Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 32

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2005, 17:35

Dziś żem dostał paczkę od Realu Madryt z listem i zdjęciem. Dostałem też paczkę od Leverkusen ze zdjęciami i autografami Francy, Freiera i Placente.

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 cze 2005, 10:43

Corinthians pisze:Dziś żem dostał paczkę od Realu Madryt z listem i zdjęciem. Dostałem też paczkę od Leverkusen ze zdjęciami i autografami Francy, Freiera i Placente.
A ile czekałes od wysłania maila?? Ja wysłałem do Juve to mi przyszedł mail deamon ze email jest nie dostępny, tak samo jak do barcy... Wysłałem jeszcze do PSV to mi przysłali w wolnym tłumaczeniu, żebym zrobił zakupy w ich sklepiku, bo ceny nie są tam wygórowane... :roll:

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 cze 2005, 10:49

od barcy przyszło takie cos

"Notificaci+APM-n de estado de entrega generada autom+AOE-ticamente.

Error en la entrega a los siguientes destinatarios.

smerce.garriga@club.fcbarcelona.com"

Zna ktos hiszpański?? Ja widze tu tylko znajomy error, takze chyba jednak ten adres nie działa...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 cze 2005, 12:14

player pisze:
Corinthians pisze:Dziś żem dostał paczkę od Realu Madryt z listem i zdjęciem. Dostałem też paczkę od Leverkusen ze zdjęciami i autografami Francy, Freiera i Placente.
A ile czekałes od wysłania maila?? Ja wysłałem do Juve to mi przyszedł mail deamon ze email jest nie dostępny, tak samo jak do barcy... Wysłałem jeszcze do PSV to mi przysłali w wolnym tłumaczeniu, żebym zrobił zakupy w ich sklepiku, bo ceny nie są tam wygórowane... :roll:
ja im wysłałem list pocztą tradycyjną. Jak napisłaem do PSV maila to odpisali, że pamiątki przyślą tylko wtedy jak im się wyśle pocztą tradycyjną. List wysłałem... yyy coś po 20 mają. a oni mi wysłali 3 czerwca.

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 12 cze 2005, 7:51

A ja nie mogę znaleźć maila do Sunderlandu :( Jak ktoś znajdzie to niech powie

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 cze 2005, 19:30

Jak narazie otrzymałem pamiątki od następujących klubów (po mailu):
Liverpool - 1 paczka
Arsenal - 2 paczki
Middlesbrough - 4 paczki
Panathinaikos - 2 paczki
Tottenham - 1 paczka

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 17 cze 2005, 14:54

Dzisiaj dostałem przesyłke z Barcy :D Pisałem tradycyjny list, czekałem około 1 miesiąca od wysłania listu. Dostałem duży plakat z nadrukowanymi autografami i list.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 cze 2005, 17:50

A ja dostałem przesyłke z Evertonu!! Dostałem zdjęcia całej drużyny i podpisy pod każdą fotką... Niby nic takiego a cieszy

Pezet
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 17 cze 2005, 19:07

metol pisze:Dostałem zdjęcia całej drużyny i podpisy pod każdą fotką... Niby nic takiego a cieszy
A podpisy wydrukowane... nie mowilem ze dostaniesz
:?: :?: :?: :P

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 cze 2005, 19:28

Pezet pisze:
metol pisze:Dostałem zdjęcia całej drużyny i podpisy pod każdą fotką... Niby nic takiego a cieszy
A podpisy wydrukowane... nie mowilem ze dostaniesz
:?: :?: :?: :P
Nom miałeś racje... ale i tak mi się podoba. Wazne, że jest przynajmniej tyle
Pozdro

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Ja nic nie dostłem :(

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 17 cze 2005, 20:13

Juz mineły jakieś dwa miesiące jak wysłałem e-mail do Liverpoolu,Milanu, i nie dostłem od nich żadnej odpowiedzi :? .Czy komuś z was odpisali ?

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 cze 2005, 20:52

Kilka dni temu dostałem list od Barcelony. Był w nim duży plakat z podpisami. Pisałem do nich normalny list i czekałem ok. 2 miesiące. Wcześniej jeszcze dostałem od Liverpoolu, Arsenalu, Ajaxu i Tottenhamu. :D

macug
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macug » 18 cze 2005, 15:46

Zastanawiam się, czy to wogóle mozliwe, żeby po mailu, jakich kluby dostaja całe masy ze świata , wysyłali za darmo jakies pierdoły. Raczej w to nie wierzę. Dla sprawdzenia powysyłałem jednakowe maile po całej Europie. Dostałem jak na razie 6 odpowiedzi mailowych, z których wiekszośc odmowna.

Najkonkretniejszy było Athletico Madryd, które wysłało mi zdjecie Torresa i bilet z poprzedniego roku. ZESKANOWANE NA MAILA HAHA

West Bromwich zas odpisało że dostaja 450 takich maili tygodniowo i nic za darmo nie wysyłają. Arsenal napisał o wysłaniu do nich listu, zaś Freiburg o znaczku i kopercie zwrotnej (juz wiem, dlaczego spadli z ligi. Bida jak w Katowicach).

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 18 cze 2005, 18:31

mlody_10 pisze:Wcześniej jeszcze dostałem od Liverpoolu, Arsenalu, Ajaxu i Tottenhamu. :D
Pisałeś do nich maile czy zwykłe listy? Co dostałeś?
macug pisze:Zastanawiam się, czy to wogóle mozliwe, żeby po mailu, jakich kluby dostaja całe masy ze świata , wysyłali za darmo jakies pierdoły. Raczej w to nie wierzę. Dla sprawdzenia powysyłałem jednakowe maile po całej Europie. Dostałem jak na razie 6 odpowiedzi mailowych, z których wiekszośc odmowna.

Najkonkretniejszy było Athletico Madryd, które wysłało mi zdjecie Torresa i bilet z poprzedniego roku. ZESKANOWANE NA MAILA HAHA

West Bromwich zas odpisało że dostaja 450 takich maili tygodniowo i nic za darmo nie wysyłają. Arsenal napisał o wysłaniu do nich listu, zaś Freiburg o znaczku i kopercie zwrotnej (juz wiem, dlaczego spadli z ligi. Bida jak w Katowicach).
Wyślij maile do Middlesbrough i Panathinaikosu to być może przekonasz się, że to możliwe. Od tych klubów dostałem kilka paczek więc Tobie też powinni coś przysłać. W sumie po mailach otrzymałem 10 przesyłek z 5 klubów.

macug
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: macug » 18 cze 2005, 19:10

Już wysłałem. Dzieki za podpowiedz. Jednak, czy to mozliwe , żeby kluby wysyłały cokolwiek listownie, nie odpisując nawet na maile.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”