego Ljungberga, to nie sądzę, by odszedł. Jest to wiekowy zawodnik. Nawet gdyby miał odejść to na pewno nie za 25mln euroLoker pisze:Koniec sezonu rozpoczyna nasilenie sie spekulacji transferowych
wiec pokusze sie o pewna analize aby wzbydzic dyskusje:
Ljungberg> Milan , Valecja , Inter
najwieksze szanse maja dwa kluby z mediolanu, gdyz Valencja powaznie zainteresowala sie innym prawym pomocnikiem Mancinim z Romy
Milan gotowy jest podobno wylozyc 25 mln euro
Inter prponuje transakcje wiazana kasa+ emer albo davids
Reyes>Real Madrt
mimo licznych zaprzeczen ze strony klubu , zawodnika i mangera AFC nawet gwiazdy Realu wypowiadaj sie o Reyesie jak o przyszlym partnerze z druzyny i hiszpanskie media podaja ze preesi realu sa BARDZO zdeterminowani aby g pozyskac
ja osobisci to BARDZO widze jako 40 mln euro .
Pires> w jego odejscie poprostu nie wierze wiec tematu nie rozwijam
Edu> pewne jest ze odejdzie za darmo wiec jego transfer nie a dal klubu zadnego znaczenia
Ashley Cole > wiem jedno nie prezjdzie do chelsea zauwazyli to nawet ruscy z Niebieskich i sa bluisko sfinalizowania transferu innego lewego obronscyz Atletic Bilbao Asiera del HOrno
Transfery DO ARSENALU
Alexandr Hleb> cena juz ustalona 15 mln euro i wypowiedz samego pilkarza ze ma kilka ofert ale jedunie arsenal udowdnil mu ze naprawde go szanuje i docenia jego klase >>>konkluzja tarnsfer hleba do AFC bardzo prawdopodobny i bardzo mnie to cieszy.
na inne mozliwe transfery a sugerowane sa minimum 3 duze wzmocnienia klubu nalezy poczekac bo obecne doniesienia to czyste spekulacje medialne
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 14:23
od zawsze mi sie wydawało że jak już to on gra na lewej stronienapastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 01 cze 2005, 16:50
Serio?? To znaczy że mnie Bozydar w błąd wprowadził. Sorry za błąd.Pasztet pisze:od zawsze mi sie wydawało że jak już to on gra na lewej stronienapastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.![]()
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 cze 2005, 17:10
Najwyraźniej .. przecież gdyby reyes mógłby grać na prawej to nie grałby tam ostatnimi czasy cesc który po prawej się strasznie męczyłManumef pisze:Serio?? To znaczy że mnie Bozydar w błąd wprowadził. Sorry za błąd.Pasztet pisze:od zawsze mi sie wydawało że jak już to on gra na lewej stronienapastnik, bądź prawy pomocnik. Reyes gra na obu pozycjach.![]()
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2005, 22:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 cze 2005, 11:42
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 22:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 cze 2005, 23:26
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 23:36
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 23:59