Manchester United (zbiorczy) - Strona 61

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 cze 2005, 20:18

Manumef pisze:
Ebi pisze:Na pewno zrobił spory postęp z Liverpoolem . Finał pucharu Anglii dość nieszczęśliwie przegrany i wygrana w Lidze Mistrzów o czymś świadczy. Benitez przebudowywuje zespół i z czasem The Reds będą coraz silniejsi. A sprawy a Manu jakoś nie układają się na miarę oczekiwań. Największa gwiazda i podpora drużyny - Ronaldo ma odejśc do Realu. Wielki Ronney jakoś nie wymiata. Gdzie ten Pele II? Ma dopiero 20 lat jest dobry, ale przereklamowany. Wsród 20-22 latków za lepszych i bardziej utalentowanych uważam Ronaldo, Schwinsteigera, Lahma czy Robinho. Ale zobaczymy co będzie. Nie chcę nikomu źle wróżyc i życzyć.
Kolego powiem Ci szczerze, że jesteś zakompleksiony w swoim Bayernie. Idź tam do swoich gwiazdek. Szczerze Tobie radze.
Ebi pisze:Finał pucharu Anglii dość nieszczęśliwie przegrany i wygrana w Lidze Mistrzów o czymś świadczy.
Po drugie to Liverpool był blisko wygrania pucharu nie Anglii a...Ligi. Taki z Ciebie fan futbolu.
Największa gwiazda i podpora drużyny - Ronaldo ma odejśc do Realu. Wielki Ronney jakoś nie wymiata. Gdzie ten Pele II? Ma dopiero 20 lat jest dobry, ale przereklamowany.
Gdzie jest Pele II?? A no ma się dobrze, do tego był wyróżniającą się postacią w zespole czerwonych diabłów. I tu znow widać, że angielskie drużyny oglądasz tylko i wyłącznie w LM. A Ronaldo ma zostać w MU.

P.S. Oczekwania Glazera rosną! Malcolm powiedział, iż oczekuje od sir Alexa mistrzostwa Anglii w przyszłym sezonie. Trochę wygurowane te oczekiwania zwłaszcza na to iż amerykanin przeznaczył skromną sumę pieniędzy na transfery. Dlatego na OT trafiają VDS (czy być może już niedługo) Park. I czy starczy kasy na transfer nr 1 - Mikaela Essiena?

O jeju, powiesz troszkę prawdy i już zagubiony fan staje się nerwowy. Wiem, że zazdrościsz mi klubu i tytułów. Bayern jest bardziej utytułowany niż MU, w tym roku wygrał lige niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii, w ćwerćfinale ligii mistrzów odpadł z honorem z chelsea różnicą tylko jednej bramki. Szkoda mi naprawdę, że poza swoim klubem nie widzisz nic innego i nie można Tobie nic powiedziec. Poza Mu świata nie widzisz. Trochę swojej opini powiem i już nasz nerwuskowaty paker zaczyna się wkurzać. Co do Rooneya napisałem, że jest dobry, ale nie aż tak genialny dodatkowo sam sobie może zniszczyć kariierę przez gówniarskie wybryki. Macie podobny charakter. :wink: :wink: pozdro

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 cze 2005, 20:29

Ebi pisze:
O jeju, powiesz troszkę prawdy i już zagubiony fan staje się nerwowy. Wiem, że zazdrościsz mi klubu i tytułów. Bayern jest bardziej utytułowany niż MU, w tym roku wygrał lige niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii, w ćwerćfinale ligii mistrzów odpadł z honorem z chelsea różnicą tylko jednej bramki. Szkoda mi naprawdę, że poza swoim klubem nie widzisz nic innego i nie można Tobie nic powiedziec. Poza Mu świata nie widzisz. Trochę swojej opini powiem i już nasz nerwuskowaty paker zaczyna się wkurzać. Co do Rooneya napisałem, że jest dobry, ale nie aż tak genialny dodatkowo sam sobie może zniszczyć kariierę przez gówniarskie wybryki. Macie podobny charakter. :wink: :wink: pozdro
:lol:

wciąż te kompleksy po finale '99..

