HSV (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:45

Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!VDV nie może grac w HSV. Przecież on się tam zmarnuje, zamiast Niemców mógł wybrać Manchester lub Chelsea :P :P Tragedia!!!!

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 03 cze 2005, 21:49

Manumef pisze:
Ebi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.
Witam Niemca :wink: :!: Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
To prawda. Hamburg buduje już od kilku lat mocną drużyne. Nie rzucają się odrazu na kilkunastu graczy(jak np. Chelsea), tylko z rozmysłem dokonują ruchów transerowych. Myśle, że już niedługo HSV zacznie znów się liczyć w Europie, jeżeli dalej będą tak postępować.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 21:59

Mikusinski pisze:Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!VDV nie może grac w HSV. Przecież on się tam zmarnuje, zamiast Niemców mógł wybrać Manchester lub Chelsea :P :P Tragedia!!!!
Ale się przejełeś może on poprostu woli grać w HSV a nie Chelsea !!!
Nikt niewie czemu przeszedł do HSV może prywatne życie albo coś nieważne !!!
A tak pozatym zazdroszcze im tego zakupu :roll:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 22:02

Chodziło mi o to, że HSV to wielki wielki zespół, na pewno gorszy od Ajaxu w którym on obecnie gra. To na pewno nie jest jego szczyt możliwości. Jestem zniesmaczony. :? :?

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 04 cze 2005, 12:09

Mikusinski pisze:Chodziło mi o to, że HSV to wielki wielki zespół, na pewno gorszy od Ajaxu w którym on obecnie gra. To na pewno nie jest jego szczyt możliwości. Jestem zniesmaczony. :? :?
male sprostowanie HSV jest wielkim klubem tylko przez swoje osiagniecia w dalkeij przeszlosci!.. obecnie graja slabo sa przecietna druzyna w pierwszej rundzie Bundesligi walczyli w dolnej czesci tabeli!....nie graja w zadnych pucharach (tylko puchar lata i tak watpie zby wygrali)

Ajax na obecna chwile jest lepszym zespolem niz HSV!..

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2005, 11:58

Manumef pisze:
Ebi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.
Witam Niemca :wink: :!: Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
Witam obgadywacza! Nie wiem czy piłkarze, których wyminiłeś to niezła paczka. Raptem przywoity zespół. Lepszy skład kadrowo ma chyba nawet Wolfsburg czy Bayer lub Werder. A z jego umiejętnościami do mógł grać w klubach z najwyższej półki.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2005, 21:36

Co Wy na to co napisałem wyżej?

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 cze 2005, 21:46

Ja sadze ze to jest tak: Van der Vart jest zbyt mlody zeby przejsc do klubu swiatowej klasy, w Holandii byl gwiazda i nie odnalazl by sie w duzym klubie i mysle ze Hamburg bedzie przystankiem do duzego klubu, poprostu chce sie ogrywac w innych ligach, dlatego bedzie tylko sezon w Niemczech pozniej przejdzie do Hiszpani do Kataloni. Takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 cze 2005, 22:05

Ebi pisze:Co Wy na to co napisałem wyżej?
co ja na to ?? ze bzdury napisales :D
HSV ma bardzo dobry zespol i na 99,99% beda walczyc o puchary, /to jest jedyna druzyna w Niemczech ktora lubie/ (ze wzgledu na Mahdavikie) ;)

pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 sie 2005, 16:58

HSV wygrał pierwszy mecz finałowy Pucharu Intertoto. Wygali 1-0 z Valencią. Gola zdobył Barbarez, który potem zarobił czerwoną kartkę. Rewanż na Mestalla 23 sierpnia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2005, 17:26

HSV dobrze gral ogladalem przez pewien czas jak grali (gdy wisla nie grala) i van der vart coraz lepiej sobie radzi moga ograc valencie!!, mysle ze w tym roku stac ich na tytul mistrzowski przy odrobinie szczescia, doll to niezly trener, a kadra zespolu to istna mieszanka doswiadczenia z mlodzienczym geniuszem,

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 sie 2005, 17:28

Pierwszą swoją bramkę w barwach HSV zdobyłe van der Vaart. HSV pokonało 2:0 na wyjeździe Arminię. Drugiego gola zdobył z karnego Barbarez.
HSV będzie w tym sezonie groźne. Myśle, że Europejskie Puchary mają na wyciągnięcie ręki (Nie chodzi mi o Intertoto).

Awatar użytkownika
Kamil#
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 13 sie 2005, 17:30

jednak Arminia to nie taki klasowy zespół jak np Bayern Monachium a jeszcze są dobici odejściem Owomoyeli i Buckleya ... myśle że 6 miejsce może 5 a co do meczu to bardzo dobrze grał VDV zaliczyl asyste i gola ...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 sie 2005, 23:03

HSV zmienilo oblicze w tym sezonie .. z sredniaka stali sie nawet pretendentem do mistrzostwa .... hehe BVB FANS maja przyjazn z HSV FANS :) wiec taka postawa HSV mnie cieszy ! :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 23:05

rebuzz pisze:HSV zmienilo oblicze w tym sezonie .. z sredniaka stali sie nawet pretendentem do mistrzostwa .... hehe BVB FANS maja przyjazn z HSV FANS :) wiec taka postawa HSV mnie cieszy ! :wink:
naprawde kibice maja jakis uklad :?: no to fajna sprawa :)

tak jak napisalem wyzej
to jest jedyna druzyna w Niemczech ktora lubie
baaardzo sie ciesze, ze HSV wreszcie zaczal cos grac :)
i potwierdzam to co napisalem wczesniej :
na 99,99% beda walczyc o puchary
tak, tak - to jest prawda :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”