Szkoda okazji okazji Kaki' itp itd...
Nie ma już co rozpamiętywać...Milan przegrał, ale i tak był najlepszy
Milan - You'll never walk alone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 0:06
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 maja 2005, 0:22
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 0:33
Kujon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 26 maja 2005, 0:39
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 0:46
Kujon pisze:Tak Milan lepszy BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
Inter też był lepszy w rywalizacji z Milanem, a przechodzi ten kto strzela....
Wielki faworyt meczu....a nawet karnych!! mając takiego specjaliste Dide i jeszcze przegrać.....
Zostajecie z NICZYM.....
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 0:59
Policz strzały i posiadanie piłki w meczach 1/4...może w pierwszym mecz był raczej na korzyść Milanu, ale drugi mez bezsprzecznie rządził Inter...gdyby nie sędzia (wyrzucenie Szewy, karny na Cambiasso i bramka Cambiasso) niewiadomo jakby to się skończyło....Bogi pisze:Kujon pisze:Tak Milan lepszy BUAHAHAHAHAHAHAHAHA
Inter też był lepszy w rywalizacji z Milanem, a przechodzi ten kto strzela....
Wielki faworyt meczu....a nawet karnych!! mając takiego specjaliste Dide i jeszcze przegrać.....
Zostajecie z NICZYM.....
Hmmmm, co z tego, że mieliśmy Didę ? Bramkarz wcale nie może pewniakiem w karnych, tylko co najwyżej szczęście, no i trochę umiejętności, ale przy silnym strzale to nie ma szans...
Inter był lepszy w rywalizacji z Milanem ? Hę ? Że co ? Pod jakim względem ? Lepsze burdy na stadionie, czy może kto gra nudniej ? Czy wy się nigdy nie pogodzicie, że w Mediolanie lepszy jest Milan, i wasze transfery za Bóg wie ile € nigdy tego nie zmienią.Znasz ten kawał : Dlaczego Inter nie jest notowany na giełdzie ? - A widziałeś kiedyś jakąś akcje Interu ?![]()
Z tego co pamiętam, to Inter zostaje z niczym, bo będzie musiał grać nawet w eliminacjach LM, a takie mieliście wielkie plany przed sezonem...Milan był lepszy, miał więcej sytuacji, a w dogrywce to napewno przeważał bezdyskusyjnie...
Kujon![]()
Kujon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 1:25
No jak kto gra ? Inter...popatrz ile ma punktów straty do Milanu, do Juve2. ten niby śmieszny dowcip o akcjach Interu....ZOBACZ JAK KTO GRA (a nie jakie ma wyniki) bo pajacu na serieA to ty się nie znasz za bardzo...
Nie mów do mnie pajacu, bo nie jestem twoim ojcembo pajacu na serieA to ty się nie znasz
Nie chcesz ? Ale przecież Ty to przeżywasz od 19983. Wole kochać klub który często remisuje, nie ma wielkich osiągów....ale NIECHCIAŁBYM PRZEŻYWAĆ TO CO TY TERAZ.....bo ten sezon to jest wasza WIELKA klęska....
Hmmm...pewnie przypominają ci się ostatnie osiągnięcia Interu w LMbuahaha....
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2005, 1:27
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 maja 2005, 1:53
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 1:55
Kujon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 1:58
a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd toKujon pisze:AD.2
Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...
Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....
A wiesz dlaczego jestem przeciw milanowi ? to podam Ci główny powód:
ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)
Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....
Pozdro...
FORZA INTER !!
Kujon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 2:26
Kujon pisze:a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd toKujon pisze:AD.2
Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...
Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....
A wiesz dlaczego jestem przeciw milanowi ? to podam Ci główny powód:
ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)
Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....
Pozdro...
FORZA INTER !!
PROPONUJE WŁĄCZYĆ TELEWIZOR NA PIERWSZE LEPSZE WIADOMOSCIPOKAŻĄ PEWNĄ DRUŻYNE KTÓRA WYGRYWA 3-0 i PRZEGRYWA MECZ
TO JEST DOPIERO ŚMIESZNE
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki TomekPozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 8:14
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 8:37
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 9:08
Czyli uważasz, że wyeliminowanie średniego ostatnimi czasy ManU w 1/8 finału ( 2 zwycięstwa ) i już nie tego samego Celticu bez Larssona w fazie grupowej ( 1 zwycięstwo i remis z meczu o pietruszkę) to jest niesprawiedliwość ? Dlaczego ? Bo im kibicujesz ? Nawet ja, kibic Milanu, nie mówię, że niezdobycie LM i Scudetto jest niesprawiedliwe, choć niewątpliwie jest, bo Milan jako jedna z niewielkiej ilości drużyn w Europie walczyła do samego końca o mistrzostwo swojego kraju i końcowy triumf w LM.HAHAHAHA!!!!!! w końcu sprawiedliwość!!!!! Oby Milan już nigdy nic nie wygrał, FORZA JUVE . Świetnie zagrał L'pool i ten półfinał, niesprawiedliwy z PSV się przeciwko Wam obrócił!!!!! HAHAHAHA!!!!!!
Brawo Jurek!!!!!
POZDRO!!!!!
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio