Oby coś z tego wyszło
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 28 maja 2013, 9:54
Lukassch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 maja 2013, 10:10
Jeśli Tottenham go naprawdę chce to nie powinno być problemu. Barca chce sprzedać, Villa musi grać jeśli chce pojechać na MŚ do Brazylii, w sprawie pensji też powinien się szybko dogadać.Lukassch pisze:Ehh ile bym dał, żeby zobaczyć w Kogutach tak klasowego napastnika jakim jest Villa. Mimo wieku i przebytych kontuzji jestem przekonany o tym że byłby ogromnym wzmocnieniem ofensywy Spurs.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 28 maja 2013, 13:47
Daruj sobie takie teksty. Trochę szacunku.Professor Chaos pisze:Tito jest nienormalny czy ta chemia źle na niego podziałała
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 maja 2013, 18:46
Warto całą notkę przeczytać, dużo mówi o specyfice rynku tranferowego w BrazyliiJeśli myli się MARCA i zdrowo myślący ludzie, a Barcelona ma naprawdę zamiar nie płacić DIS i innych udziałowcom ich doli, to z zainteresowaniem trzeba odnieść się do informacji dziennika Lance. Brazylijscy dziennikarze donoszą, że Santos chce sprzedać Barcelonie trzech wychowanków z drużyn młodzieżowych. Ich cena nie jest znana, lecz prawdopodobnie dwa kluby wymyśliły sobie tak: umowę podpiszemy na 28 mln i z tego Santos najwyżej odpali działkę Sondzie i reszcie. A potem dogadamy się na jakieś miliony za trzech małolatów i za to klub skasuje „z górką” i nie będzie musiał się już z nikim dzielić.
Wbrew pozorom doniesienia Lance wcale nie muszą pochodzić z brudnego palca piszącego je dziennikarza. Powodem takiego obrotu sprawy mogą być: chęć obniżenia rzeczywistej ceny przez Barcę, niechęć Santosu do dzielenia się z DIS, z którym niedawno przegrali w sądzie sprawę o ok. 3 mln euro, chęć zacieśnienia współpracy między dwoma słynącymi z wychowanków klubów.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 maja 2013, 19:50
Na ile to rac1 jest wiarygodne?The buyout clause of Barcelona midfielder Thiago will be 18M until 31 July. From August on, it will again be 90M. [rac1]
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 28 maja 2013, 19:53
Jedno z lepszych źródeł informacji.Arwin pisze:Na ile to rac1 jest wiarygodne?
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2013, 21:30
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 12:27
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 maja 2013, 12:46
18 czerwca.mete pisze:Kiedy kończą się ME na które jedzie Thiago?
Nie.Daaaamian pisze:Wykupujecie z Sevilli Luisa Alberto?
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 12:50
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 maja 2013, 13:01
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 13:04
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 30 maja 2013, 13:12
Rosell: Abidal stał się ważną częścią klubu, pokazał nam jak przezwyciężać przeszkody, cieszymy się, że wrócił do piłki. Jest wielkim piłkarzem i człowiekiem. Kiedy zakończy sportową karierę, drzwi Barcy zostają dla niego otwarte, by przyjąć posadę jednego z dyrektorów sportowych. Dziękujemy Eric za wszystko, co zrobiłeś dla klubu. Dla mnie to bardzo emocjonująca chwila, życzymy Ci wszystkiego najlepszego i czekamy na Twój powrót
Abidal, ze łzami w oczach: "Chciałbym grać dalej tutaj, w Barcelonie, ale klub ma inne zdanie i muszę to uszanować"
Abidal ma być dyrektorem sportowym FC EscoliAbidal: Dziękuję prezydentowi i Zubiemu, że są tu dziś ze mną. To bardzo trudny dzień dla mnie. Jestem tu od sześciu lat i to najpiękniejsze przeżycia mojego życia. Bardzo doceniam, że mogłem grać z najlepszymi piłkarzami na świecie. Dziękuję trenerom i całemu sztabowi za wiarę we mnie. Dziękuję za wsparcie w trudnych momentach, dziękuję mojej rodzinie, żonie, dzieciom - dziękuję, że jest mi dane patrzeć, jak rosną. Bez was wszystkich nie doszedłbym do niczego. Dziś odchodzę, jednak na pewno wrócę. Dziękuję jeszcze raz wszystkim tym, którzy byli ze mną podczas rehabilitacji, którzy wspierali mnie cicho.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 maja 2013, 13:13
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 30 maja 2013, 13:17

Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio