Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:45
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 03 cze 2005, 21:49
To prawda. Hamburg buduje już od kilku lat mocną drużyne. Nie rzucają się odrazu na kilkunastu graczy(jak np. Chelsea), tylko z rozmysłem dokonują ruchów transerowych. Myśle, że już niedługo HSV zacznie znów się liczyć w Europie, jeżeli dalej będą tak postępować.Manumef pisze:Witam NiemcaEbi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.![]()
Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
Tardelli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 03 cze 2005, 21:59
Ale się przejełeś może on poprostu woli grać w HSV a nie Chelsea !!!Mikusinski pisze:Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!VDV nie może grac w HSV. Przecież on się tam zmarnuje, zamiast Niemców mógł wybrać Manchester lub Chelsea![]()
Tragedia!!!!
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 22:02
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 04 cze 2005, 12:09
male sprostowanie HSV jest wielkim klubem tylko przez swoje osiagniecia w dalkeij przeszlosci!.. obecnie graja slabo sa przecietna druzyna w pierwszej rundzie Bundesligi walczyli w dolnej czesci tabeli!....nie graja w zadnych pucharach (tylko puchar lata i tak watpie zby wygrali)Mikusinski pisze:Chodziło mi o to, że HSV to wielki wielki zespół, na pewno gorszy od Ajaxu w którym on obecnie gra. To na pewno nie jest jego szczyt możliwości. Jestem zniesmaczony.![]()
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2005, 11:58
Witam obgadywacza! Nie wiem czy piłkarze, których wyminiłeś to niezła paczka. Raptem przywoity zespół. Lepszy skład kadrowo ma chyba nawet Wolfsburg czy Bayer lub Werder. A z jego umiejętnościami do mógł grać w klubach z najwyższej półki.Manumef pisze:Witam NiemcaEbi pisze:Co sądzicie o przejściu do HSV Van der Varta? Jak dla mnie to się zmarnuje. HSV nie zapewni mu corocznego startu w europejskich pucharach. Odszedł od jednego z najbardziej utytułowanych klubów świata to typowego średniaka, który od lat nic nie osiąga. Poleciał na pieniądze. Chyba, że HSV ma w zanadrzu jeszcze jakies transfery, które uczynią z HSV klub na miarę pierwszej piątki.![]()
Nie jestem pewien czy VDV się zmarnuje w HSV. Ta drużyna tworzy niezła paczkę. Na bramce Wachter lub Pieckenhagen, w obronie Bolahrouz, van Buyten, Shlicke i Klingbeil, w pomocy VDV, Jarolim, Beinlich, Bejamin (badź Wicky i Moreira, Mahdavikia), w ataku Barbarez i Lauth (bądź Takahara, Mpenza, Kucukovic. Do tego mają świetnego trenera. W przyszłym sezonie zagraja w pucharach!
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 cze 2005, 21:36
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 cze 2005, 21:46
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 cze 2005, 22:05
co ja na to ?? ze bzdury napisalesEbi pisze:Co Wy na to co napisałem wyżej?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 sie 2005, 16:58
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2005, 17:26
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 sie 2005, 17:28
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 13 sie 2005, 17:30
Kamil#

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 sie 2005, 23:03
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sie 2005, 23:05
naprawde kibice maja jakis ukladrebuzz pisze:HSV zmienilo oblicze w tym sezonie .. z sredniaka stali sie nawet pretendentem do mistrzostwa .... hehe BVB FANS maja przyjazn z HSV FANSwiec taka postawa HSV mnie cieszy !
baaardzo sie ciesze, ze HSV wreszcie zaczal cos gracto jest jedyna druzyna w Niemczech ktora lubie
tak, tak - to jest prawdana 99,99% beda walczyc o puchary
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio