p.s. Cyc wypowiedz się coś w temacie o Lechii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 22:38
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 01 cze 2005, 22:43
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 cze 2005, 22:49
Tatra, a jak! Nie pogardzę! Jak masz zbędne dwa złote to Tatra nie jest takim głupim wyjściemPiwus pisze:Pisakk, Tatra ? Ja bym to nazwał menelskimi zapędami . Symbol osiedlowych lumpów (oczywiście zaraz po zmywaczu do paznokci, ale tego na widoku nie piją) .
A dlaczego nie V.I.P.?!Bogi pisze:W sumie wypije każde, które ktoś mi da i nie wybrzydzam, ale przed Old Kegami i Vipami się bronie
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 01 cze 2005, 22:51
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 22:52
Oj Piwus załapałeś minusaPisakk pisze:Tatra, a jak! Nie pogardzę! Jak masz zbędne dwa złote to Tatra nie jest takim głupim wyjściemPiwus pisze:Pisakk, Tatra ? Ja bym to nazwał menelskimi zapędami . Symbol osiedlowych lumpów (oczywiście zaraz po zmywaczu do paznokci, ale tego na widoku nie piją) ..
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 cze 2005, 22:56
To już drugi!Tomusmc pisze:Oj Piwus załapałeś minusaPisakk pisze:Tatra, a jak! Nie pogardzę! Jak masz zbędne dwa złote to Tatra nie jest takim głupim wyjściemPiwus pisze:Pisakk, Tatra ? Ja bym to nazwał menelskimi zapędami . Symbol osiedlowych lumpów (oczywiście zaraz po zmywaczu do paznokci, ale tego na widoku nie piją) ..
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 01 cze 2005, 22:58
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 22:59
2,30 (bez butelki)Pisakk pisze:To już drugi!Tomusmc pisze:Oj Piwus załapałeś minusaPisakk pisze:
Tatra, a jak! Nie pogardzę! Jak masz zbędne dwa złote to Tatra nie jest takim głupim wyjściem.
Żeby pogardzić Tatrą za dwa złote...
Modzi co prawda powinni pić burżuazyjne piwa, ale jak zostanie Ci tylko dwa zeta to tylko Tatra!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 cze 2005, 23:01
Pisakk pisze:A dlaczego nie V.I.P.?!Bogi pisze:W sumie wypije każde, które ktoś mi da i nie wybrzydzam, ale przed Old Kegami i Vipami się bronieCo prawda nie smakuje zbyt dobrze ale jest tani...
Ale ostatnio w trosce o swoje zdrowie profilaktycznie zrezygnowałem z V.I.P.-ów (choć nie było ich dużo).
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 cze 2005, 23:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2005, 23:10
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 01 cze 2005, 23:20
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 cze 2005, 23:23
Piwo, które należy kupić aby uczcić braki w funduszachpiwus pisze: EDIT: Was ist das V.I.P.?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 cze 2005, 23:24
V.I.P. jest dostępny w Biedronce za 1,70 zlPisakk pisze:Piwo, które należy kupić aby uczcić braki w funduszachpiwus pisze: EDIT: Was ist das V.I.P.?
![]()
Jeśli masz mało kasy to poproś o V.I.P.-a. Pani przy kasie zrozumie
.
Widać, że jesteś z 3miastaAndreyew pisze:Ja najczesciej pije Zubry, Tatry, a w monencie gdy wczesniej wymienine nie sa dostepne to Lech. Zazwyczaj pije Tatry, ale wole Zubry...lecz w mojej grupce zadko sie takowe pije. Niegdys gustowalem w alkocholu marki Volt czy Wiking, ale dzisiaj jak takie pijam to raczej je w siebie wlewam niz zaglebiam sie w kwintesencji ich smaku...pazatym nie odmowie dobrego wina...ponizej 10 zl.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 01 cze 2005, 23:25
Andreyew
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio