Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 gru 2012, 18:47
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 gru 2012, 19:03
a ja sie nie zgodze , Cain z pierwszej walki to byl zawodnik ktory nie walczyl bardzo dlugo i nie byl w ogole w rytmie w przeciwienstwie do brazylijczyka i nie ma zadnego porownania, a co do walki z Kongo to francuz jest duzo bardziej doswiadczonym zawodnikiem (wtedy to juz w ogole byla przepasc) do tego jego stojka jest na bardzo wysokim poziomie wiec nie dziwne ze trafil Caina czysto pare razy i jakby mial wieksze pierdolniecie to mozliwe ze amerykanin by przegral. Dla mnie cala roznica to byla determinacja by odzyskac swoj pas.Co do stójki to sie nie zgodze Etusie- Cain już dostawał od Kogo czy JDS i teraz znacznie lepiej trzymał garde, bo to troche było dziwne że Junior ciosem z kilometra go trafił![]()
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 gru 2012, 19:12

MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 sty 2013, 16:15
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2013, 22:23
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 lut 2013, 22:44
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lut 2013, 12:49
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 kwie 2013, 10:27
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 kwie 2013, 10:42
Idiotyczna? 15minut uciekał a narzekał że mu przerwali walkę bo miał w ostatnich 2 minutach low kicka wyprowadzić. Jedyne ciosy wyprowadził wtedy kiedy koksu do niego doszedł, zero inicjatywy z jego strony. Koksu sprinterem nie jest, nie może za nim nadążyć.To był cyrk nie walka.bartbuks pisze:
Zdyskwalifikowano kolesia, co zadał więcej ciosów, co rozciął rywalowi łuk brwiowy... Trochę bez sensu, bo Burneika nie uciekał, ale przestał całą walkę na środku. IMO idiotyczna decyzja...
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 28 kwie 2013, 10:42
W dodatku został wygwizdany i wypierdolony przez przystrojonych w obcisłe koszulki buraków z widowni którzy w życiu nie wyszliby do ringu/oktagonu . Nie rozumiem w takim razie dlaczego Najman nie został zdyskwalifikowany , uciekał cały czas .bartbuks pisze:Wiem, że walka Ozdoba - Burneika to nie sport, a cyrk, ale mam jedno spostrzeżenie.
Zdyskwalifikowano kolesia, co zadał więcej ciosów, co rozciął rywalowi łuk brwiowy... Trochę bez sensu, bo Burneika nie uciekał, ale przestał całą walkę na środku. IMO idiotyczna decyzja...
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 kwie 2013, 10:42
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 28 kwie 2013, 10:44
Najman cały czas krążył i dodatkowo w zwarciu nic nie robił tylko uciekał a jakoś go nie zdyskwalifikowali.cloner pisze:Ten Ozdoba to skończony debil bez mózgu. 100 razy mu mówią, żeby nie biegał, a ten dalej.
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 kwie 2013, 10:48
Tacy kozacy jak Ty byli wczoraj w Spodku... Tylko wyzywać i krytykować, a wyjdź z Koksem na 3x5min do Oktagonu i wtedy cwaniakuj.cloner pisze:Ten Ozdoba to skończony debil bez mózgu. 100 razy mu mówią, żeby nie biegał, a ten dalej.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 kwie 2013, 10:50
Napisałem prawdę, a ty się spinasz. Burneikę sędzia tylko raz upomniał, a ten ciągle spierdalał, jak zając. [ch**] a nie walka. Jak dla mnie powinna być obustronna dyskwalifikacja i najlepiej dożywotni zakaz walk w mma.bartbuks pisze:Tacy kozacy jak Ty byli wczoraj w Spodku... Tylko wyzywać i krytykować, a wyjdź z Koksem na 3x5min do Oktagonu i wtedy cwaniakuj.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 kwie 2013, 10:52
Nie spinam, ale pierdolisz głupoty. Burneika dostał żółtą, a potem w 2 rundzie sędzia go upominał raz i potem w 3 też go upomniał, aby walczył. A potem zdyskwalifikował tego, który był aktywniejszy i zadał więcej ciosów.cloner pisze:Napisałem prawdę, a ty się spinasz. Burneikę sędzia tylko raz upomniał
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio