Myślisz, że to jest mądreDudek pisze:
Kraków
Tylko tutaj zapowiedź meczu koszykówki i zza trasparentu "Pozdrowienia do więzienia" wyskakuje chłop z maczetą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:14
Myślisz, że to jest mądreDudek pisze:
Kraków
Tylko tutaj zapowiedź meczu koszykówki i zza trasparentu "Pozdrowienia do więzienia" wyskakuje chłop z maczetą
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 sty 2013, 0:27
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:32
Nie wiem czy to jest mądre, nie mi to oceniać. I nie, nie występuje w tym filmiku, moje osiedle jeszcze nie organizowało, pewnie będziemy mieli następny mecz.Mirek15 pisze: Myślisz, że to jest mądreWystępujesz w tym filmiku
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:37
Nic. Choć dla mnie Ci ludzie nie są normalni.Dudek pisze:A co takiego Cię zbulwersowało w tym filmiku?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:41
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:44
Podejrzewam, że wszyscy są siebie warci. Oczywiście są jakieś wyjątki wśród nich. Kibice Craxy pewnie nie lepsi.Dudek pisze:którzy dokładnie i za co? za odpalanie racy, trzymanie transparentu, okrzyki czy ten jeden gość o którym wspomniałem?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 0:49
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 0:59
Trudno będzie, masz rację. Nic z tych rzeczy nie jest niedopuszczalne, lecz jestem tego pewny, że przynajmniej 85% z tych ludzi są nienormalni. W sumie mieszkam niedaleko Bieżanowa i wiem jacy są i co robią. Możesz mieć klapki na oczy i uważać, że są święci i nic takiego nie robią, ale nie zdziw się jak będziesz odwiedzał swoich kolegów(o ile masz akurat takich jak na tym filmiku) w więzieniu. Ogólnie tak na przyszłość nie polecam Ci podążać tą drogą. Oczywiście nie uważam, że taki jesteś.Dudek pisze:Jeśli potępiasz ludzi za odpalenie racy, trzymanie transparentu czy tamte okrzyki to ciężko nam będzie dyskutować.
Ubranie kaptura na glowe jest także niedopuszczalne?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 1:15
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2013, 1:15
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 1:21
Tak, normalne to jest. Jednostronność na temat Wisły się u ciebie jak zwykle nie zmienia.piwus pisze:Wchodzą na ośrodek treningowy rywala? W cywilizowanym kraju to nie do pomyślenia. Na szczęście nie było wulgaryzmów, bo takiego natężenia bandytyzmu bym nie zniósł.
Nie muszę.piwus pisze:Masz Mirku prywatnego ochroniarza, czy musisz do szkoły dojeżdżać MPK?
Przeczytaj dokładnie co napisałem.Dudek pisze:to też byś mnie wziął za nienormalnego
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 1:34
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2013, 1:39
Nie jest to normalne. Wiele w poprzednim roku Polska widziała. Gwałty, podpalenia, kradzieże, morderstwa, pedofilię, korupcję, recesję, dzieci przywiązywane jako tarcze. Ale to wszystko blednie w obliczu nieustającego zagrożenia wkroczeniem kibiców do ośrodka szkoleniowego rywala i odpaleniem rac pod Wawelem.Mirek15 pisze: Wchodzą na ośrodek treningowy rywala? W cywilizowanym kraju to nie do pomyślenia. Na szczęście nie było wulgaryzmów, bo takiego natężenia bandytyzmu bym nie zniósł.
Tak, normalne to jest. Jednostronność na temat Wisły się u ciebie jak zwykle nie zmienia.
To proponuję jednak zacząć, pooglądać trochę świat. Jest niezwykły. Dokonasz wielu zadziwiających odkryć.Mirek15 pisze:Masz Mirku prywatnego ochroniarza, czy musisz do szkoły dojeżdżać MPK?
Nie muszę.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 sty 2013, 1:56
No chyba to jest oczywiste, że na filmiku który trafi do internetu nie mogą nic zrobić.Dudek pisze:A swoją drogą zrobili coś złego na tym filmiku? Okradli kogoś, pobili? Nie wydaje mi się.
Statystycznie.Dudek pisze:Przeczytalem i napisałes o przynajmniej 85 procentach. Czyli jak bym tam poszedł z 2 kumplami, to statystycznie 2 z nas wziąłbyś za nienormalnych.
Od razu użyłeś porównania nie mającego sensu. Idąc twoim tokiem myślenia można by napisać, że zabicie 1 osoby to nic takiego w porównaniu do zabicia 100 osób.piwus pisze:Nie jest to normalne. Wiele w poprzednim roku Polska widziała. Gwałty, podpalenia, kradzieże, morderstwa, pedofilię, korupcję, recesję, dzieci przywiązywane jako tarcze.
Widzisz. Nie rozróżniasz kibiców od tych drugich co przychodzą na stadion.piwus pisze:kibiców
Dostali się na ośrodek prywatny wrogiego klubu bez pozwolenia. Są zajebiści, przyznajepiwus pisze:nieustającego zagrożenia wkroczeniem kibiców do ośrodka szkoleniowego rywala
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 sty 2013, 2:21
Ktoś mi kiedyś zadał pytanie, dość dawno jak jeszcze nie wiedziałem nawet o istnieniu tego forum: "Czy (oczywiście hipotetycznie) widząc w 1900 roku topiącego się Hitlera, wiedząc jak wygląda przyszłość ratujesz go czy czekasz aż utonie?"zabicie 1 osoby to nic takiego w porównaniu do zabicia 100 osób.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio