Wiem że to może zabrzmieć śmiesznie ale ja nie lubie kupować bardzo drogich piłkarzy nawet jeśli gram klubami na poziomie Chelsea czy Realu Madryt. Proponuję na przykład Łukasza Tyczkowskiego z Jagiellonii Białystok. Ma on całkiem niezłe notki jak na 18-latka (drybling 11 lub 12, technika 19), a po dobrze przepracowanej połowie sezonu może stać się naprawdę wartościowym zawodnikiem: najpierw zmiennikiem, a z czasem kluczowym zawodnikiem pierwszego składu.radekutd pisze:SebCristiano pisze:wielkie dzieki dla "radekutd" za pomoc a mozesz mi podac jeszcze jakiegos taniego napadzora do Manu?? DZIEKI WIELKIE![]()
A co z Ruudem, Rooneyem, Saha, Smiths'em?? Sprzedałeś ich, czy chcesz mieć rezerwowy atak??? Według mnie Saha i Smith to znakomicie rezerwowi. No warto kupic Cavenaghiego ze Spartaka za jakieś 7mln funtów i Teveza tez sa 7 mln, ale go musisz od razu bo szybko go kupują z Boca. Czy chcesz kogoś tańszego??
POZDRO!!!!!!
To jeśli chodzi o propozycję zawodników. Ja mam natomiast pytanie, które już dość niedawno się pojawiło ale nadal nie wiem na ten temat zbyt dużo.
Chodzi o ustawienia treningowe. Nie lubię zbytnio ustawiać automatycznych ustawień treningowych ale jeśli już nic nie zmieniam to wtedy nie przybywa atrybutów zawodnikom. Jeśli nawet zmieniam trening na, moim zdaniem bardziej optymalny, to również zbytnio im nie przybywa not (jak jedne rosną to drugie maleją).
Co można z tym zrobić? I drugie pytanie, które jest być może odpowiedzią na pierwsze: czy jeśli samemu układam trening, to czy powinienem mieć włączoną czy wyłączoną opcję asystenta : odpowiedzialny za treningowy reżim?
Pozdro dla wszystkich.