O futbolu na luzie... - Strona 832

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6702

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 lis 2012, 18:28

Wiem, co czują kibice Bayernu. Tylko widzisz, komentatorzy to każdy wie, że gadają bzudry (chociaż może Borek akurat uważany jest eksperta), ale jak do studia na N przed meczami Juventusu zapraszany jest kibic Torino, kibic Fiorentiny, kibic Interu lub Kołodziejczyk, który zasłynął przegranym zakładem z Patyrą w studiu TVP to się potem zwykły kibic dowiaduje takich kwiatków jak:

"zaden karny dla Juve w tym sezonie nie był prawidłowy"

"Wszystkie sedzie byli kupione w latach 70. i 80 przez starszego Agnelliego"

Oczywiście mówione łamaną polszczyzną, bo Panowie mają z piłką tyle wspólnego, że są Włochami i robią za ekspertów piłkarskich.

Niestety akurat w tym aspekcie polskie telewizje mocno kuleją, może poza sztabem z Ekstraklasy Canal+. Ich akurat da się słuchać.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 lis 2012, 18:51

Kiedyś SportKlub na mecze zapraszał kibiców drużyn i czasami to nawet wyglądało. Taka łapanka, zależy na kogo trafiło. Na przykład jak był mecz Arsenalu to obaj kolesie ogarniali :)

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 30 lis 2012, 18:55

Co się dzieje w Białymstoku? :o Kolejny come-back Jagi się szykuje?

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 30 lis 2012, 19:32

Franek łowca bramek :brawo: . A Jaga już dogoniła, ciekawe czy wywalczy coś więcej.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 30 lis 2012, 21:38

EnJoy's pisze:
Ebi pisze:Bundeslidze zawsze wypowiada się na temat BVB jakby był to ukochany przez WSZYSTKICH Polaków klub.
Permanentna kwestia, praktykują to wszyscy komentatorzy Eurosportu i nie oszukujmy się, że wyrosła masa kibiców Borussi.Przejdzie Lewandowski do Juventusu to wszyscy w Polsce będą fanami Juventusu, przejdzie co City to wszyscy będą Obywatelami, ot takie typowe dla polskich kibiców/dziennikarzy.
Mnie Borek aż tak nie wkurwia, bardziej krew mnie zalewa jak muszę słuchać Janisza.
Oj Janisza też nie mogę słuchać. Borek to jeszcze ma fajny głos i nawet potrafi się jarać meczami, a Janisz zawsze pierdoli jak potłuczony.
Kamil232 pisze:To jest pomysł. Tyle, że po pierwsze nie lubię oglądać meczów wiedząc, że nie są na żywo. Nawet jak nie znam wyniku. Sama świadomość mnie mierzi :lol: Po drugie zanim mi się by nawet ściągnął(przy moim necie[']) to bym na bank już gdzieś po 20 natrafił na wynik...
Dwa, że bardzo trudno uniknąć zobaczenia wyniku gdzieś w internecie. Nawet szukając torrenta możesz zobaczyć wpis pokroju Bayern - Borussia 01.12.2012 [1-1]
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 22:14 przez Ebi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 lis 2012, 21:54

El Shaarawy to jest gościówa 8) Tylko dla niego oglądam ostatnio mecze Milanu, dawać mnie go do United :)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 lis 2012, 22:00

Blamaż.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 lis 2012, 22:01

Arwin pisze:El Shaarawy to jest gościówa 8) Tylko dla niego oglądam ostatnio mecze Milanu, dawać mnie go do United :)
Jasne zeby siedzial tam na lawie a Milan spadl do Serie B.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 lis 2012, 22:06

Obrazek

Pamietacie tego Pana ? Javier Irureta - tworca sukcesow SuperDepor z poczatku wieku. Chcialem sprawdzic jak sobie ostatnio radzi i co widze ? Od prawie 5 lat nie pracowal w zadnym klubie jako trener... Szkoda :(

Anders
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anders » 30 lis 2012, 22:51

Dr.Football1 pisze:Pamietacie tego Pana ? Javier Irureta - tworca sukcesow SuperDepor z poczatku wieku. Chcialem sprawdzic jak sobie ostatnio radzi i co widze ? Od prawie 5 lat nie pracowal w zadnym klubie jako trener... Szkoda :(
Jeszcze w 2011 roku prowadził reprezentację Kraju Basków. A potem ogłosił, że kończy karierę. No i nie ma się co dziwić - nie każdy po 60-tce dalej jest skłonny podporządkować się całym sobą piłce, wypalenie, zwłaszcza w przypadku trenerów o takich sukcesach.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 lis 2012, 22:58

Spoko jutro coś ocenię :)

Jutrzejszy dzień się zapowiada wyśmienicie jeśli chodzi o spotkania. Na rozruch derby Londynu West Ham - Chelsea o 13.45, potem o 16.00 City - Everton a równolegle być może równie interesujące Arsenal - Swansea i Fulham - Spurs. O 18.30 ja wybiorę Reading - United ale odpalę równolegle i będę zerkał też na hit Bundesligi Bayern - BVB. Po 20 ciężko będzie coś wybrać bo o 20 Barcelona - Bilbao a o 20.45 derby Turynu i hit Eredivisie czyli Ajax - PSV. Na deser derby Madrytu o 22.

Miałem trochę planów na jutro ale chyba skończy się na całym dniu przed telewizorem.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 gru 2012, 2:49

A ja nic nie oglądam w TV, za to oglądam kilka meczów U-16 z linii oraz ze środka boiska :lol:

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 01 gru 2012, 11:15

To co robi ze swoimi druzynami Dan Petrescu jest fenomenalne, po tak tragicznym poczatku rundy od jego przyjscia calkowita odmiana w Dinamo , a ostatnio to juz majsersztyk wygrane ze Spartakiem i Zenitem, a dzis 2-0 HT z Rubinem :brawo:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 gru 2012, 11:23

Magnum pisze:A ja nic nie oglądam w TV, za to oglądam kilka meczów U-16 z linii oraz ze środka boiska :lol:
To chyba awansowałeś, co? Bo pamiętam, że jakieś młodsze roczniki sędziowałeś. Kiedy MLS? :)

Plany na dziś Morrow już ładnie rozpisał. Muszę tylko się zabrać za robotę, żeby to 16 się wyrobić. City - Everton -> Reading - United/ Bayern - BVB -> Barca - Bilbao -> Real - Atleti.
Piękny wieczór :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 gru 2012, 11:27

Szkoda że w Holandii Ajax - PSV wypadł w taki dzień. Niestety nie będzie mi dane obejrzeć tego meczu, a szykowałem się nań od początku sezonu.
Rozkład jazdy mam podobny do Was. Tylko odpuszczam City a w to miejsce prawdopodobnie Schalke - Moenchengladbach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”