FMy - Strona 131

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 cze 2005, 16:11

Pasztet pisze:
RoRo pisze:
Pasztet pisze:a po ilu mniej więcej sezonach mozna do repry jakiejś sie zgłosić??

a i mam pytanie.. po 2 sezonie moge z wolnego wziąść Tottiego, Nihata i Cassano. planuje sprowadzić dwóch napastników.. kogo z tej trójki polecacie?? wiem że totti troche stary jest ale za to ma dość dobre statsy
Ja na twoim miejscu sciagnalbym wszystkich trzech a zagral takim trio w ataku. Wygladalobu to tak ze jako snajperow ustawilbym Cannaso i Nihata a Tottiego minimalnie za nimi abo rozgrywal pilki i dogrywal im je prostopadle a ze napadziorzy sa bardzo szybcy to moglbys nawet sporo bramek tymze trio zaladowac.

Cassano i Nihata to w ciemno mozna brac ale to Tottiego bym sie zastawnowil bo nie jest to momim zdaniem jakis wymiatacz, ale jednak mysle ze te trio bedzie sialo postrach w Europie :D

POZDRO
aha czyli grac mniej więcej tak:

---------cassano--------nihat-------
-------------------totti---------------
-pom/l------------------------pom/p
---------------pom/def--------------

??

to wtedy bym potrzebował dobrego defensywnego czy bommela tam dać??

a i jeszcze zastanawiałem się czy nie wziąć sorensena za darmo a potem givena za 10 mln E sprzedac?? oplacalo by się?? czy nie oslabiac bramki? bo sorensen nie jest wiele gorszy od givena prawie równy, a kaske mozna spora zbic na tym :D
Tak, wlasnie chodzilo mi o to :P Tottti bedzue Ci dobrze rozgrywal pilki do napastnikow wiec dawaj mu czeste prostopadle zagrania a Nihatowi jeszcze do tego czeste akcje indywidualne ale Cassano takze potrafi absorwowac uwage obroncow :P

Co do tego Sorensena to nie wiem, ale jakbys kupil Reine z Villareal to nie pozaulujesz -- uwierz mi :D:D

Albo Dudek bo mialewm go i wymoiata chlop :P

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 cze 2005, 16:13

aha dzięki na szczęście wszyscy zaakceptowali moje oferty :wink: ale jest dopiero zima jeszce pół roku musze czekać.. a i sneijdera lepiej dawać na środek czy na skrzydło (na razie jeszcze bez zabójczego tria :twisted: )

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 cze 2005, 16:21

Pasztet pisze:aha dzięki na szczęście wszyscy zaakceptowali moje oferty :wink: ale jest dopiero zima jeszce pół roku musze czekać.. a i sneijdera lepiej dawać na środek czy na skrzydło (na razie jeszcze bez zabójczego tria :twisted: )
Osobiscie nigdy Sneidera nie mialem ale z tego co mi mowili kumple to koles na skrzydle wymiata a u jednego nawet byl raz krolem stzrelcow grajac po skrzydle wiec ja radze raczej skrzydlo al jak patrze na jego szybkosc to mnie mdli :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 cze 2005, 16:33

RoRo pisze:
Pasztet pisze:aha dzięki na szczęście wszyscy zaakceptowali moje oferty :wink: ale jest dopiero zima jeszce pół roku musze czekać.. a i sneijdera lepiej dawać na środek czy na skrzydło (na razie jeszcze bez zabójczego tria :twisted: )
Osobiscie nigdy Sneidera nie mialem ale z tego co mi mowili kumple to koles na skrzydle wymiata a u jednego nawet byl raz krolem stzrelcow grajac po skrzydle wiec ja radze raczej skrzydlo al jak patrze na jego szybkosc to mnie mdli :P

POZDRO
u mnie był królem strzelców ;]

Właśnie zacząłem grać Borusią Monchenglabbach, zupełnie nie miałęm skrzydłowych, a i kilku zawodników się przydało więc kupiłem:

:arrow: Sascha Benda-statsy ma bardzo dobre, jest tani, ale gra do dupy
:arrow: Patrick Owomoyela-Z Armini, za ok. pół miliona i gra bardzo dobrze na prawym skrzydle
:arrow: Paweł Golański- wiadomo
:arrow: Daniel Fredheim Holm-wiadomo
:arrow: Lebohang Mokoena-wiadomo
:arrow: Rubens Sambueza-jak zobaczyłem jak gra Benda, to wykupiłem go z River za 2,5 mln. W pierwszym meczu miał 9 :D
Łącznie na tranfery poszło 5mln.

Jak na razie po 4 meczach w lidze jestem 5, mam 2 zwycięstwa, remis i porażke. Kiedy pisze tego posta, skończyła się pierwsza połowa meczu z liderem, Schalke i przegrywam 1:2 :x .
Mam świetnych napastnikow. Heinz i Neuville Heinz w 5 meczach 5 goli, Neuville 7.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 20:26

ja mialem sneijdera w barcelonie gral jako srodkowy ofensywny pomocnik, gral doskonale, tylko ze mialem taktyke ktora dobralem sobie pod moich zawodnikow, szczegolnie chodzilo mi o eto'o ronaldinho i wlasnie sneijdera, jesli chcesz:
http://home.ripway.com/2005-5/303308/4- ... e2004).rar
Ostatnio zmieniony 02 cze 2005, 20:35 przez hubertd, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 cze 2005, 20:34

Mam jedno pytanie gram Roma juz 4 sezon no i rozchodzi mi sie o Cassano ma wazny kontrakt do 2011 roku (ja mam 2008) ale u niego w profilu jest napisane ze chce oposcic klub po kropce Wypalony i teraz czy go sprzedac i kupic Pazziniego bo wykupiłem wczesniej pierwokup czy godnie by zastapił on Cassano bo w sumie on niby jest Wypalony ale strzela po 30 pare bramek czy minie mu to czy juz zawsze bedzie miał w profilu wypalony :?:

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 02 cze 2005, 21:02

Śmieszycie mnie niektórzy podniecacie się, że zdobyliście misztrza hiszpanii Barcą i, że macie na w składzie Kake,Ronaldo czy innego Aimara
a przeciez takimi świetnymi klubami jak Barca,Milan,Chelsea czy Valencia to każdy umie grać.Sprobujcie lepiej zagrać sobie Hanoverem,Saragossom,Evertonem,Livorno czy jak ja ostatnio Austrią Wiedeń.Bo wcale nie jest trudno kupić Vieire np.do Realu ale spróbujcie go kupic powiedzmy po 3-4 latach gry do Livorno to jest dopiero sukces.

ziomalek15
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomalek15 » 02 cze 2005, 21:24

Zgadzam się z KINGIEM.
Lubię sobie pograqć lepszymi zespołami ,ale teraz proboju gorszymi zaczolem Ajaxem zaczynam juz 5 sezon i 5 razy zdobyłem mistrza i 1 raz ligę mistrzów. Z początkowego Ajaxu nic nie zostało.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 02 cze 2005, 21:47

Ja gram 3 sezon Polkowicami. W pierwszym sezonie zajalem 1 miejsce w 2 lidze i awansowalem do 1 ligi, niestety w pucharze odpadlem szybko, bo przegralem z Groclinem. W drugim sezonie wygralem 1 lige i puchar. Teraz narazie jestem na 4 miejscu i w cwiecfinale w pucharze Polski. W LM jestem w grupie z Arsenalem, Barcelona i Dynamem Kijow. Bedzie ciezko.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 22:27

King_of_CKM pisze:Śmieszycie mnie niektórzy podniecacie się, że zdobyliście misztrza hiszpanii Barcą i, że macie na w składzie Kake,Ronaldo czy innego Aimara
a przeciez takimi świetnymi klubami jak Barca,Milan,Chelsea czy Valencia to każdy umie grać.Sprobujcie lepiej zagrać sobie Hanoverem,Saragossom,Evertonem,Livorno czy jak ja ostatnio Austrią Wiedeń.Bo wcale nie jest trudno kupić Vieire np.do Realu ale spróbujcie go kupic powiedzmy po 3-4 latach gry do Livorno to jest dopiero sukces.
nie powiedzialem nic ze zdobylem cos barca, tylko odpowiedzialem na pytanie dot sneijdera, wiadomo ze takimi klubami mozna wygrac wszystko, ja osobiscie gram koelnem, w tej chwili (po 4 sezonach) wygrywam lige mistrzow, co traktuje jako sukces

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 cze 2005, 0:05

Ja gralem wieloma druzynami. Obecnie gram FC Sevilla...2010 rok choć to dopiero moj 2 sezon pracy z tą druzyną...Wcześniej 4 sezony z Realem (2x UEFA,2x LM,4x La Liga posciągałem wspanialych mlodych zawodików a teraz moj następca wygrywa wszytsko po 6:0 choć ze mna ma małe kłopoty ale i zdarzają sie wpadki :wink: ) odszedłem do FCS.Do gry zdolni byli tylko Kamara,Baptista,Fraier...Zaczołem rzady ściągnołem Yobo(17mln), Micon'a, Andrade,Ewerthon,Cassano,Kehl,Heinze,Juan,Alex,Postiga i wielu innych z wolnego kontraktu. W pierwszym sezonie odziwo zajołem 2 miejsce pierwsze miał Real. Zaś teraz po 26 meczach mam 1 miejsce z 2 ptk przewaga nad Realem...jednak mam ciągle kase na minusie :x choć sprzedaje co moge sciągam gości i sprzedaje by się ratowac, za duze wydatki na pensje :?
Ale daje rade :)

Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 03 cze 2005, 8:31

Ruuda narazie zostawilem Sahe sprzedalem i smitha tesh chce sprzedac kupilem sneijdera na prawa pomoc i d'alesandro na obrone tak jak mi polecano tudora i mlodego de la cuesta ktorego samsobie przypomnialem:):)posprzedawalem wielu zawodnikow m.in. scholes p.neville brown kleberson Ps.nio chcialbym jkiegos taniego obronce i napadziora kto pomoze??

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 03 cze 2005, 9:11

ziomalek15 pisze:Zgadzam się z KINGIEM.
Lubię sobie pograqć lepszymi zespołami ,ale teraz proboju gorszymi zaczolem Ajaxem zaczynam juz 5 sezon i 5 razy zdobyłem mistrza i 1 raz ligę mistrzów. Z początkowego Ajaxu nic nie zostało.
Ja podobnie uważam. Też gram w FM 2005 słabymi drużynami. Zdecydowanie lubię prowadzić Widzew. Po pierwsze dlatego,że to moja ulubiona drużyna, a po drugie jest to klub, który jak na polskie warunki drugiej ligi ma dość duże zadłużenie, poza tym w pierwszym sezonie ma na transfery tylko :!: 18K $. Sztuką jest prowadzić właśnie taki klub,zdobyć nim awans do pierwszej ligi, wygrać mistrzostwo kraju, a później założyć sobie zdobycie Europejskich pucharów.
Najfajniej robi się właśnie takie dalekosiężne plany.

POZDRO :twisted: :twisted:

lukus
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukus » 03 cze 2005, 9:11

ziomalek15 pisze:Zgadzam się z KINGIEM.
Ja podobnie uważam. Też gram w FM 2005 słabymi drużynami. Zdecydowanie lubię prowadzić Widzew. Po pierwsze dlatego,że to moja ulubiona drużyna, a po drugie jest to klub, który jak na polskie warunki drugiej ligi ma dość duże zadłużenie, poza tym w pierwszym sezonie ma na transfery tylko :!: 18K $. Sztuką jest prowadzić właśnie taki klub,zdobyć nim awans do pierwszej ligi, wygrać mistrzostwo kraju, a później założyć sobie zdobycie Europejskich pucharów.
Najfajniej robi się właśnie takie dalekosiężne plany.

POZDRO :twisted: :twisted:

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 03 cze 2005, 11:07

Kilka talentów których udawam wam się kupić do drużyny z LIGI POLSKIEJ i nie tylko :D

Tomasz Stolpa WNŚ
Krzysztof Bąk OPPŚ
YaYa OPŚ
Marcin Kaczmarek OPL
Antoni Łukasiewicz O/PPŚ
Mateusz Zebrowski PŚ
Sandor Kardyi OP/NLŚ
Paweł Golański LB/O/DPLŚ
Paweł Buśkiewicz WNŚ
Piotr Szymiczak LB/O/DPŚ
PRzemysław Kulig OP
Mateusz Dobek OP/NPŚ