AC Milan (zbiorczy) - Strona 38

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 0:06

Teraz kibice Milanu mogą mieć niedosyt, bo to Liverpool szczerze mówiąc szczęśliwie wygrał...jestem teraz tym bardziej dumny, że kibicowałem Milanowi, ale jak podkreślam BRAWO DUDEK :!:
Szkoda okazji okazji Kaki' itp itd...
Nie ma już co rozpamiętywać...Milan przegrał, ale i tak był najlepszy :!:
Milan - You'll never walk alone :!:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 maja 2005, 0:22

juz wital sie z gaska 8) Milan przegral ten mecz praktycznie na wlasne zyczenie, zeby przewage 3 goli roztrwonic w przeciagu 6 minut i oddac pole rywalowi to juz jest lekka przesada, wygral z pewnoscia skuteczniejszy a czy lepszy to tego juz nie dojdzie nikt. Milan sie w tym sezonier rozmienil na drobne i wszedzie sie tylko otarl o ostateczny sukces

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 0:33

Tak Milan lepszy BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Inter też był lepszy w rywalizacji z Milanem, a przechodzi ten kto strzela....

Wielki faworyt meczu....a nawet karnych!! mając takiego specjaliste Dide i jeszcze przegrać.....

Zostajecie z NICZYM.....

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 26 maja 2005, 0:39

Milan lepszy i nie wygrywa LM a Najbardziej co mnie wkurzylo to gadanie tego idioty Szpakowskiego co to za wileki dudek :) Smiechu warte

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 0:46

Kujon pisze:Tak Milan lepszy BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Wielki faworyt meczu....a nawet karnych!! mając takiego specjaliste Dide i jeszcze przegrać.....

Zostajecie z NICZYM.....

Hmmmm, co z tego, że mieliśmy Didę ? Bramkarz wcale nie może pewniakiem w karnych, tylko co najwyżej szczęście, no i trochę umiejętności, ale przy silnym strzale to nie ma szans...

Inter był lepszy w rywalizacji z Milanem ? Hę ? Że co ? Pod jakim względem ? Lepsze burdy na stadionie, czy może kto gra nudniej ? Czy wy się nigdy nie pogodzicie, że w Mediolanie lepszy jest Milan, i wasze transfery za Bóg wie ile € nigdy tego nie zmienią.Znasz ten kawał : Dlaczego Inter nie jest notowany na giełdzie ? - A widziałeś kiedyś jakąś akcje Interu ? :lol:
Z tego co pamiętam, to Inter zostaje z niczym, bo będzie musiał grać nawet w eliminacjach LM, a takie mieliście wielkie plany przed sezonem...Milan był lepszy, miał więcej sytuacji, a w dogrywce to napewno przeważał bezdyskusyjnie...

Kujon :arrow: :lol:

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 0:59

Bogi pisze:
Kujon pisze:Tak Milan lepszy BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Zostajecie z NICZYM.....

Hmmmm, co z tego, że mieliśmy Didę ? Bramkarz wcale nie może pewniakiem w karnych, tylko co najwyżej szczęście, no i trochę umiejętności, ale przy silnym strzale to nie ma szans...

Inter był lepszy w rywalizacji z Milanem ? Hę ? Że co ? Pod jakim względem ? Lepsze burdy na stadionie, czy może kto gra nudniej ? Czy wy się nigdy nie pogodzicie, że w Mediolanie lepszy jest Milan, i wasze transfery za Bóg wie ile € nigdy tego nie zmienią.Znasz ten kawał : Dlaczego Inter nie jest notowany na giełdzie ? - A widziałeś kiedyś jakąś akcje Interu ? :lol:
Z tego co pamiętam, to Inter zostaje z niczym, bo będzie musiał grać nawet w eliminacjach LM, a takie mieliście wielkie plany przed sezonem...Milan był lepszy, miał więcej sytuacji, a w dogrywce to napewno przeważał bezdyskusyjnie...

Kujon :arrow: :lol:
Policz strzały i posiadanie piłki w meczach 1/4...może w pierwszym mecz był raczej na korzyść Milanu, ale drugi mez bezsprzecznie rządził Inter...gdyby nie sędzia (wyrzucenie Szewy, karny na Cambiasso i bramka Cambiasso) niewiadomo jakby to się skończyło....

2. ten niby śmieszny dowcip o akcjach Interu....ZOBACZ JAK KTO GRA (a nie jakie ma wyniki) bo pajacu na serieA to ty się nie znasz za bardzo... :]

3. Wole kochać klub który często remisuje, nie ma wielkich osiągów....ale NIECHCIAŁBYM PRZEŻYWAĆ TO CO TY TERAZ.....bo ten sezon to jest wasza WIELKA klęska....

buahaha....

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 1:25

Co mnie obchodzi posiadanie piłki ? Skoro nawet nie możecie gola strzelić :roll: Pewnie celowaliście w remis, ale Szewa wam przeszkodził...pamiętaj, żeby aby wygrywać potrzebny jest też dobry bramkarz, a Dida zdecydowanie był jednym z bohaterów tych derb.Co gdyby nie sędzia ? Nawet jeśli by uznał gola Cambiasso, to byłoby 1:1, czyli trzeba jeszcze strzelić 3 gole, a przy waszych atakujących 20 minut to za mało...
2. ten niby śmieszny dowcip o akcjach Interu....ZOBACZ JAK KTO GRA (a nie jakie ma wyniki) bo pajacu na serieA to ty się nie znasz za bardzo... :]
No jak kto gra ? Inter...popatrz ile ma punktów straty do Milanu, do Juve :lol: Wcale nie gra jakoś powalająco dobrze, a wprost przeciwnie...albo wygrywacie i was doganiają, albo początek macie słaby i gonicie rywali...goli to dużo strzeliliście, ale straciliście aż 10 więcej niż Milan.Znam się na Serie A, i to nie gorzej niż ty, ale przez ciebie przemawiaja puste slogany "inter jest lepszy"...argumentuj dlaczego !
bo pajacu na serieA to ty się nie znasz
Nie mów do mnie pajacu, bo nie jestem twoim ojcem :!:
3. Wole kochać klub który często remisuje, nie ma wielkich osiągów....ale NIECHCIAŁBYM PRZEŻYWAĆ TO CO TY TERAZ.....bo ten sezon to jest wasza WIELKA klęska....
Nie chcesz ? Ale przecież Ty to przeżywasz od 1998 :lol:
Skoro to jest nasz wielka porażka, to wy od zdobycia Pucharu UEFA ciągle takie notujecie... :wink:
buahaha....
Hmmm...pewnie przypominają ci się ostatnie osiągnięcia Interu w LM

P.S. Wcale nie mam nic przeciwko Interowi, ale mam nadzieję, że ma lepszych kibiców niż pan Kujon :roll:

Rozumiem, że zawsze jesteś przeciwko Milanowi, bo chce aby wreszcie ktoś was pomścił...
Nawet gdyby w finale grało Juve, byłbym za nimi, bo Serie A rządzi, chociaż w kontekście meczu z Dudkiem, byłbym za Polakiem...
Ostatnio zmieniony 26 maja 2005, 1:39 przez Uchi_, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 maja 2005, 1:27

Wielka wtopa 8) :lol: cieszy mnie to bo nienawidze Milanu 8) chyba 3 bramki z pierwszej połowy poprzerwracały dziadkom w głowach...ale naszczęscie Dudek i spółka wybili ich z obsesji az im się oranżada z komuni odbiła :lol: 8)
Bravo Liverpool

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 maja 2005, 1:53

Cieszy mnie, że Milan został z niczym! Seginho, który grał w poprzednich meczach naprawdę dobrze przestrzelił i co najlepsze...Sheva :D Dudek bohaterem tego meczu bez żadnych zbędnych komentarzy! Mam nadzieje, że zostanie chociażby przez ten taniec :D

p.s. czekam na Chłopaczka i Zaze! Pozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 1:55

AD.2

Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...

Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....

A wiesz dlaczego jestem przeciw milanowi ? to podam Ci główny powód:

ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)

Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....

Pozdro...

FORZA INTER !!

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 26 maja 2005, 1:58

Kujon pisze:AD.2

Nie chodzi mi o wyniki (co podkreśliłem) ale chodzi mi efektowność i jakość gry....w tym przebijamy Milan na łeb...

Dalej: Przeżywam porażki swojego klubu....ale nie takie jak ty wczoraj....bo stracić 3 gole w 7 minut to jest sztuka....

ILE SPOTKAŃ WYGRALIŚCIE DZIĘKI BRAMKOM W 94 MINUCIE ?? (i nie mów że gracie do końca, bo takie brednie to sobie dzieciom wciskaj....)

Ja bym na twoim miejscu się nie odzywał i nie bronił Milanu w spotkaniu z Liverpoolem, bo niestety nakład szczęścia skończył wam się w półfinale....

Pozdro...

FORZA INTER !!
a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd to

PROPONUJE WŁĄCZYĆ TELEWIZOR NA PIERWSZE LEPSZE WIADOMOSCI :lol: POKAŻĄ PEWNĄ DRUŻYNE KTÓRA WYGRYWA 3-0 i PRZEGRYWA MECZ :lol: TO JEST DOPIERO ŚMIESZNE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 2:26

Kujon pisze:
Kujon pisze:AD.2

Pozdro...

FORZA INTER !!
a i jeszcze jedno....jeżeli tak się śmiejesz z Interu za ich wyniki, gre itd to

PROPONUJE WŁĄCZYĆ TELEWIZOR NA PIERWSZE LEPSZE WIADOMOSCI :lol: POKAŻĄ PEWNĄ DRUŻYNE KTÓRA WYGRYWA 3-0 i PRZEGRYWA MECZ :lol: TO JEST DOPIERO ŚMIESZNE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A może ty włącz telewizor i sprawdź każdy kanał...ciekawe czemu nie ma na żadnym nic o Interze ? :lol:
W tym sezonie Milan przegrał, przegrał tak jak Juve dwa lata temu, pechowo i w karnych...Scudetto przegrał z Juve i raczej z tą drużyną, która bardziej na nie zaslugiwało...ale przynajmniej toczył walkę o pierwsze miejsce, i można sobie było robić, że je zdobędziemy...hmmm, a kiedy Inter odpadł z rywalizacji o mistrzostwo ? Ho, ho albo i wcześniej...

Efektownie ? :lol: Znów to powtarzasz, i znów doprowadzasz mnie do śmiechu...wszystko można powiedzieć o Interze, ale nigdy, że gra efektownie...toż to nudniejsze niż szachy...Nie bijecie Milanu pod względem jakości gry napewno...Milan to jedna z najlepiej poukładanych (oprócz Chelsea i Barcelony) drużyn w Europie i praktycznie nie ma w niej słabych punktów, ale zmęczenie sezonem dało się we znaki, i niestety w krótkim czasie dwa trofea przeszły koło nosa...obrona, obok Juve najlepsza w Italii, a obok Juve i Chelsea najlepsza w LM.Dida to bramkarz obok Ikera, Gigiego jeden z najlepszych w Europie.Taktyka dostosowana pod kontry, i być może jest w niej dużo catenaccio, ale kontry są zabójcze...Atak z środkowymi pomocnikami jest napewno lepszy od Interu...Co z tego, że macie takie gwiazdy ? Gdy Adriano ma formę to Martins jest słaby i odwrotnie...Milan grał do meczu z rewanżowego z PSV bardzo dobrze w obronie...Akcje Milanu, są mądrze rozgrywane, bo i Pirlo i Kaka to gracze z pomysłem...Może tylko skrzydła macie lepsze, ale wątpie...Seedorf i Cafu jak są w formie, to rywale Milanu nie mają zbyt kolorowo...

Ile spotkań wygraliśmy strzelając gola w 94 min. ? Dokładnie 3, czyli dokładnie tyle samo, co waszych porażek z nami...
I mówisz, że to nie jest walka do końca ? A wasz mecz, bodajże z Sampą, w którym przegrwaliście 0:2 a wygraliście w samej końcówce 3:2 to też nie nazwiesz grą do końca ?

Ty na moim miejscu długo nie będziesz, bo Inter długo w finale jeszcze nie będzie...a ja będe bronił Milan, bo mimo wszystko brakowało długość dłoni Dudka do zdobycia pucharu LM.
Pozdro dla Bogiego bo jako jedyny wypowiada się w imieniu Milanu i za to szacunek!!
Dzięki Tomek :wink: wzajemnie :)
Hunter, Chłopaczek, Zaza czekam na Was :)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 26 maja 2005, 8:14

HAHAHAHA!!!!!! w końcu sprawiedliwość!!!!! Oby Milan już nigdy nic nie wygrał, FORZA JUVE :wink: . Świetnie zagrał L'pool i ten półfinał, niesprawiedliwy z PSV się przeciwko Wam obrócił!!!!! HAHAHAHA!!!!!!
Brawo Jurek!!!!!

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 26 maja 2005, 8:37

dobrze ze milan nie wygral w dogrywce za odrobienie tych 3 goli to juz sie nalezalo liverpoolowi zwyciestwo

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 maja 2005, 9:08

HAHAHAHA!!!!!! w końcu sprawiedliwość!!!!! Oby Milan już nigdy nic nie wygrał, FORZA JUVE . Świetnie zagrał L'pool i ten półfinał, niesprawiedliwy z PSV się przeciwko Wam obrócił!!!!! HAHAHAHA!!!!!!
Brawo Jurek!!!!!

POZDRO!!!!!
Czyli uważasz, że wyeliminowanie średniego ostatnimi czasy ManU w 1/8 finału ( 2 zwycięstwa ) i już nie tego samego Celticu bez Larssona w fazie grupowej ( 1 zwycięstwo i remis z meczu o pietruszkę) to jest niesprawiedliwość ? Dlaczego ? Bo im kibicujesz ? Nawet ja, kibic Milanu, nie mówię, że niezdobycie LM i Scudetto jest niesprawiedliwe, choć niewątpliwie jest, bo Milan jako jedna z niewielkiej ilości drużyn w Europie walczyła do samego końca o mistrzostwo swojego kraju i końcowy triumf w LM.

Forza Juve ? He he, a to co ? No chyba nie powiesz mi, że złość po tym jak MU tak szybko odpadło z LM :lol:

Półfinał niesprawiedliwy...heh, a Wy to jeszcze roztrząsacie...może i w drugim meczu Milan nie był lepszym zespołem, ale pamiętaj, że zwycięstwo 2:0 też obrazuje, że jednak coś nie tak z tym świetnie grającym PSV...Jednak powiedziałbym, że finał należał się po połowie obu zespołom...a wszedł do niego Milan, bo zwycięstwo bez straty gola u siebie, to rzecz bezcenna :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”