Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sty 2013, 10:05
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 sty 2013, 10:10
Niekoniecznie.Courtous z Atletico tylko czeka na okazję.Ja bardzo bym widział u nas Petra Cecha choć wyciągniecie go z Chelsea graniczy z cudem...
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sty 2013, 10:13
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sty 2013, 11:41
Gdzie miałby grać ? Jedyne co mi do głowy przychodzi to wymiana z Liverpoolem Reina - Valdes. Tylko czy Valdes rezygnowałby z gry w Barcelonie dla Liverpoolu ? Spurs maja Llorisa, Chelsea, United i City też ustawieni z bramkarzami na lata. W Arsenalu potrzebny zmiennik dla Wojtka, a nie nr 1.Tobik33 pisze: Po prostu Valdes chce spróbować czegoś nowego, pewnie chodzi o ligę angielską ?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 sty 2013, 11:43
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 sty 2013, 12:04
oby nie, reina jest słaby jak sik pająka, valdes jest przy nim szefem szefówJedyne co mi do głowy przychodzi to wymiana z Liverpoolem Reina - Valdes
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sty 2013, 12:19
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 sty 2013, 12:31
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2013, 12:50
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 sty 2013, 12:53
Moim zdaniem to nie jest kwestia miesięcy, ale lat. Reina obecnie to przeciętny bramkarz, nic więcej.fieldy pisze:Reina to świetny bramkarz, w ostatnich miesiącach co prawda obniżył loty, ale może zmiana otoczenia by mu dobrze zrobiła ... kto wie .. może przy okazji jakiegoś meczu reprezentacji (o ile Reina by pojechał) Cesc koszulke na niego założy
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 18 sty 2013, 13:00
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 18 sty 2013, 13:27
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 sty 2013, 13:41
Jak dla mnie krotko ale mocno i rzeczowo. Nie wiem czy da sie przekonac. Cos sie zaczyna cos sie konczy."Wczoraj w trakcie spotkania z agentem i ojcem Victora Valdesa, podczas którego chcieliśmy przedstawić naszą ofertę, zanim zdążyliśmy przedstawić swoją propozycję, porozmawiać o pieniądzach czy długości kontraktu, jego agent Gines Carvajal poinformował nas że po 30 czerwca 2014 Victor odchodzi, że jest to decyzja już podjęta, przemyślana, dokonana i nieodwołalna i przyszli tylko, żeby nas o niej poinformować. Do negocjacji nie doszło, ponieważ nie mogliśmy złożyć oferty."
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 sty 2013, 13:56
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sty 2013, 14:15
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio