Ostrzeżenia - komentarze - Strona 64

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 27 maja 2005, 23:29

dosatlem ostrzezeie a nie wiem nawet za co :(

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 27 maja 2005, 23:32

Witaj w klubie, ja też nie wiem za co dostałem.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 maja 2005, 23:40

wozny pisze:dosatlem ostrzezeie a nie wiem nawet za co :(
Za nabicie w temacie "pulipty".

Bunch, tu tez nabijasz?

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 27 maja 2005, 23:42

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 maja 2005, 0:43

wozny pisze:chyba dostalismy w tym samym :( http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=72019#72019
Jak będziesz tak dalej pisał to skończysz z banem. Piszesz nie na temat i jak sławny mathiasek - po jednym zdaniu!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 17:37

Oto zbiór wypowiedzi Zeda:
Oto co Zed w różych tematach pisze: Vieri:D Wracając do tematu co wy chcecioe genialny gracz jak na nasza lige a wy sie jeszcze czepiacie

ja się ciesze to najbardziej prze ze mnie lubiana druzyna 2 ligowa a moze niedlugo 1...

Krzynówek nie ma równego sobie!!!

Schweinsteiger ma chlopak talent

Masz racje nie powinni go sprzedawac chyba, ze maja zamiar stracic swoje miejsce w tabeli.

Jak dla mnie się podobało, Real przerypał, Barca wygrala, wszystko na nie takiim stasznym poziomie. OK

Dudek w kilku naprawde nie mial szans, ale uznany zostal przez karne i przez moment gdy strzelal (chyba) Schewczenko. 2 razy po kolei obronil. GENIALNE!

Nie no błagam Van NISTELROOY, to mój ulubiony gracz Manchesteru United, a co do drużyny jest dla mnie na 2 miejscu w Angielskiej lidze
Wyrasta nam nowy niezwykle utalentowany nabijacz. 13 lat. Może znają się z Mathiaskiem? :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 17:52

Corinthians pisze:Oto zbiór wypowiedzi Zeda:
Oto co Zed w różych tematach pisze: Vieri:D Wracając do tematu co wy chcecioe genialny gracz jak na nasza lige a wy sie jeszcze czepiacie

ja się ciesze to najbardziej prze ze mnie lubiana druzyna 2 ligowa a moze niedlugo 1...

Krzynówek nie ma równego sobie!!!

Schweinsteiger ma chlopak talent

Masz racje nie powinni go sprzedawac chyba, ze maja zamiar stracic swoje miejsce w tabeli.

Jak dla mnie się podobało, Real przerypał, Barca wygrala, wszystko na nie takiim stasznym poziomie. OK

Dudek w kilku naprawde nie mial szans, ale uznany zostal przez karne i przez moment gdy strzelal (chyba) Schewczenko. 2 razy po kolei obronil. GENIALNE!

Nie no błagam Van NISTELROOY, to mój ulubiony gracz Manchesteru United, a co do drużyny jest dla mnie na 2 miejscu w Angielskiej lidze
Wyrasta nam nowy niezwykle utalentowany nabijacz. 13 lat. Może znają się z Mathiaskiem? :D
Rywal mathiaska!!! :D :D :D Gość dzisiaj napisał 41 postów, nowy nabijacz się nam kształtuje :lol: :lol: Może ma za idola właśnie Mathiasa?? :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 maja 2005, 17:57

Mikusinski pisze:
Rywal mathiaska!!! :D :D :D Gość dzisiaj napisał 41 postów, nowy nabijacz się nam kształtuje :lol: :lol: Może ma za idola właśnie Mathiasa?? :lol:
Ty duzo lepszy nie jestes. Zreszta po co powtarzasz po "Corinthians"? Szkoda ze bane sa tylko "tymczasowe" :(

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 17:58

Zauważyłem go. Jak tak dalej pójdzie to nie będę się bawił w WP, tylko od razu pójdzie ba. Ale w 1 dniu nie będę mu robił krzywdy, może się boi pisać więcej :lol:.

Szczytem bezczelności było nabicie w temacie o Krzysiu Nowaku, co słusznie zauważył Lakier.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 18:07

Lakier pisze:
Mikusinski pisze:
Ty duzo lepszy nie jestes. Zreszta po co powtarzasz po "Corinthians"? Szkoda ze bane sa tylko "tymczasowe" :(
Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 30 maja 2005, 18:10

BUNCH pisze:Witaj w klubie, ja też nie wiem za co dostałem.
Ja z tych siedmiu, trzy dostalem za nic, a może cztery :wink:

POZDRO!!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 maja 2005, 18:10

Mikusinski pisze:
Lakier pisze:
Mikusinski pisze:
Popatrz na siebie. Ja nie nabijam, piszę normalnie posty, a nie jak Nowaczek, teraz Zed. No szkoda że bany są tymczasowe, bo lakiera nie byłoby trochę więcej niż 21 dni na forum!!!!
Mi się wydaje, że Mikusiński nie jest nabijaczem. Ja go przynajmniej do nich nie zaliczam. Przecież on nie pisze jednolinijkowych postów, ale pisze krótko zwieźle i na temat. Tu nie chodzi, żeby pisać artykułu, które się półgodziny czyta, ale normalne posty.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 maja 2005, 18:19

No dokładnie ten Klakier tez przegina.

Ale chyba nie musisz przekręcać jego pseuda :?. Niesprawiedliwe WP // Piwus (Franciszek)
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 18:57 przez BUNCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 18:23

Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: Ja nabijam
zdążyliśmy zauważyć
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze:, piszę nienormalne posty
to też wiemy
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: tak jak Nowaczek czy teraz Zed
wszyscy w trójke jesteście siebie warci :?
Mikusinski,Rywal mathiaska pisze: . No szkoda że bany są tymczasowe
no szkoda, jakby było inaczej to ciebie by tu nie było

Masz pecha - jestem wręcz uczulony na takie zachowanie :x :x :x . Nienawidze wręcz czytać takich postów. Nie dość, że zmieniłeś słowa Mikusińskiego to jeszcze wyrwałeś je ze zdania, przez co tracą zamierzony sens. 2 WP ode mnie // Mazurek

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 maja 2005, 18:52

zauwazcie ze teraz wy wszyscy nabijacie posty. przestancie komentowac wypowiedzi innych, bo sami jestescie nabijaczami., niedlugo posypia sie ostrzezenia.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”