Co do Rooney'a to nie dostrzegam tutaj partnerów do rzeczowej dyskusji(naturalnie mówię o tych, którzy ograniczają się do krytyki nie popartej żadnymi argumentami), większość wypowiadających się prawdpodobnie nie widziała więcej niż 5 spotkań United w poprzednim sezonie, o wszelakich statystykach nie wspominając.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 cze 2005, 20:42

No, no w 2001 roku na Old Traford cały czas Mu atakowało i powinno wygrać, tymczasem Bayern w niemieckim stylu cały mecz się bronił jedna akcja i gol. W Monachium też Bayern był lepszy. Co do kolegi Manumefa to wystarczy powiedzieć tylko troszkę swojej opinni nie wychwalającej MU po niebiosa i już jest jakiś dziwnie nerwowy. M oże inaczej: Manchester to najlepszy klub świata! Nie ma sobie równych! Nigdy nie będzie i nie było lepszego! Tak lepiej? pozdro :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 08 cze 2005, 21:19

oj Ebi...piszesz że inni są zapatrzenie tylko w MU a tak naprawdę to ty jesteś zapatrzony w swój bayern który wcale nie jest taki dobry...każdy wie że liga niemiecka to...nawet jej nei można porównywać do angielskej...ale wiesz...dla mnie to już jest koniec tematu z pisaniem o tobie i o tym co piszesz...tak w ogóle chciałem ci powieddzieć że masz także temat ze "swoją" drużyną tak więc po co siedzisz w temacie manchesteru skoro masz tą drużynę wyśmiewac i umniejszać jej zasługi...jak nie pasuje ci coś w manu to po co jesszcze siedzisz na forum i piszesz o tej drużynie?każdy już wie że za nią nie przepadasz...możesz już sobie odpuścić bo piszesz już same głupoty...najpierw się zastanów co piszesz...pozdro dla fanów MANU :twisted: :!:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 cze 2005, 21:34

No tak, kolejny obrońca Mu. Czy ja się nasmiewam czy kogoś iobrażam? Proszę. Ulżyj sobie. Tutaj tylko dodaje moja opinie o Glazerze i Ronaldo czy Rooney'u. Czy kogoś obraziłem? ho lol. Powiedz mi gdzie to zrobiłem. Zapatrzony w Bayern nie jestem, choć obiektywnie patrząc to jest on lepszy niż Mu, niewiele ale chyba lepszy. Za rok ulegnie to zmianie lub nie. Taki jest futbol. A widze tutaj jeszcze większe grono fanatyków Mu. Napisałem to co myślę i zaraz jestem oskarżany o obrażanie czy zapatrywanie się w Bayern. Z kim ja tu rozmawiam?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 cze 2005, 21:46

Ebi pisze:No tak, kolejny obrońca Mu. Czy ja się nasmiewam czy kogoś iobrażam? Proszę. Ulżyj sobie. Tutaj tylko dodaje moja opinie o Glazerze i Ronaldo czy Rooney'u. Czy kogoś obraziłem? ho lol. Powiedz mi gdzie to zrobiłem. Zapatrzony w Bayern nie jestem, choć obiektywnie patrząc to jest on lepszy niż Mu, niewiele ale chyba lepszy. Za rok ulegnie to zmianie lub nie. Taki jest futbol. A widze tutaj jeszcze większe grono fanatyków Mu. Napisałem to co myślę i zaraz jestem oskarżany o obrażanie czy zapatrywanie się w Bayern. Z kim ja tu rozmawiam?
A ja - jeśli można się wtrącić - prosiłabym o jakieś sensowne argumenty, przemawiające za tym, iż ManU jest gorszym klubem od Bayernu. Jakoś nie potrafię tego pojąć, ale jestem tylko prostą fanatyczką MU ;)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 cze 2005, 22:02

Jesli chodzi o historę to Bayern ma więcej pucharów, więcej razy wygrał LM. Ale to tylko statystyka :wink: a co do obecnego sezonu to Bayern wygrał trzy puchary i był w ćwerćfinale LM, a Mu nie wygrał nic. W przyszłym sezonie może to się zmienić. Może będziemy świadkami bezpośredniego meczu tych drużyn?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 cze 2005, 22:24

Ebi pisze:O jeju, powiesz troszkę prawdy i już zagubiony fan staje się nerwowy. Wiem, że zazdrościsz mi klubu i tytułów. Bayern jest bardziej utytułowany niż MU, w tym roku wygrał lige niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii, w ćwerćfinale ligii mistrzów odpadł z honorem z chelsea różnicą tylko jednej bramki. Szkoda mi naprawdę, że poza swoim klubem nie widzisz nic innego i nie można Tobie nic powiedziec. Poza Mu świata nie widzisz. Trochę swojej opini powiem i już nasz nerwuskowaty paker zaczyna się wkurzać. Co do Rooneya napisałem, że jest dobry, ale nie aż tak genialny dodatkowo sam sobie może zniszczyć kariierę przez gówniarskie wybryki. Macie podobny charakter.
Oj kolego jesteś zakochany w...Bayernie i całej niemieckiej piłce. Twój Shweinsteiger strzelił gola dzisiaj dla reprezentacji niemiec. Dlatego idź się pochwal na forum Bayernu o tym fakcie :wink: !

Nie zazdroszczę Ci klubu pod żadnym względem. No chyba, że ze względu na świetnego i "młodego" Lizarazu lub Felixa Maghata, który Salihamidzica wystawia na pozycji napastnika :D LOL!
To super, że Bayern wygrał mistrzostwo. Gratulacje! Jednak liga niemiecka jest o wiele słabsza od angielskiej.
Do tego stwierdzenie, że poza MU świata nie widzę jest stwierdzeniem totalnie śmiesznym i bezpodstawnym. :D :evil:
Za to Ty masz charakter typowego Niemca. Brak kultury to Twój znak rozpoznawczy.
Ebi pisze:Jesli chodzi o historę to Bayern ma więcej pucharów, więcej razy wygrał LM. Ale to tylko statystyka a co do obecnego sezonu to Bayern wygrał trzy puchary i był w ćwerćfinale LM, a Mu nie wygrał nic. W przyszłym sezonie może to się zmienić. Może będziemy świadkami bezpośredniego meczu tych drużyn?
Bayern ma więcej pucharów niż MU...a co to za stwierdzenie? Fan bawarskiej drużyny nie wie ile jego ukochany klub ma pucharów? Ojej...
Marzę, by w przyszłym sezonie ManU spotkało się z Bayernem i pokazało miejsce w szyku niemickiemu klubowi.

P.S. Dla Twojej wiadomości nie jestem niedzielnym kibicem w przeciwieństwie do Ciebie (przykład BVB :!:)
Ebi pisze:nasz nerwuskowaty paker zaczyna się wkurzać.
pff, zrywam boki... :roll: 8) :evil: :twisted: :evil:
Widać kompleksy po finale LM w 99' zostały...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 cze 2005, 22:43

Ebi pisze:Jesli chodzi o historę to Bayern ma więcej pucharów, więcej razy wygrał LM. Ale to tylko statystyka :wink: a co do obecnego sezonu to Bayern wygrał trzy puchary i był w ćwerćfinale LM, a Mu nie wygrał nic. W przyszłym sezonie może to się zmienić. Może będziemy świadkami bezpośredniego meczu tych drużyn?
Pozwolę sobie wtrącić - Manchester United gra w lidze angielskiej, zwanej Premiership, która uznana została najlepszą ligą w Europie. Bundesliga (jeżeli nie wiesz - ekstraklasa niemiecka ;) ), zajmuje w rankingu IFFHS 5 miejsce ( :lol: ), więc trudno się dziwić, iż Bayern, który nie gra na poziomie, który uznać można na 'wspaniały', jest stawiany na równi z MU. :? Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 cze 2005, 22:45

Gdzie niby napisałem, że nie wiem? Bayern wygrał TRZY puchary. Ligę niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii. To niezbyt prestiżowy puchar, ale cóż liczy się jako puchar. Co do tego jakoś nie widze ani jednego mojego postu na forum o Bayernie. I jeszcze jedno. Napisz mi gdzie widać brak kultury. Podaj przykład. Zacytuj. Liga niemiecka to najgorsza liga na świecie. Bayer Leverkusen osmiesza wielki Real wygrywając 3-0, Werder dwa razy pokonuje mistrza Hiszapnii, Bayern eliminuje Arsenal a Henry na czele i odpada tylko jedną bramką z Chelsea. Wygrali nawet na osłode jeden mecz. W dwóch meczach strzelili nawet 5 goli. Ale co tam. Liga niemiecka nigdy nie dorówna lidze Azerbejdżanu. Powodzenia w kibicowaniu Villareal. To już dwa lata. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Ja klubom jestem wierny od kiedy tylko zacząłem się interesowac piłką. a co do BVB to nie ma się co dziwić. Mało kto ma przyjemność patrzeć na rodzinkę (bardzo daleką, ale jednak) w wielkim i utytułowanym klubie. Ciekawe czy jak jakiś ziom z Twojej familii grał powiedzmy w Werderze, Schalke czy Kaiseslautern to nie stałbys sie ich kibicem? No i podaj mi wreszcie ten przykład braku kultury.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 cze 2005, 22:55

Ebi pisze:Gdzie niby napisałem, że nie wiem? Bayern wygrał TRZY puchary. Ligę niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii. To niezbyt prestiżowy puchar, ale cóż liczy się jako puchar. Co do tego jakoś nie widze ani jednego mojego postu na forum o Bayernie. I jeszcze jedno. Napisz mi gdzie widać brak kultury. Podaj przykład. Zacytuj. Liga niemiecka to najgorsza liga na świecie. Bayer Leverkusen osmiesza wielki Real wygrywając 3-0, Werder dwa razy pokonuje mistrza Hiszapnii, Bayern eliminuje Arsenal a Henry na czele i odpada tylko jedną bramką z Chelsea. Wygrali nawet na osłode jeden mecz. W dwóch meczach strzelili nawet 5 goli. Ale co tam. Liga niemiecka nigdy nie dorówna lidze Azerbejdżanu. Powodzenia w kibicowaniu Villareal. To już dwa lata. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Ja klubom jestem wierny od kiedy tylko zacząłem się interesowac piłką. a co do BVB to nie ma się co dziwić. Mało kto ma przyjemność patrzeć na rodzinkę (bardzo daleką, ale jednak) w wielkim i utytułowanym klubie. Ciekawe czy jak jakiś ziom z Twojej familii grał powiedzmy w Werderze, Schalke czy Kaiseslautern to nie stałbys sie ich kibicem? No i podaj mi wreszcie ten przykład braku kultury.
Wygrana Bayeru z Realem. Moze nie pamietasz, ale wtedy Real grał gorzej od Murci.

