Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
7
39%
#TeamProbierz
3
17%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
44%
Adam N
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 04 cze 2005, 19:51

Zrobiliśmy co trzeba, najważniejsze punkty !!! Ogółem stawiam dla Polaków 4, popełniają czasem głupie jeszcze błędy i są nieskuteczni ! Mogli wygrać z 5 : 0 spokojnie, trzeba zachowywać więcej zimnej krwi

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 cze 2005, 21:05

W tym meczu nie zagralismy zbyt porywająco, jednak na Azerbejdzan to wystarczyło. Teraz ciężkie mecz z Walią i Austrią...W tej pierwszej drużynie jest wielu świetnych piłkarzy...choćby Giggs, więc będzie trzeba uważać.

PoL - WaL 3-1
PoL - AuS 2-1

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 21:16

herdek pisze:
PoL - WaL 3-1
PoL - AuS 2-1
nie wiem czy z walia wygramy, wydaje mi sie ze austria bedzie latwiejszym rywalem, ale trzeba byc optymista
pzdr

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2005, 21:20

Walia i Austria to sa dobre druzyny. Nie wazne jakie byly wyniki w poprzenuch meczach, bo teraz to juz jest calkiem cos innego. Mam na mysli to ze jestesmy liderem grupy i ciazy na Polsce duza presia zeby nie stacic pozycji lidera. Ja uwazam ze wygramy te mecze, ale to jeszcze nie czas na stawianie wynikow. :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 cze 2005, 21:24

A oto co powiedzial po meczu z Polska C.A.Torres :D

- Ludzie, którzy znają się trochę na futbolu wiedzą, że teraz w piłce rządzą pieniądze. To wielki biznes i dlatego Azerbejdżan ze swoją pozycją nie ma w nich żadnych szans - powiedział po meczu z Polską trener Azerów, Carlos Alberto Torres.
Dostałem czerwoną kartkę dlatego, że sędzia techniczny powiedział do mnie "ty sukinsynu". Jestem pewien, że nigdy nie odważyłby się tak zachować wobec trenera Anglii, Hiszpanii, Niemiec czy innego liczącego się piłkarsko kraju" - powiedział Carlos Alberto Torres

Info prosto z Onetu :twisted: ale w tym przypadku prawdziwe :wink:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 21:31

jezeli wg niego niemcy, hiszpania, anglia czy inne druzyny sa dobre tylko dlatego ze maja kase, to arabia saudyjska czy katar powinny byc mistrzami swiata, no nie :?:
tak to odebralem

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 cze 2005, 21:40

to arabia saudyjska czy katar powinny byc mistrzami swiata, no nie
Ja tez to tak odebralem, ale mysle ze trener zapomnial o jednym (zbytecznym) slowie, jakiem jest "talent", tzn. zdanie brzmi mniej wiecej w ten sposob: "Jezeli wg niego niemcy, hiszpania, anglia czy inne druzyny sa dobre tylko dlatego ze maja kase i ludzie maja talent..."
teraz pasuje :D

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 21:45

no teraz mi pasi :D
pzdr

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 04 cze 2005, 23:19

co sądzicie o szansach Polaków na awans z 2 miejsca ? sądze ze na te dwa miejsca są tylko trzej powazni kandydaci ... Polska, Czechy i Szwecja ... z tym ze kazda z tych reprezentacji moze awansowac z pierwszego miejsca ... szczególnie Czesi jesli wygrają z Holandią mają szanse na wyjscie z grupy na pierwszym miejscu ... nie sądze zeby udało nam sie wygrac z anglikami i ich przeskoczyc ale jak wygramy z Austrią i Walią to raczej awansujemy oby tylko ktos z grupy I (Czechy/Holandia) albo VIII (Szwecja) zgubił punkty, wtedy moze sie udac :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 23:22

w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek :roll:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 23:30

fieldy pisze:w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek :roll:
zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejsce
pzdr

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 23:35

hubertd pisze:
fieldy pisze:w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejsce
pzdr
tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowej :lol:
więc to tutaj nie ma zastosowania :wink:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 04 cze 2005, 23:55

fieldy pisze: tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowej :lol:
więc to tutaj nie ma zastosowania :wink:
kurde, rzeczywiscie, maja lepszy bilans: 23-2 a my 22-5,
a liczy sie to ile ma punktow druzyna z 2 miejsca :?: :?: :?: szwecja ma w tej chwili 3 pkt mniej, jednak spotkanie mniej, i jesli szwecja wygra pozostale mecze oprocz spotkania z chorwacja to beda mieli tyle samo punktow co my zakladajac ze wygramy wszystko oprocz anglii, ale i tak chyba to jednak szwecja bedzie lepsza od polski,
pzdr

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2005, 0:01

Po pierwsze - punky są ważniejsze od stosunku bramek (to wie każdy :lol: )
Po drugie - nawej jak Szwecja bedzie od nas lepsza to nic się złego nie stanie bo bezpośrednio do finałów awansują dwie drużyny z największą ilością bramek :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 cze 2005, 0:07

Co tam drugie miejsce jezeli pujdzie wszystko po naszej misli to w Menczesterze bedziemy bezposrednio walczec z Anglia o 1 miejsce, a moze Anglia jeszcze po drodze sie potknie -nam pozostaje Austria i Walia...powiem szczerze ze te mecze napawaja mnie obawa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”