Polska- Azerbejdżan - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 18:50

No rewelacja :twisted:. Emocje jak w porządnym thrillerze. Widzieliście policję na stadionie? Polska znowu urządza stan wojenny :? ... :lol:.

A mecz ogólnie beznadziejny. Obie drużyny robią takie żałosne błędy... Ale liczy się wynik Shimka i ekipy :twisted:.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 19:00

Emocje zwyciężyły, a Torres już nie powinien nigdy trenować - ja podziwiam tego sędziego (ja bym mu oddał :twisted: )
Brawo Polacy za 3 pkt. mówiłem gra nie ważna (akurat dziś) ważne ! miejsce w grupie (Anglicy na bank sie denerwują :wink: )

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 19:52

Brawo Biało- Czerwoni - Wisła Rządzi :!: 8)

Wypunktowali ich jak dobry bokser. 11 - 0 w dwumeczu :!: Przeciesz to jest szok :shock: Ładnie grali chwilami szkoda tej okazji Maćka bo to była by ozdoba tego meczu. Zwyciesców sie nie ocenia a może inaczej w tym momecie słabszej gry mysleli o kosciach. Trzeba przyznać ze jesteśmy coraz blizej calu ale nadal długa droga ....

Carlos Alberto Torres ... ['] - No nie moge z gościa. Poprostu nie moge. Chyba czyta polska prase :D I wie jak wrze u Listka i cala sprawa z A. Fijarczykiem bo ta kieszań była wymowna :D Klasa = 0 .. prawy sierpowy = 4 :D

Roger Mila i ujeźdzanie rumama. Poniosło go troche. Bąku w morde Azerowi wyrypał i karny jak nic ale tego TVP nie pokazał w potwórkach.

Wogłem Brako Jacek Bąk bo nie gra nic w klubie a nie zawiódl w kadrze. Brawo wszyscy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 19:56

z tym ujeżdzaniem rumaka - to w jego stylu
A jeszcze było dobre kiedy na Kłosa poiedział Jacek Kłos wykona rzut wolny :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2005, 20:03

cloner pisze:chyba bedzie ciezko, jesli Krzynowek nie zagra moze byc ciezko, ale licze ze wygraja 3-0
cloner pisze:przepraszam ale Slusarski nie zagra, Niedzielan jest ulubiencem Janasa i jestem pewien ze to on zagra
jak zwykle trafilem :):):)

szkoda tylko ze Niedzielan nie strzelil bramki, ale brawa dla Polskiej reprezentacji :)

poraz pierwszy sie zgadzam z Zaza : Bak faulowal i powinna byc zolta kartka i karny dla Azerow

pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 20:05

No powiedział Jacek Kłos coś kojaze. Szpaku i jego jazdy :D

Ale wogóle jakie plansze na ekranie były dobre - KTOS . T - KTOŚ T.y TOMKU ?? Ja Kapitan :!: hehe

Ciekawe czy cos bedzie sie działo po meczu :? Oby nie i było spokojnie. Tylko czekam na konferencja Pawła Janasa i bokesra technicznych Torres wschodzacej gwiazdy Brazylijskiej rękawicy :!:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2005, 20:19

Gratulacje dla Polski. Juz przyjamniej bedziemy do wrzesnia liderami grupy. Meczu nie ogladalem, ale z tego co tu piszecie to widze ze zagralismu niezly mecz. :)

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Zwycięstwo.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 04 cze 2005, 20:55

No może mecz nie najlepszy ale ważne że 3 pkt. No i do września Polska liderem grupy! :) a może dłużej! :) zobaczymy :) pozdro all! :D 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 21:12

dobre było jak Szpaq powiedział, że Janas zdejmuje Szymka, a wstawia Radomskiego na ostatnie 10 minut, żeby bronić wyniku
A sam chwilę wczećniej powiedział, że Mirek ma żółtą kartkę na koncie
Nie skumał, że dlatego go Janas zdjął w końcówce :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 21:23

CARLOS ALBERTO TORRES PO MECZU :
- Ludzie, którzy znają się trochę na futbolu wiedzą, że teraz w piłce rządzą pieniądze. To wielki biznes i dlatego Azerbejdżan ze swoją pozycją nie ma w nich żadnych szans - powiedział po meczu z Polską trener Azerów, Carlos Alberto Torres.

- Dostałem czerwoną kartkę dlatego, że sędzia techniczny powiedział do mnie "ty sukinsynu". Jestem pewien, że nigdy nie odważyłby się tak zachować wobec trenera Anglii, Hiszpanii, Niemiec czy innego liczącego się piłkarsko kraju" - powiedział bokser arbitrów technicznych .

hmm ?? Nic nowego nie wymyslił. Wersje z nazwaniem go tak przez sedziego mógł ułozyć w szatni miał czas :D Ale przyznać trzeba że gość wychodzi w założanie "Nie beda nam w kasze dmuchać" 11:0 w dwumeczu no nie dmuchali bo nie było "kaszy"

Janas spokojny wie że to jeszcze nie awans. On zawsze mówi z dystansem ale ma racja. Za wcześnie by swiętować i to są święte słowa.

Awatar użytkownika
tengu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tengu » 04 cze 2005, 22:01

Polska reprezentacje rzadzi .Mecz byl dobry aczkolwiek momentami dosc chaotyczny. Miroslaw Szymkowiak zagral kolejny swietny mecz , umiejetnie kierowal grom reprezentacji wielkie brawa. Szkoda akcji Zurawie i Kosy moglo byc 5-0 i wieksza ilosc jakze waznych bramek .Poostawa Toressa byla karygodna ale dostarczyla wiekszych emocji ktore udzielily sie kibcom azerbejdzanu bo szykowalo sie na zamieszki.Godna uwagi jest rowniez akcja sebastiana Mili ktory postanowil przejechac sie na plecach azera polewka
Załączniki
Tomasz_Frankowski_zdobyl_703766.jpg
Tomasz_Frankowski_zdobyl_703766.jpg (12.41 KiB) Przejrzano 283 razy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2005, 9:45

Przegląd Sportowy, ocenił występ Polaków w meczu z Azerami nadzwycaj dobrze. Z kilkoma ocenami się nie zgadzam

Jerzy Dudek - 6: według mnie Dudek nie miał dużo pracy, ale grał pewnie - ja bym mu dał 7
Marcin Baszczyński – 7: tutaj się zgadzam
Tomasz Kłos – 8: jak wyrzej
Jacek Bąk – 7: dałbym mu 8, nie strzelił gola jak Kłos, ale grał poddenerwowany (martwił się o żonę - znakomicie sobie poradził)
Tomasz Rząsa – 6: temu bym dał o jeden pkt mniej - w ogóle się nie udzielał w ataku
Kamil Kosowski – 8: to jest jakaś kpina ! Kosowski zasłużył co najwyżej na 5 , tracił piłki, niecelnie uderzał, etc.
Radosław Sobolewski – 8: całkowicie się zgadzam, waleczny jak zawsze
Mirosław Szymkowiak – 10: wspaniała nota, za bardzo dobry występ (miał kilka strat, ale byl najlepszy na boisku)
Sebastian Mila – 7: zgadzam się z tą notą (ale na dłuższą metę sama waleczność nie wystarczy)
Maciej Żurawski – 8: miałby pewnie 9 jakby wykorzystał ta sytuację która po naocach mu sie pewnie sni
Tomasz Frankowski – 8: udowodnił, że mimo słabszej formy - mozna na niego liczyć - całkowicie zasłużona nota
Andrzej Niedzielan – 7: jakby nie asysta, to byłbym za obniżeniem tej noty o 2 pkt,
Marek Zieńczuk, Arkadiusz Radomski – bez oceny, grali zbyt krótko.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 cze 2005, 9:55

No to Szymek bodbił swoja wartość tym wystepem. :roll: Teraz Juve musi jeszcze wiecej zapłacić.. ale brawo Szymek :!:

Fieldy co do Kosy to zwróć uwage na to:

Radek Sobolewski -8 -- Kosa -8

To jest kpina bo Radek to nasz ligowy Gattuso i on zostawia tyle sił i serca na boisku że hej A warto zwrócic uwage też na ofensywe bo tu sie poprwaiło jakies 50%. A został oceniony jak Kosa...

Franek moze bez formy ale pidcinki to dla niego chleb powszedni wiec tylko mozna powiedzieć brawo ..

Ciekawe noty stoperów. Ja tez uwazam że Jacek Bąk zasłuzył na wiecej. Bałem sie troche o niego a on mi zamkną usta. Nie grał wcale praktycznie w Lens - kłopoty ze zdrowiem żony.. a mimo to świetny występ w kadrze.

Tomek Kłos daje przykład Jackowi jak dobrze może zrobić powrót do naszej ligi. Kłos jest w gazie od poczatku sezonu. W Wiśle jest wejścia sa zawsze pewne i na miejscu a w reprezentacji potwierdził forme.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”