Wygrana Werderu z Valencia, a z kim Valencia wtedy wygrywala? (z nikim.)

Bayern, wyeliminowal Arsenal, kazdy wie ze Arsenal graja padake w LM.

Bayern vs Chelsea, tu rzeczywiscie naleza sie brawa Bayernowi.

Dziwne ze nie wspomniales, o dwoch porazkach Bayernu z Juventusem. 8)

Brakiem Kultury jest nazywanie czlonka czyjejs rodziny "ziomem". Dla mnie jest to gorsze slowo od przeklenstwa.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 cze 2005, 23:11

Ebi pisze:Gdzie niby napisałem, że nie wiem? Bayern wygrał TRZY puchary. Ligę niemiecką, puchar niemiec i puchar ligii. To niezbyt prestiżowy puchar, ale cóż liczy się jako puchar. Co do tego jakoś nie widze ani jednego mojego postu na forum o Bayernie. I jeszcze jedno. Napisz mi gdzie widać brak kultury. Podaj przykład. Zacytuj. Liga niemiecka to najgorsza liga na świecie. Bayer Leverkusen osmiesza wielki Real wygrywając 3-0, Werder dwa razy pokonuje mistrza Hiszapnii, Bayern eliminuje Arsenal a Henry na czele i odpada tylko jedną bramką z Chelsea. Wygrali nawet na osłode jeden mecz. W dwóch meczach strzelili nawet 5 goli. Ale co tam. Liga niemiecka nigdy nie dorówna lidze Azerbejdżanu. Powodzenia w kibicowaniu Villareal. To już dwa lata. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. Ja klubom jestem wierny od kiedy tylko zacząłem się interesowac piłką. a co do BVB to nie ma się co dziwić. Mało kto ma przyjemność patrzeć na rodzinkę (bardzo daleką, ale jednak) w wielkim i utytułowanym klubie. Ciekawe czy jak jakiś ziom z Twojej familii grał powiedzmy w Werderze, Schalke czy Kaiseslautern to nie stałbys sie ich kibicem? No i podaj mi wreszcie ten przykład braku kultury.
Lakier już Ci podał przykład. (...)nasz nerwuskowaty paker... :wink:
A nawijanie, że liga niemicka jest gorsza od ligi azerbejdżanu świadczy o Twoim wysokim poziomie dyskutowania.
Ty i rodzina Smolarków. POwiedziałeś, że Twój dziadek to kuzyn Włodzimierza Smolarka, a Ebi to Tówj kuzyn. Nic tylko wielka ściema, gdyż Euzebiusz to może być ewentualnie Twój wujek, ale nawet na to nie masz dowodów. Moja rodzina to rodzina Jordan. Daleka bo daleka ale jest :wink: <lol>

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 cze 2005, 12:23

Może lepiej zmienię temat, bo się zaczyna znowu 'lanie wody' na temat pamiętnego finału Ligi Mistrzów z '99 roku... ;) Otóż Manchester zainteresowany jest Vicente - pomocnikiem Valencii. Co o tym myślicie? Czy bracia Glazerowie doprowadzą do sprowadzenia Hiszpana, którego 'Czerwone Diabły' zamierzają pozyskać od dobrych kilku lat? Według mnie nie. Ten chłopak ma talent, ale trochę mi nie pasuje do MU. Poza w swych wypowiedziach zaznacza, iż nie chce opuszczaś swego rodzinnego miasta. ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 cze 2005, 13:00

Vicente był by idealnym zastępcą Giggsa ale chyba nie damy rady go kupić jest za drogi jak na nasze fundusze, więc pozostaje nam czekać na Parka który może grać na lewej na najlepiej Parka w środku Vicente na lewej :D :D

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 cze 2005, 18:10

Wracając do rozmowy to o ziomku napisał po tym jak stwierdziłes brak kultury. Podaj mi może jakiś przykład sprzed. Cwaniaczkujesz a nawet nie masz argumentów na to. Chyba, że brak kultury uważasz wyrażanie opinni o Mu innej niż ta, że to najlepszy klub świata.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”