Tak, wlasnie chodzilo mi o toPasztet pisze:aha czyli grac mniej więcej tak:RoRo pisze:Ja na twoim miejscu sciagnalbym wszystkich trzech a zagral takim trio w ataku. Wygladalobu to tak ze jako snajperow ustawilbym Cannaso i Nihata a Tottiego minimalnie za nimi abo rozgrywal pilki i dogrywal im je prostopadle a ze napadziorzy sa bardzo szybcy to moglbys nawet sporo bramek tymze trio zaladowac.Pasztet pisze:a po ilu mniej więcej sezonach mozna do repry jakiejś sie zgłosić??
a i mam pytanie.. po 2 sezonie moge z wolnego wziąść Tottiego, Nihata i Cassano. planuje sprowadzić dwóch napastników.. kogo z tej trójki polecacie?? wiem że totti troche stary jest ale za to ma dość dobre statsy
Cassano i Nihata to w ciemno mozna brac ale to Tottiego bym sie zastawnowil bo nie jest to momim zdaniem jakis wymiatacz, ale jednak mysle ze te trio bedzie sialo postrach w Europie
POZDRO
---------cassano--------nihat-------
-------------------totti---------------
-pom/l------------------------pom/p
---------------pom/def--------------
??
to wtedy bym potrzebował dobrego defensywnego czy bommela tam dać??
a i jeszcze zastanawiałem się czy nie wziąć sorensena za darmo a potem givena za 10 mln E sprzedac?? oplacalo by się?? czy nie oslabiac bramki? bo sorensen nie jest wiele gorszy od givena prawie równy, a kaske mozna spora zbic na tym
Co do tego Sorensena to nie wiem, ale jakbys kupil Reine z Villareal to nie pozaulujesz -- uwierz mi
Albo Dudek bo mialewm go i wymoiata chlop
POZDRO