Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 maja 2005, 13:19
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 29 maja 2005, 21:37
zed

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 29 maja 2005, 21:48
pociesze cie, napewno Cech nie bedzie grac w Liverpoolu;zed pisze:Ja tam nie wiem, ale mam nadzieję, że nie cech
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 9:28
O Cechu możecie zapomnieć!!!qczak pisze:pociesze cie, napewno Cech nie bedzie grac w Liverpoolu;zed pisze:Ja tam nie wiem, ale mam nadzieję, że nie cech
moim zdaniem do Liverpoolu przejdzie Reyna, a Dudi pojdzie gdzies indziej, gdyz w finale zachwycil mozna by (r)zec jedynie w karnych bo w meczu dobre interwencje przeplatal z gafami
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 9:31
zed
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 30 maja 2005, 10:06
Nie mogę się z tą teorią zgodzić qczak, w której to Dudek grał w kratkę, bo tak wynika z twego postu. Trzeba pamiętać, że 90% bramek pada po błędach, które popełniają obrońcy w polu. Nie widziałem, jak padały bramki dla Milanu, ale nie wydaje mi się, że Dudek coś zepsuł, bo innaczej nie zostałby uznany za bohatera wieczoru. Wracając do tematu, to jeśli miałby przyjść Reina, to nieodbierajmy szans Dudkowi, bo wszystko może się zdarzyć. Miał bronić Kirkland, to w najważniejszych momentach go brakowało. Warto również przypomnieć sezon, w którym Dudek pomimo ewidentnej kontuzji, musiał grać. Więc nie sądze, że tak łatwo Benitez z niego zrezygnujeqczak pisze:pociesze cie, napewno Cech nie bedzie grac w Liverpoolu;zed pisze:Ja tam nie wiem, ale mam nadzieję, że nie cech
moim zdaniem do Liverpoolu przejdzie Reyna, a Dudi pojdzie gdzies indziej, gdyz w finale zachwycil mozna by (r)zec jedynie w karnych bo w meczu dobre interwencje przeplatal z gafami
Derth
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 30 maja 2005, 16:49
Cudicini ma podobno przejsc do Evertonu i zastapic 39-letniego Nigela Martyna.Mikusinski pisze: O Cechu możecie zapomnieć!!!![]()
Co najwyżej Cudicini, narazie grzeje ławę, bardzo dobry bramkarz, cena nie bedzie duża
![]()
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 16:50
zed
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 16:51
Everton powinien zakupić kogoś młodszego wymiana 39-latka na 31-latka to chyba nie jest dobre posunięcie...Mona_ pisze:Cudicini ma podobno przejsc do Evertonu i zastapic 39-letniego Nigela Martyna.Mikusinski pisze: O Cechu możecie zapomnieć!!!![]()
Co najwyżej Cudicini, narazie grzeje ławę, bardzo dobry bramkarz, cena nie bedzie duża
![]()
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 13 lip 2005, 13:25
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 14:14
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 13 lip 2005, 17:06
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2005, 22:41
Zdobywa bo broni fenomenalnie karne. Wiedz ze w trakcie regilaminowego czasu gry Dudek byl bliski pofrazenia Liverpoolu !!!! Gdyby nie interwencja Traore ...t_JB pisze:Nierozumiem troche Beniteza, Jurek zdobywa dla LFC puchar a on chce go na ławie posadzić.
Chętnie bym widział Dudka w Evertonie.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 17 lip 2005, 18:16
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lip 2005, 18:26
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio