Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 mar 2013, 20:54
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 09 mar 2013, 20:55
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 mar 2013, 21:05
Drugie miejsce w obecnej chwili. Ale to nawet jeszcze nie półmetek, to miałem 6 spotkań zwycięskich pod rząd. Daję radę, może uda się dociągnąć do awansu. Nie tracę głupio bramek, choć obrona oparta jest na wychowankach-odpadach z PL (Wootton, Bidwell, Thorpe), atak to Clayton i Martinez, którzy nadal są nastolatkami, a w bramce kolejny nastolatek Enzmann. Skrzydła to Frediani (w sumie to on schodzący napastnik) i Zacharias. Po weekendzie wrzucę kilka screenówbartbuks pisze:Ciągnę dalej Crewe. Pierwszy sezon w Championship. Na razie obiecująco. W pierwszej piątce.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 mar 2013, 14:00
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 16 mar 2013, 12:26
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 16 mar 2013, 20:19
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 14:20
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 14:22
To nic. Ja znalazłem napadziora za free, z Gabonu, co staty ma fajne, wiec wziąłem go na rezerwę, bo mi drugi napastnik wypadł. To ten mi sie po 3 dnia rozjebał na 5 tyg, a po tym jak się wyleczył stwierdził, że nie czuje sie UK zbyt dobrze i prosi mnie o urlop, aby psychicznie odpocząć!Mirek15 pisze:Ze względu na niskie fundusze mam wąską kadrę. Gra co mecz ładuje mi kontuzje. Śmieszne.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 mar 2013, 18:09

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 mar 2013, 18:35
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 19:27
Kara z Genk.EnJoy's pisze:I szukam zdolnego dma, dajcie coś ciekawego.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 19:32
Ja np zauważyłem, że jak dajesz jakiekolwiek ustawienia w związku z przeszkadzaniem indywidualnym rywalom, to taktyka się sypie ostro. Dlatego tego nie tykam. Zatrudniłem sobie dobrego asystenta i on gada. I sądzę, że motywowanie jest nawet bardzo dobre.Mirek15 pisze:Jak ustawiam żeby asystent prowadził rozmowy przedmeczowe to ja podczas meczu już nic w tym nie grzebie, tak
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 19:44
Dlatego w to się nie bawiłem.bartbuks pisze:Ja np zauważyłem, że jak dajesz jakiekolwiek ustawienia w związku z przeszkadzaniem indywidualnym rywalom, to taktyka się sypie ostro
A to myślę, że lepiej jak robi to asystent. Choć jedno mnie dziwi. Motywuje ich prawie zawsze tak samo. A gdzie czytałem kilka lat temu, że jak się używa tych samych motywacji to piłkarze przestają na nie reagować.bartbuks pisze:Zatrudniłem sobie dobrego asystenta i on gada. I sądzę, że motywowanie jest nawet bardzo dobre.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 mar 2013, 19:46
Dziwne, u mnie to jest różnorodne.Mirek15 pisze:Choć jedno mnie dziwi. Motywuje ich prawie zawsze tak samo.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 mar 2013, 21:43
Wiadomo to zależy jakim się gra klubem. Jakbyś grał czołowym w lidze to byłoby coś o tym, że nie można zawieść kibiców.bartbuks pisze:Dziwne, u mnie to jest różnorodne.
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio