Mistrz Hiszpanii: 2000
Puchar Hiszpanii: 1995, 2002
Superpuchar Hiszpanii: 1995, 2000, 2002
mam nadzieje, że w tym sezonie w końcu zmieszczą się w czołowej szóstce!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mimek_DLC » 28 paź 2006, 23:53
Mimek_DLC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mimek_DLC » 24 sty 2007, 19:21
Mimek_DLC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamiljozefkowo » 22 lip 2008, 15:14
kamiljozefkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamiljozefkowo » 26 lip 2008, 22:13
kamiljozefkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 sie 2012, 3:02
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 wrz 2012, 18:00
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 paź 2012, 1:23
A wiec tak. W defensywie maja Aythamiego, ktory potrafi rozegrac naprawde fajne zawody (mecz z Osasuna na przyklad, zagral tam doslownie bezblednie), a tydzyein potem robic z siebie klauna w spotkaniu z jakimis ogorami. Co nie zmienia jednak faktu, ze sposrod defensorow SuperDepor jest zdecyddowanie najlepszy w tym sezonie. Dzisiaj o dziwo zamiast niego zagral Ze Castro, ktoregona poczatku sezonu w ogole nie bylo widac. Portugalczyk zapowiadal sie kiedys na swietnego zawodnika, ale niestety, im dalej w las tym ciemniej i teraz moze co najwyzej aspirowac na sredniego wyrobnika, a nie szefa defensywy reprezentacji Portugalii, a to mu przeciez wrozono 4-5 lat temu kiedy przechodzil z Academici do Atleti. Manuel Pablo robi swoje i pomimo tego iz ma 100 lat na karku spisuje sie calkiem niezle, a taki Evaldo moze mu co najwyzej buty czyscic.RealFan pisze:No jasne, że w defensywie, ale to wystarczy. To najsłabiej broniąca drużyna w lidze, kompletnie źle zorganizowana. Środkowych obrońców też mają słabych, brakuje im pivota. Aranzubia to niezły bramkarz, ale też żadna rewelacja. Może to tylko wrażenie ze słabością defensorów indywidualnie, bo drużyna słabo ogarnia taktycznie, lecz to niewiele zmienia. Atak radzi sobie trochę lepiej, ale dzisiaj to chyba bardziej zasługa Barcelony, która po 3:0 kompletnie odpuściła, a i tak gole to niesłuszny karny oraz błąd VV.
Może jestem nie dość obiektywny, bo Deportivo do moich ulubionych drużyn nigdy nie należło i w sumie nie przeszkadzała mi ich obecność w Segunda.
Jedno trzeba im oddać. Przeszli ze skrajności w skrajność. Kiedyś to byli jedni z najlepszych i nudnych murarzy w lidze. No ale Lotiny już nie ma.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2012, 19:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: montanahenryy » 27 paź 2012, 0:15
Ja to samo mam. Nie wiem nawet czy oglądam 1/4 spotkań co kiedyś. Teraz tylko praca, praca, praca. Chyba muszę załatwić sobie pracę związaną z piłkąRealFan pisze:Chętnie porozmawiałbym i o mniejszych klubach, ale jest jeden problem. Obecnie oglądam już mniej spotkań niż jakiś czas temu. Mimo wszystko nie samą piłką człowiek żyje (tylko do kogo ja to piszę).
montanahenryy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 lis 2012, 16:35
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jacek4421 » 22 lis 2012, 10:35
jacek4421

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 gru 2012, 23:54
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 lut 2013, 23:45
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lut 2013, 23:47
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lut 2013, 23:54